Nezvaný hosť v našom byte
Ahojte, riešim taký delikátny problém. Stalo, sa, že k nám na návštevu prišla sestra. My sme museli na víkend odísť preč, ale sestre sme ponúkli, že môže zostať, mala nejaké vybavovačky v našej blízkosti a chcela ísť v okolí na výlet, keďže so sebou nosí aj psa. Už u nás takto sama bola a bolo to ok. V piatok večer sme odišli, ale ja som cestou zistila, že som si doma niečo zabudla a potrebovala som sa po to vrátiť. Prídem do bytu a tam sedí neznámy chlap. Netušili sme, že príde, bol tam bez nášho vedomia a určite sme neboli radi. Sestra sa ide rozvádzať a už dlhšiu dobu sa správa zvláštne a už viem prečo. Proste si do nášho bytu zavolala svojho "kamaráta", ktorý tam ale isto nebol len preto, aby si spolu pozreli seriál na Netflixe. Vzhľadom na to, že v byte máme len našu manželskú posteľ a ešte jednu posteľ pre hostí (nie manželskú) by som sa stavila, že by spal/spali v našej posteli. Bola som dosť zúrivá a mladého muža som proste vyhodila. Sestra samozrejme odišla s ním, bola to trošku dráma, ale čo už. Sestra má 35, je finančné zabezpečená a určite nie je odkázaná na to, aby si vláčila chlapov do bytov iných ľudí. S manželom určite nie sme typy, ktorým by takéto veci nevadili (určite nejakí ľudia sú) a moja sestra to dobre vie. Považujem to za obrovské narušenie nášho súkromia a z toho, že by ten chlap spal (a nielen spal) v našej posteli mi je trošku nevoľno. Moja otázka znie: Neprehnala som to? Nie som zlá sestra? Ja si myslím, že moja reakcia bola primeraná, ale neviem sa úplne odosobniť a pozrieť sa na to z nadhľadu. Rada by som vedela, či sa s niekým takým ešte niekto stretol a ako ste to riešili vy. Ďakujem.
@januliatko0998 ak by sa sestra nerozvadzala ale mala fungujuce nanzelstvo a do bytu si "tajne" doviedla manzela, pricom by sa dohodla ze pride len ona, vadilo by vam to s muzom?
@januliatko0998 Neprehnala. Vrchol drzosti z jej strany
Ja tomuto neverim co pises.vymyslene.akurat si sa mysela vratit atd
@januliatko0998 ak by sa sestra nerozvadzala ale mala fungujuce nanzelstvo a do bytu si "tajne" doviedla manzela, pricom by sa dohodla ze pride len ona, vadilo by vam to s muzom?
@jakoma Ak by som ju takto "načapala" s jej manželom, pričom by sme nevedeli, že príde aj on, tak nie, určite nevadilo.
@januliatko0998 Vaša reakcia určite nebola prehnaná.Vasa sestra nebola vo svojom byte a ak chcela prijať návštevu,mala si od Vás vypýtať povolenie
@januliatko0998 ja by som reagovala rovnako.Je to moje súkromie do spálne nepustím okrem deti nikoho,ani moju sestru,proste mi to vadí a bodka.
Mna by uprimne slak trafil… jedna vec je ze zamlcala a dotahla cudzieho chlapa dalsia vec je aby snim obcovala vo vasej posteli … uz len z tej predstavy o navlieckach a plachte s jej a jeho telesnymi sekretmi mi sa chce vracat
Ja by som nikdy nikoho ani sestru nenechala samu vo svojim byte 🙈 ale zase na toho chlapa by som sa nevyvršovala ani pred ním nerobila scény ani Ja ho nevyhadzovala. On zato fakt nemôže … čo s tým má? Že to od sestri vedel, že sa Vám to nebude páčiť a aj tak ostal? No ostal … kvôli nej … ktovie čo mu povedala.
@januliatko0998 sestra spravila chybu, že ti vopred nepovedala, že príde s novým partnerom. Ako dospelá 35 ročná žena si mohla naozaj objednať hotel/penzión.
To že si jeho " vyhodila" lebo je cudzí pre Vás , je pochopiteľné a obávam sa že si taktná nebola , kedže neustále opakuješ, že Váš byt môžu navštíviť iba vybraný ľudia, je to priam smiešne ( pre mňa).
Chybu spravila sestra a aj ty . Mala by si sa jej ozvať a na neutrálnom mieste zoznámiť s tým novým partnerom.
@januliatko0998 sestra spravila chybu, že ti vopred nepovedala, že príde s novým partnerom. Ako dospelá 35 ročná žena si mohla naozaj objednať hotel/penzión.
To že si jeho " vyhodila" lebo je cudzí pre Vás , je pochopiteľné a obávam sa že si taktná nebola , kedže neustále opakuješ, že Váš byt môžu navštíviť iba vybraný ľudia, je to priam smiešne ( pre mňa).
Chybu spravila sestra a aj ty . Mala by si sa jej ozvať a na neutrálnom mieste zoznámiť s tým novým partnerom.
@zara1357 Mne je zas smiesne ze by sa Podla teba mala zoznamovat so sestry frajerom milencom .. ze ho vobec nazyvas partner ked ona ma manzela . Ide sa len rozvadzat . Takychto “ partnerov “ Moze mat za tyzden aj 5 . Si predstav ze tvoj muz ta podvadza u jeho segry v byte a teda svagrina by sa mala hnet ospravedlnit a spoznavat stou milenkou. 🤣🤣🤣🥲 vazne nie je nic smiesne na tom
Ze do ich bytu mozu len vybrani ludia . Ty Mozno zijes na Hlavnej stanici a v tvojej posteli mozu mat sex neznami Chlapi . Ale pre vacsinu ludi je normalne ze do svojho domu pustia len urcitych ludi .
@januliatko0998 aj ona ale aj ty ... ona za to že ho tam dovliekla a ty za to že si to riešila tak ako si to riešila ...
mne je to v podstate jedno ako sa k tomu postavíš, kľudne trvaj na svojom ... ja si ale myslím to čo som napísala. ja by som sa jej ozvala...
@biba_18 ale však jej povedala ze ona tam môže prespať. Jeho by som tiez slušne požiadala aby odišiel. Brr ked si predstavím ze nejaký cudzí chlap by bol v mojom dome kym tam nie som...
@gerrwie_girl áno, ona tam ostane a jeho nechá ísť bez vysvetlenia, úplne vidím že kebyže je to možno tvoj frajer, že ho necháš len tak ísť…
@gerrwie_girl áno, ona tam ostane a jeho nechá ísť bez vysvetlenia, úplne vidím že kebyže je to možno tvoj frajer, že ho necháš len tak ísť…
@biba_18 ale to je jej problem 😀. Ja by som taku blbost v živote neurobila. Sama si za to môže. Ešte aby sme ju ľutovali. By som to pochopila keby to bola teenagerka, lebo ti robia takéto blbosti, ale nie dospelá zrelá žena....
Podľa mňa prehnala. Akože dohovoriť sestre
( vyjasniť si potom áno) ale toto že požiadať aby šiel preč...neviem. Ja by som to neurobila. Veď je to tvoja sestra a ešte aj dospelá...podľa mňa tam na pozadí niečo je ( asi nie najlepšie vzťahy) či ..?
Podľa mňa prehnala. Akože dohovoriť sestre
( vyjasniť si potom áno) ale toto že požiadať aby šiel preč...neviem. Ja by som to neurobila. Veď je to tvoja sestra a ešte aj dospelá...podľa mňa tam na pozadí niečo je ( asi nie najlepšie vzťahy) či ..?
@zuzlicek44 takze mala nechať vo svojej posteli spat cudzieho chlapa? 😀 Ešte je ona ta zla? No ja zasnem

@januliatko0998 možno je to tvoj budúci švagor😉😄 a bude na teba po zvyšok života pozerať ako na fúriu,čo ho vyhodila.
@ivanka33 ale prd makovy buduci svagor to by segra isla k nemu na byt . Tento skor doma ma zenu a podvadza ju s vydatou . Normalny chlap na urovni by nesiel do bytu cudzich ludi prašit ich sestru. Trapna situacia za ktoru moze sestra s nabijakom nie autorka . Prehnane by to bolo Keby ich vyhodila oknom. Ukazala im dvere a to bola prirodzena reakcia .