icon

Neznášam môjho muža

8. aug 2020

Nenávidím ho....Nikdy nepracoval,len behal z jednej práce do druhej,nikde sa mu nepáčilo,od nikoho si nenechal rozkazat, nepočúval rozkazy šéfa,do každého skákal,on je majster sveta..Teraz sa dal na prerábku bytov a furt chodí,aký je zronený,zrobeny,jak ho všetko bolí,ako ona nevládze,ukazuje mi,kde ho boli,čo ho bolí...Ľahne si a spí 🙄😤😤😤 a to robí zatiaľ až 3dni!!!!!!Strašne mi lezie na nervy, normálne mám chuť sa rozviesť...Idiot

Strana
z3
srdeenko19
14. nov 2023

Tak to je super sprava. Teším sa s tebou. 🥰 a tvoja dcérka nakoniec v pohode, stretáva sa s tatom?

autor
3. dec 2023

@1andrea111 žije tak,ako doteraz..S deťmi sa stretáva sporadicky,skôr nie,ako áno..
Ja mám svoj život,nezaujímam sa o to,aký život vedie on 😊

autor
3. dec 2023

@srdeenko19 moja dcérka sa s ním stretáva,ale ako píšem vyššie,veľmi sporadicky.A ďakujem 🍀🥰

karolinakr
3. dec 2023

@evalin88 🤣 si mal zavolat hodinú manželku

ahhola
3. dec 2023

Pracuje teda, ci ho stretáme pri stanici s cucom? Keď ešte vyzerá k svetu, tak si možno narazil babu, schopnú ho kŕmiť.

andreatytler
3. dec 2023

Jej, to som rada ze sa mas dobre a aj ze si dala vediet. Si jedna z mala co sa odhodlala ku kroku s tym nieco robit. 90% stazujucich zien sa pride len vyrozpravat a zostanu s muzom. Nevravim ze sa musi kazda hned rozvies, ale vela z nich ziju pre mna v hroznom vztahu ale zial nenajdu odvahu to skoncit.
Ako si nasla odvahu ty? Vravis ze si rozvedena 1.5 roka. Predpokladam ze to trvalo asi rok sa rozviest a teda znamena ze si s muzom zila este rok po tomto prispevku kym si poziadala o rozvod.

Strana
z3