icon

Neznášam svokru

27. apr 2022

Neznášam svokru. Fakt naozaj ju nemôžem ani cítiť. Musím trpiet a stretávať sa snou len kvôli mužovi ? Zato aby on bol šťastný ? A na moje šťastie kto pozerá ? Neznášam ju. A bojím sa že pri ďalšom stretnutí sa prestanem ovládať a všetko jej vykricim. Už mi lezie hore krkom. Fakt to bola posledná kvapka snou už čo má toľko vytáča. Už nevládzem. Buď sa rozvediem alebo budem s mužom jedine s tým že ju už nikdy neuvidím. Keď si spomeniem že by som sa mala snou stretnúť tak mám chuť si podrezať žily. Fakt toxicky človek a ja som už v koncoch, koncim.

Strana
z2
autor
28. apr 2022

@domka222 Ježiš :D jasné že si nepodrezem žily 😅 neber hneď všetko doslova.. a asi takých ľudí nepoznáš čo aj zo zdravého človeka urobia vadneho ako sa vraví 😀

danica2711
28. apr 2022

nenapísala si nič konkrétneho o tom, prečo je tvoja svvokra taká príšerná, takže zatiaľ tvoj príspevok pôsobí ako výkrik a hádzanie sa o zem hysterickej pätnástky. Že by ti vadilo najviac to, že tvoj muž odkedy si ťa vzal, nevidí na celom svete len teba a neprestal mať rád vlastnú matku?

domka222
28. apr 2022

Ak máš takéto "výroky" aj u nej, tak sa ani nečudujem. Ešte stále si ale nepovedala, čo také hrozné ti robí.

melanta
28. apr 2022

A čo teda tá svokra robí, tebe alebo všeobecne? Keď je to také strašné? Apropo, zo zdravého človeka nikto neurobí vadného. Zdravý človek je voči tomu odolný.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
eriksonka1234
28. apr 2022

@janinah veľmi pekne napísané, súhlasím s každým slovom. Aj ja som si povedala ze kohokoľvek si syn vyberie, budem to rešpektovať a snažiť sa vychádzať, lebo svojho syna nadovšetko milujem. A s laskou sa žije oveľa ľahšie ako s nenávisťou.

balihara
28. apr 2022

Pamätaj,že aj Ty možno raz budeš svokra a možno budeš mať práve takú nevestu ako si Ty a vtedy to možno pochopíš,ako si sa správala voči tej svojej a možno Ťa to aj zabolí a možno aj nie,pretože si plná nenávisti a zloby...nie vždy za všetko môžu svokry,treba sa pozrieť sem-tam aj do zrkadla...inak sranda,ešte som tu nevidela príspevok,že by písala nejaká svokra ako neznáša nevestu,vždy len opačne

katkati
28. apr 2022

Nevesta, ktorá má aspoň trochu rozumu musí chápať, že jej muž ma rodinu, bez ktorej by nebol. A poďakuj sa svokre, že ti vychovala muža a asi dobre, keď si si ho vybrala.

katkati
28. apr 2022

@tykat Áno a tie manželky si neuvedomujú, že poniektorí muži stihnú viac manželstiev a manželiek a mamu majú iba jednu. Takže ich vzťah môže byť iba dočasný, ale s mamou nikdy.

otvorena
28. apr 2022

V tomto ťa chápem. Nechceš mi napísať ?🤔 správu

azurova99
28. apr 2022

@elizabet173 to je tiež pravda, ja som mala otrasný svokru ale nepísala som kade tade že ju neznášam

miadi
28. apr 2022

Tazko zo zdraveho cloveka urobit vadneho. Vacsinou si na to kazdy vystaci Sam. Ale je lahsie vinu hadzat na druhych.

otvorena
28. apr 2022

Je zvláštne že my ženy sa nevieme podržať keď už je nejaký problém..jedna druhu ..aj keď je veľký rozdiel.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
azurova99
28. apr 2022

@elizabet173 tak to máte fakt šťastie, moja mi ledva deti postráži

mandzula
28. apr 2022

@janinah ja si nemyslim, ze clovek ma svokre tolerovat vsetko len preto, ze vychovala svojho vlastneho syna. Nevychovala ho pre niekoho, vychovavala ho preto, ze sa slobodne rozhodla mat dieta. A mala by byt potom dostatocne zrela na to, aby mu dala moznost slobodneho zivota bez potreby zasahov doň. Samozrejme, ostava sucastou zivota svojho syna, no malo by to byt len do tej miery, ktora nezasahuje do zivota s partnerkou, ktoru si on vybral. A ak nie je schopna akceptovat pravidla, musi pocitat s tym, ze prave ona nuti syna rozhodovat sa medzi nou a jeho novou rodinou. A teda by si tiez mala obcas zahryznut do jazyka, byt tolerantna a diplomaticka.

janka0702
1. máj 2022

@janinah tomuto sa vraví opičia láska stále neviete pochopiť ze vás syn raz bude ľúbiť inú ženu a bude ju ľúbiť viac ako vás

pipistrel13
12. máj 2022

tak zavisi cim vas tak vytaca,lebo to neopisujete,moja napriklad verejne davala najavo,ze nie som hodna nevesta,muza odhovarala uz ked sme mali dieta nech ma opusti,mala som si najst podla nej rovneho sebe😂
mne to tak bolo uplne jedno co si ona mysli,nemam problem sa s nou stretavat ani dnes,a aj sem tam si najde cas na vnucata a stale robi zlotu aj so zvyskom rodiny,hoc uz inym sposobom,lebo pochopila,ze manzela k sebe neziska,a poviem vam,ze kazdy kto pozna moju situaciu nic podobne nezazil,ale k podstate,mne je to jedno pre to,ze moj muz stoji na mojej strane a byt na nom ani im deti neukaze - to je podstatne a aj to ci je to ozaj len rozmar,ze neznasam ju lebo nedokazem prezit,ze ma nejake poznamky alebo mi naozaj ublizuje a ak mi ublizuje moj muz,hoc aj jej syn,ma byt na mojej strane
ale zistujem v tychto diskusiach,ze mam aj v tomto muza asi vynimocneho

pipistrel13
12. máj 2022

@janinah ano ale aj to je mnohokrat zavisle od matky muza,lenze ja aj z vlastnej skusenosti viem,ze ak neriesim seba a netvarim sa ukrivdene a nehram sa na obet,a vidim hlavne muza - syna,ktoreho kvoli mne rodina zavrhla,tak som bola prva ta,co ho k nim posielala a nebranila detom stykat sa s nimi,lebo ja bez nich prezijem a su mi ukradnuty,ale mojho muza vychovali a predsa mu len cosi dali do zivota,z coho aj ja mam a som nazoru,ze ak sa to da aspon ako tak udrziavat,vzdy to stoji za to
aj muzovi som vravela,ze co ak zomru a on ich nevidel,nehovoril s nimi,ze mu to mozno nebude luto hned ale o 10rokov,ked vsetky tie absurdne svary stratia zmysel a co sa deti tyka,kto som ja,aby som im pre to,ze mna nechceli,branila poznat starych rodicov ak maju o nich zaujem
a zarucene vam poviem,ze ak sa da stretavat ako tak s mojimi svokrovcami (sem tam dlhsie pauzy😂 da sa stretavat takmer s kazdym
len netreba v tom vidiet seba

pipistrel13
12. máj 2022

@pipistrel13 ale zaklad je,ze manzel je na vasej strane a nenuti vas robit ustupky vo veciach,v ktorych to je nemozne (nemyslim,ze svokra da na veceru horalku dietatu - hoc nesuhlasim,nebudem robit za to sceny),ale napr. v narokoch kedyva kde maju prist deti bez toho aby sa spytali nas,to uz povazujem za situaciu,lde ma muz stat na strane svojej manzelky a rodiny
kazda asi chapete co myslim☺️

Strana
z2