icon

Nezodpovedný partner

sanylie
30. aug 2015

ahojte zienky kedze sa ani velmi nemam komu zverit pisem sem a ziadam aj tak troska zaroven o radu s priatelom sme spolu 2 roky rozumieme si skvele citime sa spolu dobre stale si mame co povedat proste je to moja ako keby spriaznena dusa.na 30 ja25 ked sme sa spoznali bola som rada ze nieje ako muzi ktorych som mala dovtedy chce deti vie co ocakava od buducnosti co som s ex frajermi nezazila...ma ale jednu chybu na ktoru sa velmi hnevam ☹ a to su financie... nevie sporit nevie si nic odopriet a casto sa dostava do dlhov ktore v poslednem dobe dost casto splacam ja. a na konci mesiaca je bez penazi.. casto sa mu stane ze dostane pokutu aj to som mu sem tam zaplatila..neviem co mam ocakavat od buducnosti ked nezmeni svoj pristup k peniazom ja som uplne ina v zalezitostiach financii sporim do buducna viem si odopriet a som zodpovedna.. priatel ma dcerku s prveho manzelstva o ktoru sa stara a stretava sa s nou v com ho len podporujem ...mali ste niektora takehoto partnera ak ano pomohol otvoreny rozhovor? som z toho velmi nestastna chcem aby zmenil pristup k peniazom aby jazdil autom zodpovedne a nedostaval pokuty... lubim ho a bolo by mi velmi smutno keby som ho stratila pretoze si naozaj ako ludia rozumieme chce deti a vie co chce od zivota ako ja no ale co ak sa raz tak zadlzime ze budu este vascie problemy ako doteraz? poradte prosim som nestastna ☹

Strana
z3
cacianka
7. sep 2015

@timea7 a nezmyselne a furt

littleslovak
7. sep 2015

@sanylie to nie je otazka veku ani pohlavia... je to o uvedomovani si, o tom nechat si poradit a nechat si pomoct napr. niekym blizkym...
ak mal vela sanci a ani jednu nevyuzil, tak potom ho ozaj uz netreba dalej ospravedlnovat ale konat. odporucam pouzit rozum, spis si pre a proti. nerozhoduj sa len srdcom ale aj rozumom. mozno potrebuje tvrdo dopadnut aby sa spamatal a robil s tym nieco. mozno az ked o teba pride pochopi ze kde spravil chybu a zmeni sa. a mozno nie a budes rada ze si sa neriadila len srdcom ale i hlavou, aj ked to bude spociatku tazke a bolestive.
popremyslaj nad tym vsetkym, spravnu odpoved mas v sebe. este raz, drzim palce.

Strana
z3