icon

Nezodpovedný partner

sanylie
30. aug 2015

ahojte zienky kedze sa ani velmi nemam komu zverit pisem sem a ziadam aj tak troska zaroven o radu s priatelom sme spolu 2 roky rozumieme si skvele citime sa spolu dobre stale si mame co povedat proste je to moja ako keby spriaznena dusa.na 30 ja25 ked sme sa spoznali bola som rada ze nieje ako muzi ktorych som mala dovtedy chce deti vie co ocakava od buducnosti co som s ex frajermi nezazila...ma ale jednu chybu na ktoru sa velmi hnevam ☹ a to su financie... nevie sporit nevie si nic odopriet a casto sa dostava do dlhov ktore v poslednem dobe dost casto splacam ja. a na konci mesiaca je bez penazi.. casto sa mu stane ze dostane pokutu aj to som mu sem tam zaplatila..neviem co mam ocakavat od buducnosti ked nezmeni svoj pristup k peniazom ja som uplne ina v zalezitostiach financii sporim do buducna viem si odopriet a som zodpovedna.. priatel ma dcerku s prveho manzelstva o ktoru sa stara a stretava sa s nou v com ho len podporujem ...mali ste niektora takehoto partnera ak ano pomohol otvoreny rozhovor? som z toho velmi nestastna chcem aby zmenil pristup k peniazom aby jazdil autom zodpovedne a nedostaval pokuty... lubim ho a bolo by mi velmi smutno keby som ho stratila pretoze si naozaj ako ludia rozumieme chce deti a vie co chce od zivota ako ja no ale co ak sa raz tak zadlzime ze budu este vascie problemy ako doteraz? poradte prosim som nestastna ☹

timea7
31. aug 2015

@jana_eyre ja som tiež nezdedila milióny, veľmi dobre viem, čo je to vyžiť z mála, aj čo je to mať dve zamestnania, aby som sa nemusela rozhodovať, či kúpim ešte kilo banánov alebo nie. Ty máš ešte detičky malinké, ale ak nabehnú ´do školy, na stredné, vysokú, to ešte len budú pálky....dá sa samozrejme dostať aj z finančnej tiesne, ak niekto chce. Čo robí on, aby sa z nej dostal? Lepšie povedané, čo robí, aby sa do nej každý mesiac nedostával? Úver je úbohé riešenie pre slobodného, ktorý nemá žiadne záväzky, do čerta zdvihnem riť a beriem ešte brigádu, keď som tak sprostý, že prachy rozflákam za dva dni. Poprosím frajerku nie o peniaze, ale o pomoc - som somár, pomôž mi s tým. nech mi z platu odchádza toľko a toľko na šporiaci účet, toľko a toľko na platbu tam a tam a ostatné mám na míňanie. Miniem za týždeň? Tak tri sedím doma pri telke, lebo nemám ani na kofolu. Čítala si niečo o takejto jeho snahe? Na o by to robil, keď za neho dlhy zatiahne? Ja som už prešla všeličím, aj tým, že bol môj partner nezamestnaným. A nesmierne si na ňom vážim, že nemeškal s výživným ani deň a ani cent. Pretože mal vytvorenú určitú rezervu a pretože sa neštítil žiadnej práce, zobral to, čo bolo, lebo mu nechýbala zodpovednosť. Napadlo ťa, ako by oni žili, keby ostala ona na MD a on nezamestnaný? Áno, nepoznám ho, to máš pravdu, ale to nepoznám žiadneho muža, o ktorých tu ženy píšu, ani toho tvojho. Je ´fajn, že je to u vás tak, ako to je, ale ja by som od partnera takéhoto typu utekala, písali tu aj ženy, ktoré majú skúsenosti opačné a veľmi smutné a nie len do tejto témy.
Zakladateľka témy si pýtala radu, napísala som jej to, čo si myslím, ako sa ona zariadi je na nej.

jana_eyre
31. aug 2015

@timea7 nerozumiem, preco stale pises o tom, ze ja mam deti este malinke a bude to inak ked nabehnu do skol a skoliek - piseme si snad niekde o mne, stazujem sa niekde, alebo tvrdim, ze ja do prace nepojdem? nechapem co to s tymto vsetkym ma spolocne..

mozem sa len opakovat, ze je mi proti srsti ak niekto aj ked chce poradit, radi stylom odsudzovania strany ktoru vobec nepozna a oznacuje ho za darmozraca aj ked o nom nic nevie.. pokial dobre citam - autorka dala dva prispevky a z toho sa naozaj vela vydedukovat neda.. ani len to, ze by sedel doma pri telke lebo uz nema na kofolu.. to su vsetko len tvoje vsuvky..

timea7
31. aug 2015

@jana_eyre ja tiež nechápem, čo tu so mnou stále rozoberáš, Je nezodpovedný? Je. Robí dlhy? Robí. Požičiava si od nej prachy? Požičiava. Z môjho pohľadu je to človek nevhodný pre partnerský a rodinný život. Ja svoj názor nikomu nevnucujem. Ty máš názor iný, inú skúsenosť, ja ti ho neberiem. O tom diskusné fórum je. Či sa zmení, alebo nie, ´ja by som s ním spoločný život neplánovala, aj keby som ho mala rada, lebo aj seba mám rada. Ty by si mu dala šancu. Nech si zakladateľka témy urobí ako chce, je to jej život. nie môj, ani tvoj. Ešte je niečo nejasné?

jana_eyre
31. aug 2015

@timea7 ja som predsa len prvotne reagovala na to, ze nechapem ako mozes si byt ista niekym, ze sa nikdy nezmeni len na zaklade par riadkov na nete - neberiem ti tvoj nazor a uz som predsa aj v prvom prispevku pre teba pisala, ze netvrdim, ze nemozes mat pravdu..

ty si stale vytahovala moje deti a preto sa pytam preco? nema to s touto temou nic spolocne a zbytocne namna utocis..

celasapremenim
31. aug 2015

@sanylie nepomoze otvoreny rozhovor, on sa nezmeni, je to jeho postoj k financiam, budes sa s nim trapit, je od neho uplne nefer, ze taha z teba, ked sam nema a teda budem sexisticka, ale tato vlastnost u chlapa je uplny grc
ja tiez velmi rozhadzujem, snazim sa aspon tak, ze kupujem to, co je potrebne, ked sa dostanem k peniazom, ale velmi tazko usetrim bokom nejaku sumu, mam to ako zakodovane, nerobim dlhy, ani pokuty za mna nemusi nikto platit, ale teda usetrit neviem nic
je fakt, ze vsetky mnou minute peniaze idu do domacnosti, vyletov, dovoleniek, na vybavenie domacnosti, zariadenie, detom, velmi malo momentalne mne, kedze som na materskej, potrebujem len velmi malo veci, ale v setreni som nulova
co sa tohoto tyka, ma to moj manzel so mnou tazke, lebo on je striedmy a mnoho z toho, co nakupim potrebuje sekundarne

timea7
31. aug 2015

@jana_eyre ja si môžem byť tak istá niekým, že sa nezmení, ako si ty môže byť istá tým, že sa zmení, nemyslíš? Tvoje deti som spomenula jedine preto, lebo si sama písala, že keby tvoj muž nemal toľko dlhov, žilo by sa vám ľahšie, na margo toho som napísala, že kým sú malé, tak sa to dá v pohode zvládnuť, ako rastú, stúpajú finančné nároky a to dosť výrazne. Ja na teba nijako neútočím, chápem, že sa ťa táto témy veľmi dotýka, držím ti palce, aby to u vás tak ostalo, ale bohužiaľ pravidlom to nie je, skôr naopak, stačí keď mrkneš do tém o pôžičkách.

timea7
31. aug 2015

@celasapremenim tvoj prípad je iný, nerobíš dlhy, nepožičiavaš si, ak nevieš ušetriť, nie je to bohviečo, ale ak začneš pracovať, určíš určitú sumu, ktorá ti bude každý mesiac odchádzať na šetriaci účet a vybavené.

celasapremenim
31. aug 2015

@timea7 ja som pracovala, toto mam tretie dieta, pocas toho, ako som pracovala, som zariadila byt kvalitnym nabytkom, boli sme kazde leto na dovolenkach, aj pri mori, aj na lyziach, deti su uz dve v skole a teraz mame babatko, mam pocit, ze hocikolko priplava penazi, vyklopime furik a je to
ale nemame ziaden uver, ziadne dlhy ...co je uplna parada, lebo co sa toho tyka, tak skutocne je pravda, ze je to fianancne ovela narocnejsie, ked su uz deti v skole 🙂 to sa neda porovnat s vydavkami, ktore sme mali, ked boli doma a v skolkach :D:D
je fakt, ze maju vela aktivit, ale doprajeme im

timea7
31. aug 2015

@celasapremenim veď si tie peniaze nepreflákala, máte pekný nábytok, užili ste si lyžovačiek, dovolenky, to je pre rodinu tiež dôležité. My sme tento rok prerábali niečo na dome, tiež som nebola nadšená konečnou cifrou, aj menšie auto by za ňu bolo, ale mám dobrý pocit z toho, že je to urobené, že to ´vydrží zase kopu rokov, to nie sú vyhodené peniaze. A to, čo investuješ do detí, sa ti sto krát vráti. Ja som cvakala súkromnú VŠ v zahraničí 😝 😝 😝 😝 to by už aj druhé auto bolo a luxusné.....vtedy nie že som nič neodložila, mala som dve zamestnania, aby to vyšlo. Nemáte dlhy, to je super, keď nastúpiš do práce, dáš ten šetriaci účet, prípadne budeš investovať ináč a pohoda. 🙂

jana_eyre
31. aug 2015

@timea7 ale ja si predsa niesom nicim ista a prave o tom to je - nikto o nom nic nevie.. vsade predsa pisem, ze sa moze zmenit, nie ze sa zmeni..

autorka sa pytala, ci ma niekto skusenost, ze sa podobny partner po otvorenom rozhovore zmenil, ja ju mam a pozitivnu - to ze je to mensinovy zazitok nezmeni na tom nic..

a ano s tym ratam, ze financne naroky porastu ked porastu aj deti - ale ja predsa nikde nepisem, ze nepojdem do prace, cim sa tie financne naroky vykryju..

dakujem ale za prianie..

operaphantom
31. aug 2015

Z takeho chlapa bude tazko nejaky zodpovedny, financne gramotny clovek. Bohuzial. Furt bude na konci mesiaca na nule. Poznam take typy. Najpr som si myslel, ze je to tym, ze maju male platy, ale aj ked zacali zarabat slusnejsie, aj tak vsetko pominali a stale boli rovnako na nule. Naposledy jeden taky "kamarat", plat ma cez 1500 eur mesacne a chcel si odomna pozicat 50 eur, ze uz pred vyplatou nema 😀 Cisty traged, co ti poviem.

operaphantom
31. aug 2015

@jana_eyre Niektore veci sa nezmenia. Respektive zmenia a iba k horsiemu 🙂 Vtedy je rozchod najlepsia cesta.

timea7
31. aug 2015

@jana_eyre nemáš za čo, ja by som bola najradšej, keby boli všetky mladé maminy spokojné a šťastné a najmä ich deti, viem, že je to utópiou, ale ak sa čo i len trochu dá vyvarovať niečomu zlému, tak je to asi jednoduchšia cesta, aj keď viem, že keď človek niekoho veľmi ľúbi....

batwoman
31. aug 2015

Nečítala som celú diskusiu, ale prispejem svojou skúsenosťou... môj teraz už bývalý priateľ bol tiež nezodpovedný, čo sa týka financií... prišla som na to neskôr, vždy si niečo vymyslel, aby ma obalamutil. Keď som na to prišla, tak mi povedal, že klamal preto, aby ma nestratil.. bla bla bla... bolo toho veľa... ale posledný rok sa mi zdalo, že sa konečne napravil, že si dáva veci doporiadku.. Milovala som ho, plánovali sme svadbu... ale, furt som bola ostražitá.. až tak, že som nakoniec kúpila byt len sama, lebo čo ak sa zas objaví nejaká exekúcia, nejaký dlh a pod. V apríli som teda byt kúpila, našťastie mi hypo vyšla aj samej... a v máji 15.5. mala byť svadba... no 11.4. som sa s ním rozišla, keďže som náhodou prišla na ďalšie čachre-machre a klamstvá s financiami... takže tak... radšej to zobrať z kratšieho konca, než sa zadlžíš ešte aj ty sama...ako som sa aj ja, pretože som ho živila pár rokov... teda 5,5 roka som bola hlúpa a snažila sa jeho konania nejak ospravedlňovať... stále si síce myslí, že by som sa k nemu ešte vrátila, ale už nikdy viac, posrala som si život pri ňom už dostatočne...

mlil77
31. aug 2015

@jana_eyre ano mas pravdu ja reagujem na zaklade podanych informacii. Ak si to ta osoba vymysla alebo skresluje atd tak za to nemozem ale ak je pravda co tvrdi tak stojim si za svojim nazorom. Bola by som zvedava keby raz tvoja dcera bola v takejto situacii ci by si tiez takto kludne reagovala a bola taka optimisticka. Ten chlap nie je dieta ktore prevychovas je to dospely 30 rocny chlap, ktory sa nevie v 30tke o seba postarat a este k tomu zlyhanie z prveho vztahu kde je dieta, no asi preco ?????? pokial sa ta to netyka tak samozrejme ze si zareagovala tak ako si zareagovala ale je to tvoj nazor, neberiem ti ho. JA som vychadzala z faktov ktore boli uvedene a zial nemam inu moznost len tymto faktom verit tak ako boli podane na internete. Po prve chce dieta ....podla teba je to normalne ze chce dieta ked sam nevie zaplatit ucty sebe ? po druhe berie od nej peniaze ...to je podla teba normalne ? prepac ale si naivna ked si myslis ze tento chlap sa zmeni a nie je to u mna chlap ked prijma od nej peniaze na jeho dlhy.

celasapremenim
31. aug 2015

@timea7 vies co ja to skusim, ale ja sa poznam :D:D:D:D vyklopim to zase dakde naraz a bude
ale dakujem
no ano, nepreflakala, hoci aj par debilit som si kupila, ako handry do roboty navyse
ale nie som so sebou spokojna, ze neviem mat dlohodobo bokom peniaze :D nikdy nevies ako to ten zivot zariadi a skutocne fandim ludom, co to vedia

celasapremenim
31. aug 2015

@timea7 do vzdelania treba rubat prachy, oni sa ti vzdy vratia, to si dobre urobila:D:D:D:D

celasapremenim
31. aug 2015

@batwoman dobre si to urobila!

mlil77
31. aug 2015

@jana_eyre Jana radim ti este raz si poriadne precitat co ta zena pisala - aky ma problem. Pokial viem neuvieda tam ze je chory ze sa omylom a neviem co dostal do dlhov ale ze nevie sporit a nevie si ODOPRIET (asi nechapes co to znamena podla toho co tu pises) ale ja ti to vysvetlim, nevie si odopriet znamena ze clovek nema na nieco peniaze a aj tak si to kupuje. Takze neporovnavaj to zo situaciou z tvojho detsva a dalej ze casto dostava pokuty ktore mu sem tam plati.....nema peniaze a jazdi si tak ze casto dostava pokuty - zamysli sa nad tym podla teba chudacikom ktoreho tu odcudzujeme. Treba si poriadne precitat prispevok a potom diskutovat. Ty jej svojimi nazormi davas nadej ..........co nie je vobec rozumne. Fakt by ma zaujimalo kebyze tvoja dcera je raz v takej situacii kde chlap si nevie odopriet , dlhuje ludom peniaze a ona mu plati ci by si fakt bola taka optimisticka ako v tomto pripade, lebo ludia su zvacsa taki ze pokial sa to ich netyka tak sa vlastne nic nedeje, ty si vobec ale VOBEC neuvedomujes vaznost tejto situacie

jana_eyre
31. aug 2015

@mlil77 naozaj ma neskutocne vytaca ak niekto uplne prekruti co pisem a prave si to urobila.. moje detstvo s tym nema nic spolocne - ten prispevok patril @timea7 a to, ze som to spomenula vyplynulo z toho o com sme sa my dve bavili, takze uplne splietas dve na tri!!

MOZEM LEN OPAKOVAT DONEMLATOM, ZE NIKDE NETVRDIM ZE SA NEJAKY MNE UPLNE CUDZI CHLAP URCITE ZMENI, reagovala som na teba LEN a LEN preto, lebo si odsudila uplne tebe cudzieho cloveka bez toho aby si ho poznala..
to, aka je situacia vazna si urci zakladatelka, nie my z par riadkov..

je mi zahadou, preco som si uz za tych par rokov na modrom koniku nezvykla na to, ze tu mnoho zien tak strasne rado odsudzuje, vidia do vsetkeho na zaklade par riadkov v diskusii a tak strasne generalizuju a nikdy nepriznaju to, ze nemusia /hovorim nemusia, nie ze nemaju ak chapes preco to pisem/ mat vzdy pravdu..

mlil77
31. aug 2015

@jana_eyre Janka, uz ta nebudem komentovat to akoby slepemu vysvetlovat ako vyzera modra farba ked ju v zivote nevidel...

jana_eyre
31. aug 2015

ak ti nieco hovori facepalm...

duun
1. sep 2015

Dievcata, prosim. Obe sa snazite, obe pisete z vlastnej skusenosti v uprimnej snahe poradit. Poviem na rovinu, ja mam za sebou drsnejsiu skusenost s nezodpovednostou k financiami u teraz uz ex-partnera. Mohla by som generalizovane nadavat, snazim sa nie. Snazim sa napisat, co sa stalo mne a dat aspon opatrne rady, ktore zabrania najhorsiemu - ako oddelit ucty a pod.

Vy robite kazda to iste. Janka na chvalabohu lepsiu skusenost - upozorni, ze veci mozu dopadnut aj optimistickejsie. Viacere, co tu reaguju maju skor velmi zle skusenosti, takze skor poradia radikalne - utiect, kym nie je neskoro, aby autorka temy nestratila tiez tolko casu co zrejme ony.

Zivot je dost tazky a zlazity aj bez sporov tu. A niekedy chces napisat nieco a vyznie to uplne inak, ked je to iba napisane.. a nedorozumenie je hned. Vela slniecka vsetkym a uzite si este babie leto.

sanylie
autor
2. sep 2015

máte pravdu baby dakujem ti mlil77 zato že si mi otvorila oči..človek čo si neviem žiadnu materialnu hovadinu odoprieť nieje na vzťah a ešte nie to na rodinu ...priznávam bola som slepá myslela som si že som konečne našla lásku ale veľmi rychlo som dostala facku... len nechápem prečo na také typy partnerov natrafia zrovna baby čo sú usilovné pracovité šetria akurát spoznajú zadĺženého flákača čo si ešte od ženy nechá všetko platit ☹ keby aspon natrafili na svoj obraz nech vidia aký je s nimi život...

mlil77
2. sep 2015

@sanylie som rada ze si pochopila situaciu. Fakt ja som si takmer takto znicila zivot, chcel mi urobit dieta, chvalabohu sa nic nestalo, budem navzdy vdacna tomu hore alebo neviem komu ze sa nic nestalo, dnes by som bola nestastna, v dlhoch a este prizivnika na krku. Ked som to najmenej cakala, stretla som toho najuzasnejsieho muza na svete a dnes cakame babo, ma prist kazdym dnom uz na svet a som velmi vdacna za vsetko co mi dava. Tiez som takto rozmyslala ako ty ze som brala ako pozitivim ze chce dieta, bola som zaslepena az mi sestra otvorila oci ked mi narovinu "vykricala" nech sa spamatam co robim - ona ako jediny clovek mi povedala pravdu (a to pritom nemame dvakrat najlepsi vztah), ked som sa radila s kamoskami tak to len take ze no ved uvidis a neviem co...a aj ked viemze ony absolutne za to nemohli ale "hnevam sa" ze ony mi rovno neslehli pravdu do oci, ze nech sa spamatam dam nohy na plecia a utekam. Si mlada, mas cas na toho praveho, pozri ako som uz spominala ja som ho stretla ako 30 rocna a nic mi neutieklo, moje rovesnicky maju uz "velke deti" a ja si to len vsetko idem uzit a ony uz musia aj do prace aj o deti sa starat a vsetko a mna este len caka to najkrajsie obdobie v zivote, takze nikam sa neponahlaj. A on ked ta naozaj miluje, nech sa prve postavi na nohy, dokaze ti ze sa vie postarat nielen o seba o dieta ktore uz ma ale aj o buducu rodinu a potom s nim o niecom diskutuj. Velmi ti drzim prsty aby si raz stretla toho spravneho chlapa a bola taka stastna ako som dnes ja 🙂

sanylie
autor
2. sep 2015

mlil77 máš úplnú pravdu tvoje slová mi hrozne pomohli radšej hrozný koniec ako hrôza bez konca ktorá by ma pri partnerovi čakala.. dakujem ti velmi pekne aj ja tebe veľmi držím palce nech si stále taká šťastná a máš zdravé dietatko 😉

cacianka
4. sep 2015

moja rada - nie príkaz, porozprávaj sa s ním ako si predstavuje svoj ďalší život, sám, s tebou, ako sa chce postarať o dieťa, ako si chce zariadiť prácu,bývanie, novú rodinu, veľmi nenápadne, ked bude na to pekná chvíľka, alebo s pomocou niekoho akože hodíte reč kto a ako si plánuje budúcnosť.
ked ti spomenie že má problém s peniazmi,nevie ako na to, porad mu, nech si napr. vedie mini účtovníctvo, alebo obálkový systém, podľa toho ako bude reagovať, ako sa vyjadrí budeš vedieť na čom si.
ak bude reagovať pre teba nevhodným spôsobom, budeš vedieť že nič dobré ťa s ním nečaká, spíš si všetky plusy a mínusy, a podľa toho sa rozhodni. ak treba pomôž + poraď = neplať, nepožičaj, ak nie odíď, rozchod.
môj ex aj pre toto je ex, že si nevedel poradiť s financiami, prácou, darmo som mu pomáhala, radila, platila - ja som bola tá hnusoba, čo ho nechápe. rozvedení sme asi 10 rokov a doteraz nemám kvôli nemu pokoj s peniazmi, exekútori, policajti, bojím sa o strechu nad hlavou ... netvrdím že aj tvoj je takýto - to musíš zistiť ty a podľa toho sa zariadiť. u môjho ex tomu nič nenaznačovalo, vlastne asi áno - po výplate tvrdé sparty, rezeň a kola v reštike, pred výplatou zopár marsiek, maslový rožok a voda z vodovodu.
PS. trápila som sa 15 rokov, chceš aj ty ?

littleslovak
4. sep 2015

@sanylie diskusiu som odmietla po par prizpevkoch dalej citat, ked som videla kam sa ubera. takze odpoviem len na to co si tu predostrela ako problem...
vela zalezi od toho tvojho chlapa. aky zivot zil predtym? mal nastarosti financie? ci drzala kasu jeho ex? bol zvyknuty setrit? mal niekedy zivotnu poistku? vysvetlil mu niekedy niekto naco je sporenie a na co su poistky a rozne ine produkty?
mas niekolko moznosti, skusis ho sama naucit financnej discipline - co je velmi dlha, umorna a namahava cesta pocas ktorej ta caka asi aj vela hadok. druha moznost - doslova ho dovlec za financnym poradcom, za nejakym odbornikom ktory mu tieto veci a ich vaznost vysvetli a ukaze mu cisla ako rychlo bude nie ln na konci mesiaca v cervenych cislach ale celozivotne ak so sebou nieco nespravi. a posledna moznost - v otvorenom rozhovore ho presvedc ze kasu budez u vas doma drzat ty.
poviem ti, da sa to niekoho naucit. ale musi mat on sam motivaciu a chciet. ak sa on sam nespamata lepsie to nebude. ak mu zalezi na tebe a na vasej spolocnej buducnosti, nauci sa aj setrit. ver mi. poznam taky pripad.
drzim palce.

sanylie
autor
5. sep 2015

ono nejde o to ze by mal nejake extra dlhy ale ten jeho nezodpovedny prístup k peniazom to je obrovsky problem vo firme kde pracuje ma dobru poziciu dobre zaraba ale aj tak nevie setrit nevie si odopriet co ma strasne hneva... je to aj tym ze jeho rodina ho strasne rozmaznala vidim to aj na jeho surodencoch tam boli tie decka zvyknute mat vsetko.. ja som zasa uplne ina od strednej skoly pracujem prilezitostne si este privyrabam na roznych brigadach ked mi to popri praci vyjde som zvyknuta setrit peniaze a kupovat len to najnutnejsie na vsetko som si zarobila sama a bola som aj rodinou vedena vediet si vazit korunu. on si skratka mysli ze peniaze boli su a budu a moze si kupovat cokolvek v akejkolvek cene. ja na jeho mieste by som prve poplatila z vyplaty najprv na byvanie nevyhnutne veci a dcerku a az potom ked mi ostane tak si mozem nieco dopriat. len najhorsie je to ze muzi si myslia ze su neomylný a vsetko robia spravne aj ked sa rutia do zahuby ☹

timea7
5. sep 2015

@sanylie najhoršie nie je to, že si muži myslia, že sú neomylní, najhoršie je to, že sa ženy snažia za každú cenu ospravedlňovať ich konanie. 😒