icon

Neznášam môjho muža

8. aug 2020

Nenávidím ho....Nikdy nepracoval,len behal z jednej práce do druhej,nikde sa mu nepáčilo,od nikoho si nenechal rozkazat, nepočúval rozkazy šéfa,do každého skákal,on je majster sveta..Teraz sa dal na prerábku bytov a furt chodí,aký je zronený,zrobeny,jak ho všetko bolí,ako ona nevládze,ukazuje mi,kde ho boli,čo ho bolí...Ľahne si a spí 🙄😤😤😤 a to robí zatiaľ až 3dni!!!!!!Strašne mi lezie na nervy, normálne mám chuť sa rozviesť...Idiot

autor
8. aug 2020

@stela01 nebolo to také celkom pytanie..Nebudem si hádam brať povolenie od 9rocnej....Len sme sa tak rozprávali...A keď som toto spomenula,chytila hysterický záchvat...Chcela som iba vidieť jej reakciu

mariejenka
8. aug 2020

Autor...mne neodpovies? Co vie tvoja lemra robit, co je vyučený?

autor
8. aug 2020

@mariejenka on je vyučený kuchár... Nenávidí varenie,urobil školu len aby mal niečo v ruke alebo čo...Robil všetko možné,od kuchára,na pásoch,cez taxikára, kuriéra,jeho proste nič nebaví...Ešte možno ten taxikár,ale odkedy sú aplikácie ako Bolt a Hopin,išlo to dole vodou...Nezarobil nič..A Bolt robiť nechce,lebo že keď si všetko odráta,tak robí za 20centov za hodinu

mariejenka
8. aug 2020

Ja odpadnem, aj moj oco je vyučený kuchár-casnik😅😅to nebude náhoda...oco je nieco ako tvoj chlap...len nas deti bolo 4 ks,a oco sa zmenil po revolúcii,kedy uz bolo,ze robiť môžeš,nie musis...
A ozaj ze je to tak dane, ze si taketo lenive skety, nájdu schopné baby, ktoré aj ked skusia,ze nechajú na nich opraty za rodinu, vidia ze by to skoncilo v srackach...akoze nemali sme niekedy co na ranajky,desiatu, lebo mamka rezignovala nesla na nakup,a rano vstala o 4:20 na bus,a oco letel do potravin a potom este sa chvastal že sa postaral, lebo ozaj musel...ale to mamka z lasky k nam urobila len raz😅
Nasi sa nerozviedli, to je ocova jedine šťastie,inak by isto zil ako taky somrak...ale zas aj mi sme take deti,ze sa postarame, je to oco.
Ty sa ozaj musíš rozhodnúť sama,za seba za svoje deti.
To že Vás nebije, nexhlasce neni plus,to by bol len klinec do rakvy. To som povedala ja ocovi,ked sa obhajoval, ...sak som Vas nebil!! To by si skusil.

bodka2213
8. aug 2020

To poznám 🙂 súcitím s tebou

mariejenka
8. aug 2020

Hej, a drzim palce ,nexh uz sa rozhodneš akokoľvek, ty si bez neho poradis. Deti casom, rokmi pochopia.
A skusila si sa s nim na to porozprávať? Že ozaj sa tak neda?! Ze je chlap,a je jeho povinnosťou vydržať niekde, že potreby rodinky si presnejšie pred jeho egom, pohodlnostou...
Ozaj drzim palce.

luccija
8. aug 2020

Pizza majster býva dobre platený ani to ho nebaví?

mpg
8. aug 2020

Rozvážať pizzu alebo obedy, nejaký čašník, mal by si niečo pohľadať - teraz v lete zvyknú hľadať.

autor
8. aug 2020

@mpg nebude robiť on..hucim doňho už dlho...Nebude...Buď málo peňazí,alebo debilný kolektív, šéf...On je proste neprispôsobivý jedinec a myslí si,že sa mu budú všetci klanat 🙄😖

thoughtfulweirdo
8. aug 2020

Preco si si ho zobrala? To nemyslim ako rypanie alebo co, len ma uprimne zaujima, co vedie zeny k tomu, aby si dobrovolne zviazali zivot s niekym takymto. Fakt tomu nerozumiem.

luccija
8. aug 2020

Tak potom dedičstvo by som neminala na jeho lenivosť a rozmaznanost.Nech sa rekvalifikuje, keď ho nič nebavi

miskamichalka
8. aug 2020

:D tak to je egoista, lenivec a majster sveta vo vsetkom .... ja ja ja jenom ja. Mat takeho doma tak ma slak trafi. Mam takeho deda ( ale pracu mal stalu vzdy) a babka s nim zije uz 50 rokov. Glorifikovat take zeny

buba24
8. aug 2020

Keď rozvod, tak ako a z čoho bude pan otec platiť alimenty. Povie na súde, že nemá stály príjem a naše úžasné súdnictvo, neviem, či by si nemala zvážiť aj toto.

radkaradix
8. aug 2020

@buba24 aspon po rozvode nebude musiet zena zivit aj jeho ale len seba a deti .. cize aj ked nedostane alimenty, aspon usetri na nom 🤷

buba24
8. aug 2020

@radkaradix máš pravdu, alebo si aspoň trochu nervov ušetrí

stela01
8. aug 2020

Nemyslím si že toto je téma pre 9 r ?! To si mala pokecať s kamoskou .
A dcére oznámiť záver a nie tvoje len take nápady .

evalin88
8. aug 2020

Moj si na odtok zavolal "hodinoveho manzela" tiez ma lave ruky, ale teda zaraba hlavou 🙂

sunny8
8. aug 2020

A nenapadlo ťa že možno máš len zlý postoj k nemu ?

tripetta
8. aug 2020

Ćo si si vybrala, to máš.😉 Nie je mi ťa ľúto.

marusia674
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
9. aug 2020

Ako v tom filme Vojna Roseovcov, skus si predstavit ze ma infarkt a ide umriet. Bola by si zronena alebo by sa ti ulavilo? Ak prve tak ho stale mas rada a len si na neho strasne nastvana ak druhe, tak sa rozved. Viem ze dieta by za nim plakalo ale pre deti bude horsie ak budu zit s rodicmi co sa neznasaju.

1andrea111
9. aug 2020

Kedysi mi niekto povedal že muž no nedokáže uživiť rodinu, ťahá rodinu nadol a takého bremena sa treba zbaviť. Zdalo sa mi to vtedy veľmi kruté, časom som pochopila že je to tak.

karolinakr
9. aug 2020

Kuchari dobre zarabaju hlavne v zahraniči
Ked za 20centov robit nebude, za 3000€ by robil?
Ja som nukala ist jednemu na stavbu do zahraničia- on nikomu otroka za 2000€ robit nebude
Teraz robi na polovičny za 250€ na Slovensku a je "velmi" spokojny
Tolko negativizmu a nadaviek čo za 30sekund vie vychrliť, vie malokto

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
jajka71
9. aug 2020

Ty zdedene peniaze a uspory investujes do cloveka, ktoreho treba zivit do konca zivota? Nebojis sa, ze sa raz minu? Nechapes, ze jemu vyhovuje, ze sa usilovat nemusi, lebo o deti a domacnost i neho sa ukazkovo staras a uz caka kedy pojde male do jasli a ty do prace a on uz nebude musiet robit vobec nic, lebo deti budu v skolke a on si oddychne kym ty sa vratie domov z prace s nakupom a samozrejme vyzdvihnes deti v skolke, aby on mohol hladat pracu, kde mu nebude nic prekazat a rozkazovat lebo tak dobreho a sikovneho zamestnanca ako je on si treba zasluzit predsa! Zobud sa prosim skor ako si tvoje deti budu mydliet, ze to, co robi resp.nerobi tato je normalne a to, ze o vseeetko sa stara mama je normalne a tak to ma byt! Potom sa moze stat, ze sa v ich vztahoch v dospelosti bude opakovat rovmaky vzorec a to hadam nechces

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
srdeenko19
2. nov 2023

Ahoj @autorka. Aj sa u vás doma niečo zmenilo za tie 3 roky, čo už ubehli? Celkom by ma zaujímalo, či ste ešte spolu s tým tvojim darmozracom.

zooeynka
2. nov 2023

@srdeenko19 ...len aby uz aj dalsie dieta nemali odvtedy....

autor
14. nov 2023

@srdeenko19 nie…Som šťastne rozvedená už rok a pól a nikdy v živote mi nebolo lepšie 🍀😊

1andrea111
14. nov 2023

Super a exmanžel ako? Ako žije?