Neznášam svoj život
22. okt 2023
Nic ma nebavi, neviem kto som, neznasam byt matkou, neznasam stale varit a upratovat, nemam uz ziadnych kamaratov, ziadnu zabavu, som len matka otrokyna. Ani neviem co by som robila, kebyze mam cas pre seba, s manzelom si nemam co povedat, len sa hadame. Nebavi ma moja robota, ani neviem co by som chcela robit, citim sa taka stratena a unavena, toto ma byt zivot? Same povinnosti a zodpovednosti. Najradsej by som zaspala a uz sa nikdy neprebrala.
Je nejaka sanca ako byt nejako spokojna?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@nony2 ahoj. Prosim ta ako si sa z toho dostala von? Ja mam to iste. Som na RD. Dcera ide do skolky az v septembri. Som len doma s malou. Potom so synom sa ucit. Kamosky velmi nemam. Jednu dobru mam, s tou som sa stretavala ked aj ona bola na RD no ona uz pracuje. Take kamaratstva cez deti postupne ochladli. Muza mam dobreho, o to nejde. Len uz som zufala ze vkuse len doma s malou. Ani susedy tu nemam v mojom veku. Byvame v malej dedine. Nove kamosky nehrozi najst kedze tu poznam kazdeho odmalicka. Deti nemam komu dat strazit kedze u nasich byva sestra s 2 mesacnym babatkom, maju toho dost. Nechcem im deti pchat. Som nestastna.