icon

Nezvládam chlapa

5. máj 2022

Ahojte, je mi jasne ze ma minimálne jedna z vás do uráža a poníži ako to je v každej diskusii. Chcem sa asi len vyplácať alebo niečo podobné. Mam dve deti a bohužiaľ som znova tehotná. To by ani nebol problém lenže chcela som odísť od manžela a zrazu som zistila ze som tehotná. Manžel si sem tam tak raz za týždeň dva rad vypije s kamarátmi. Vždy mi však klame ze nie on nepije ale ja sprostá niesom. Nonstop hádky kvôli alkoholu. Teraz zase. Vie ze zajtra ráno idem na kontrolu potrebujem si po chystať všetky veci lebo mam. Aj viac vybavovaciek a povedala som mu aby prišiel domov skôr. No vždy keď mu to poviem vždy sa ozere. Som z neho na nervy. Ja už ani ne dúfam ze toto dieťa bude zdravé lebo to co prežívam posledné dni je už fakt hrôza. Mam chuť spáchať vraždu len kvôli tomu ze on chodí do roboty a jeho viac nezaujíma. Syn má obdobie vzdoru. Normálne chcem pri nom už vyskočiť z okna niekedy. Viem ze mi budete písať, mali ste si dávať pozor, načo si s ním a bla bla. No ja som už bola vážne rozhodnutá ze odídem a v tom mi neprišiel menzes a tie dve čiarky som preplakala 2 týždne. On len povedal tak nás bude viac. Ale to je len viac pre mňa. Viac prace viac nervov viac všetkého. V jeho živote sa nezmení nič. Akurát to ze zase bude mať dôvod zapijat. Už som ho aj niekoľko krát vyhodila, vymkla poslala do riti. No on sa vždy na ďalší deň vráti akoby sa nič nestalo. Baby ja nechcem takto žiť, ale ja sa ho ani nemôžem zbaviť. Syn je na ňom závislý ale viem ze sa o neho postarať sám nedokáže.. Už má to fakt unavuje.

Strana
z4
svettii
6. máj 2022

Mrzí, ma, že sa to na teba takto valí, no budeš musieť pozbierať posledné sily a vrhnúť sa do ďalšieho boja

stanulienkat
6. máj 2022

@cocolino234 perfektne napisane. Mne tiez hlava neberie. O rok bude 4x tehotna,a tak dokola. Len rodit v mene krestanskej lasky a prinasat deti do patologickeho prostredia. Upt, alebo sterilizacia, ked sa nevies chranit. Inak zaujimave, ze upt nechces podstupit-to si krestanka. Rozvod ano-to uz nie si krestanka?

acrobaleno
6. máj 2022

Tu je zbytočné niečo písať. Ak je to pravda, beriem to ako ventiláciu autorky, ale nejdem si tu drať prsty. Ona nikdy svoj život nezmení a o dva roky bude mať aj to 4 dieťa. A keď sa náhodou rozídu, tak to budú témy ako, chcú slobodnú muži matku s 3/4 deťmi....a kolobeh sa bude opakovať.

janette2021
6. máj 2022

Manželská poradňa. Daj mu ultimátum. Bud poradňa alebo rozvod.

sidicek
6. máj 2022

No neviem co čakáš od tejto diskusie? Pokaslala si si život a hlavne svojim deťom, teraz sa max môžeš pokúsiť to napraviť. Svokrovci alkoholici a teba prekvapuje, že muž ide v ich šľapajach. A ako si mohla spávať s chlapom od ktorého si plánovala odísť, je tiež nad moje pochopenie.

cajchana
6. máj 2022

@janette2021 asi tak nejak by som to poriesila aj ja. Ono sa takto moc fungovat neda a bud chce nieco zmenit alebo hold lepsie bude ak pojde kazdy svojou cestou

janette2021
6. máj 2022

Takže... zo štýlu tvojho písania usudzujem, že nie si hlúpa ani nevzdelaná. Ak máš maturitu na obchodnej, máš šancu nájsť si prácu. Nepocuvaj odsudzovanie ľudí, ktorí neziju tvoj zivot, sústred sa na to, ako zlepšiť svoj život.

1.) rozhodni sa, či to dieťa chceš, alebo nie. Tiež mám 3 deti a rozvádzam sa, a nie je to žiadna sranda. Ale rozhoduj sa NIE podľa toho či si veriaca, čo povie rodina, ale podľa toho či by si ty dokázala ísť na potrat, a či dokážeš ty vychovavat 3 deti aj ak budeš sama. Rozhodni sa sama, muža sa nepytaj. Dieťa je jeho nádej, že ho neopustíš.
2.) už s ním nespi. Dovody: ŽIADNA ochrana nie je 100%. Nevieš sama, či s ním chceš byť, si frustrovana vo vzťahu a on to nerieši. Kým nezačne on niečo meniť, nespi s nim.
3.) ak pôjdeš na potrat, potom hneď psychológ pre teba a manželská poradňa pre oboch, trvaj na tom. Nešťastne manželstvo je príčina mnohých fyzických aj psychickych ochoreni - u žien, okrem iného aj rakoviny.
4.) ak si dieťa necháš, mysli na to, ze hormóny ovplyvňujú tvoje myslenie. Ja by som rozvod asi neriešila počas tehotenstva. Zameraj sa na seba, deti, zdravé tehotenstvo, šetri si financie, ak muž sa o vás stará financne, a daj si rok-dva na rozhodnutie, či s ním ostaneš. Potom dieťa do jaslí a ty do prace, nie do jeho firmy, ale byť nezávislá. Manželská poradňa ako podmienka. Ak s tým nebude súhlasiť, jasne a pokojne mu vysvetli, čo ti ubližuje a na com trvas, a ak sa nebude snažiť zmenit...Sama uvidis, ako to pôjde. Ale daj si jasne hranice, bud k sebe úprimná, ako sa citis v tom vzťahu.
Potrebovala by si aj psychologicku, ktorá by ti pomohla položiť si správne otázky a odpovedať si na ne. Ty osobne. Prečo si s ním, miluješ ho, chceš mu dat šancu, ak bude na sebe pracovať? Ak áno, je škoda rozviesť sa kvôli tomu, že sa raz za čas opije, ak sa inak o teba stará, váži si ta... No ak je to sebec, ktorý vždy uprednostní svoje potreby pred druhými, zostávať v takom vzťahu ta zničí. To už musíš zistiť ty, lebo len ty s nim žiješ.
Hlavu hore, mysli na seba a deti. Spokojná matka=spokojne deti. Si mlada, zvládneš to.

ericavargo
6. máj 2022

autorke: drž sa, máš to náročné...skús naňho delegovať nejakú povinnosť, aby sa aj on podieľal. Nedá sa s ním porozprávať otvorene, čo naňho platí? rodina z jeho strany Ti nevie pomôcť?

mairi1
21. máj 2022

Preco by ta malo dieta zachranovat?

Strana
z4