Nezvládam život, ktorý žijem
Ahojte neviem ako zacat .asi tym ze s priatelom som nechcene otehotnela ked sme spolu boli len par mesiacov babetko som si aj tak nechala .nikdy sme nemali ziadne spolocne zaujmy nic o com by se sa mohli rozpravat mame velmi neosobny vztah kde bolo vela hadok uz sa to trochu ustalilo ale aj tak sa aspon raz do tyzdna nieco najde a strasne sa pohadame ale su aj peknne dni .casom som zas otehotnela neplanovane .rozmyslala som ze sa babetka vzdam ale nedokazala som to a nehala som si aj druhe .som v piatom mesiaci tehotenstva a mam 10mesacneho syna ked som priatelovi povedala ze som tehotna hned ma poslal na potrat kazdy den sme sa kvoli tomu hadali bol stale nervozny a raz pri hadke mi dal facku :/ do teraz si to neprizna vravi len ze ma skrabol ze som asi facku este nezazila ze si vymyslam ...no a idem k problemu casom zacal chodit vecer na pivo rano niekde odysiel prisiel sa na obed najest a zas prec chdoi na vylety ale bezomna a syna a vcera pri hadke mi vycital ze neplatim najom ze toto je jeho byt tak som mu v nervoch povedala ze je slobodny a ja odydem .od vtedy je na mna neskutocne hnusny nechtiac sa ho dotknem a uz po mne huci preco sa ho dotykam ved som sa s nim rozisla chova sa ak male decko a ja sa stale neviem rohodnut ci odyst v podstate ani nemam kam neviem ako to financne zvladnem a samozrejme vzdy je aj druha strana co to cele vidi inak ak z ejho pohladu som stale nervozna hnusna je pod papucou nemoze ist ani an pivo atd atd ....uznavam ze nervozna byvam dost casto ale nezvladam zivot aky zijem a nedokazem z neho vyjst a zit ho inak :/
@mnamko hned prvy prispevok :D ale neva... Kazda mame svoj sposob .... Ja pomenuvam veci pravymi menami... Ale sorry aby mi niekto pisal ze moj nazor povedie k samovrazde...si trochu husta a od veci... A ta tvoja znama mladu pravdepodobne tyrala psychicky dlhodobo... A zaver bola len posledna kvapka... Vaz slova buduce...
@nattal789 píšeš, že sú aj pekné dni, a hádka raz do týždňa - to je taký štandard, by som povedala. Si nervózna lebo máš bábo a si tehotná a on sa do teba nevie vžiť, nechápe to, vidí len nervóznu ženu, bohužiaľ. Skús to na neho ináč - po dobrom, buď milá, vysvetli mu ako sa cítiš, prípadne ho niečím prekvap, možno budeš prekvapená ako bude reagovať.
Ja sa len vždy zasmejem pri vete: nechcene som otehotnela... Ked nechcem, tak asi robím všetko preto, aby som neotehotnela
Nattal789 tak ako pokracujes? Mas nieco nove?
@linduska86 Každá normálna žena vie, že od chlapa ťažko môže očakávať, že bude rozumný..veď, keď sa falus postaví....rozum sa zastaví 🙂 Takže v takom prípade je antikoncepcia na prvom mieste....a ešte ten vzťah...nemastný...neslaný....V takom prípade normálna rada asi ani nie je....Rodičom sa zavesiť na krk je vskutku "úžasné" riešenie 😠 😠 😠 aj oni chcú mať už pokoj na staré kolená, nie? No, a keďže ti antikoncepcia nič nehovorí, tak je len otázkou času, kedy po pôrode otehotnieš zase ☹ Ženy, čo sa to s vami robí? Nemyslite na následky svojich činov ?
Nechápem také ženy.
1. Nevieš čo je antikoncepcia? Keby že sa stane raz, tak nepoviem. Ale dvakrát?
2. Ak ostávaš s človekom, ktorý je schopný ťa udrieť (a je úplne jedno, či ťa len škrabol, alebo nie), tak si veľmi hlúpa.
Sama si si na vine, že si takto dopadla.
Moja rada - utekaj od neho. Skús sa opýtať rodiny, známych. Vychovávaš jeho deti a ešte mu máš platiť aj nájom?
To už máš potom jedno, či platíš jemu, alebo niekomu inému, nie?
A požiadaj o výživné na deti. Nech platí on, ešte len potom sa uvedomí, že mal radšej držať hubu.
@petra7777 to patrilo mne? Si si nepomylila nick
Ak nie tak ta uvediem do obrazu. Som 2.5 roka sama s dietatom a keby si bola trosku sikovnejsia tak by si si tonprecitala cele a nesla sa tu hrat na inyeligenta. Vies aky sajrajt obsahuje antikoncepcia?! Nie? Tak ju uzivaj dalej...sa tu ohanate Hak. Ja nepochopim take zeny ako
@claudisse ste vy dve. Ona caka od inych zien podporu a vy ju tu idete dehonestovat, zaco?! Zijete jej zivot? Nie. Tak co tu sudite? A sama si si na vine?/ty by si v krizovom centre pre tyrane zeny robit nemohla
Ako vravim karma je zdarma..
@linduska86 prekvapím ťa, ale ja som v krízovom centre pre týrané ženy zhodou okolností robila. 🙂 A mala som to tam dennodenne pred očami. Ženy, ktoré si mohli zariadiť život aj ináč, ale neurobili to napriek tomu, že im bola ponúkaná pomoc. Ak žena sama nechce, nik jej nepomôže.
A áno, viem, aký sajrajt obsahuje antikoncepcia, ale dovzdelaj sa a zistíš, že neexistuje iba jediný druh antikoncepcie - HAK.
@claudisse sibpredsrav ,ze o tom viem 🙂 vies niekedy staci trosku ohladuplnosti a ucty voci inym aj ked robia chyby. Na svojich vlastnych sa clovek uci ;)
@linduska86 Voči chybám mám pochopenie. Opakovanie chýb je ale hlúposť dotyčného a voči hlúposti pochopenie nemám a ani mať nebudem.
@claudisse sto ludi sto chuti..
@linduska86 Jasné, že tebe 🙂 Len som tam zabudla aj na ňu @nattal789 Ako vehementne ju obraňuješ...nemusí do seba ladovať tablety, existujú aj iné formy ant. ☹ Podporu pre také ženy nemám, lebo ak niekto raz padne na hubu a nepoučí sa...tak iba hlupák urobí tú istú chybu dva krát ....Apropos...iba hlupák sa učí na vlastných chybách....múdry človek sa učí na chybách iných 🙂
@petra7777 a ty si kto, ze sudis inych? 😀 mna nepoznas nevies aky mam zivot a ani ako zijem tak ma nesud a vlastne vies co je mi ta luto... Neprajem druhym nic zle a ani neopovrhujem ludmi nikdy nevies co sa moze prihodit a nie tebe, ale tvojim detom vnucatam a pod... Takze asi tak
@linduska86 Ja nechápem, ako každého nasiera , ak mám iný názor, ako on sám :( Ja nikoho nesúdim, milá dáma, "len" som napísala, ako to vidím a vnímam ja 🙂 A ty, ak nepraješ druhým nič zlé...tak prečo to robíš? Moje deti a vnúčatá láskavo nechaj na pokoji....
@petra7777 nie neprajem chapte to ako priklad - ja vam vas nazor neberiem -..

Nie nepochvalila ale urcite by so.
m snou nehovorila ako zo šlampou je to moje dieta a snazila ju povzbudit ze vsetko sa zvladne aby nespadla do depresii pretoze vycitiek vo svojej hlave ma urcite dost a otom ze ju posielas ku rodicom som nikde necitala len ako by si jej vypucovala zaludok a ma ist prec