Neznášam môjho muža
Nenávidím ho....Nikdy nepracoval,len behal z jednej práce do druhej,nikde sa mu nepáčilo,od nikoho si nenechal rozkazat, nepočúval rozkazy šéfa,do každého skákal,on je majster sveta..Teraz sa dal na prerábku bytov a furt chodí,aký je zronený,zrobeny,jak ho všetko bolí,ako ona nevládze,ukazuje mi,kde ho boli,čo ho bolí...Ľahne si a spí 🙄😤😤😤 a to robí zatiaľ až 3dni!!!!!!Strašne mi lezie na nervy, normálne mám chuť sa rozviesť...Idiot
Tak pracoval či nepracoval !?
Tak sa rozved. Len mala otázka: pred svadbou to bolo s prácou ako?
niekto ti drzal/drzi noz pod krkom ked si si ho vzala a stale si s nim?
A máš deti ?
tak naco si s nim? niekomu by taky muz vyhovoval :D
Čo ma vyštudovane? Co by ho bavilo? Že je majster Svetla,si musela vedieť uz pocas chodenia, že neuznáva autority, nadriadeného...teraz ako co robi? Je SZCO? Robi sam? Ci v partii chlapov? Ma svoj nakupeny vercajg?
Tak asi to je tak že mas dve male deti,a jedno veľké. hold ťažko radiť.
Moj oco je taky nejaky podobny tip, ... Mamku mam za svätú,ze ho do pecka neposlala.
Jeho + okrem toho že s ním máš 2 kusy ?
Pred tým ako ste sa vzali bol iný? Alebo si to nejako prehliadala?
A uz si mu to povedala do oci alebo si si prisla len zanadavat?
Mam taku znamu, vzdy ked ju stretnem samu, nepocuvam nic ine, len aky je jej muz chuj a ako ho neznasa. Ked ich stretnem tak, ze su spolu - laska prevelka. Rovanko na fb kazdy den fotka, aki su zamilovani. K comu je to dobre?
no, co si si zobrala, to mas...
Mňa by tiež zaujímalo komu by taký chlap vyhovoval, napíš mi ip ak chces. Mám podobného, donútila som ho ísť do práce a skončil na psychiatrii v nemocnici. Už som rezignovala, utesujem sa tým že sú deti uz dospelé a za chvíľu budú zarábať a ja pracujem celý život aby bol nejaký štandard
po prečítaní, ani ja neznášam tvojho muža 🙂
@1andrea111 čo by robil, keby teba nebolo či nebodaj by si bola ty na tej psychiatrii?Prečo si s ním?
Anonymka polutuj ho, pochval ukáž mu aký je dôležitý, že zarába aj, keď by si ho najradsej ubila😊sú ľudia, ktorí neznesú robiť pod niekým tiež som taká.
@luccija keby bol sám využil by z mála, uskromnil sa tak len aby prežil
@1andrea111 tak nech ide a netrápi rodinu.Stan do lesa a ideš...život nie je o uskromneni a bruchu na gauči.To môže robiť v dochodku.Aspon doma pomôže, navarí má iné kvality, keď mu to tolerujes?Iná by ho hnala palicou môže Ti ruky nohy bozkavat
@1andrea111 nie sám žiť, ale s deťmi a o všetko sa starať, platiť, školu, cestovne... ty by si napríklad odišla k frajerovi a deti mu nechala, do zahraničia za prácou...či nebodaj dlhodobo ochorela
Moj je lemra lenivá... Nerobí nič,ak sa do niečoho doma pustí,všetko pokazí,alebo nedokončí..Minule sa upchali oddtok v kuchyni..Pozeral na mňa,ako to opravujem a popritom odbieham k 4mesacnemu ho utisovat..A keď som skrikla,čo ziza,povedal,že keby si tam nehádzala zvyšky jedla,nemusela si to teraz robiť...Normálne by som ho udusila...A možno pre niekoho maličkosť,ja by som ho v lyžičke vody utopila...Asi sa ozaj rozvediem
@1andrea111 a teba obdivujem...som na Tom podobne..Akurát teraz som na materskej a žijeme z mojich nasporených a zdedenych peňazí...
A prečo si vlastne s nim?
@tomikejt keď som sa so staršou 9rocnou rozprávala,že budeme bývať iba ja,ona a jej brat (lebo v tomto veku už rozumie všetkému,tak som s ňou hodila reč),tak plakala,akoby ju z kože drali.....Nechce byť bez neho 🙄
Tak ale moja , si aj Ty okey ? 9 r sa pýtaš ? A si na omyle , nie nerozumie všetkému , ani 18r nerozumie všetkému .
No opravis, tak čo by sa namahal.Mala si sa opýtať či zavoláš opravára či sa pustí do toho😊dieťa má iný pohľad na vztahy
Ja tomu nerozumiem, ked je taký strašný, tak prečo si si ním robila to druhé dieťa?
To si prisla az po 2 detoch, ze je lemra? ;) Alebo ti to iba teraz zacalo vadit, predtym si neriesila. Tak ho nechaj starat sa o deti a do prace chod ty. Vzdy je v pare jeden pohodlnejsi a jeden usilovnejsi.
@janickacrazy nerobila..Otehotnela som cez antikoncepciu a keďže som pravidelne dostávala ms,tak som sa dozvedela,že som tehotná na preventívnej prehliadke v 14tt 🤷 ale to je nepodstatné,za deti som rada 🙃

Tak si si ponadavala, je ti lepsie?