icon

Nič som nedokázala

lenka1806
1. dec 2014

Idem sa trosku vyzalovat a rada by som pocula vas nazor.Dneska ma mm trosku ranil ked mi pri mensej vymene nazorov povedal ze som v zivote nic nedokazala. A to preto lebo som este nepracovala kedze sa doma staram o 4 deti. Je pravda ze mm pracuje od rana do noci aby sme sa mali dobre po financnej stranke ale ja sa zase staram a porodila a vychovavam styri deti sama.Mam 33 rokov a vek deti je 14,10,9, a 2 medzi poslednym dietatkom a tretim som nepracovala kedze do 6 rokov som bola na predlzenej rodic.koly zlemu zdravotnemu stavu malej cize vsetko bolo stale co sa deti a domacnosti na mna ja milujem byt doma s detmi uzivam si to a bavi ma to. Ale povedat zato ze som nic nedokazala? S nebolo to povedane prvy krat. Uz mi to raz povedal tak som mu povedala ze som mu porodila 4 krasne zdrave deti o ktore sa staram. A on nato ze to vie kazda. Velmi ma to ranilo myslite ze pravom?alebo som moc citlivka netusim ....

puklica13
3. dec 2014

@katrin21 nemyslim ze sa do mon777 niekto obuva preto ze je fin.poradca

gretocka
3. dec 2014

@katrin21 ale potom to uz nie je len o dobrej rade, ale kus aj o snahe uzavriet zmluvu za kazdu cenu, inak si nezarobi ani na slanu vodu, ci?

jolinka
3. dec 2014

@katrin21 presne tak.. a ta provizia poradcovi je zahrnuta v urokoch ci inych poplatkoch za "vyhodny financny produkt"... v konecnom dosledku ide len o tom , ze kto a do akej miery na tebe zarobi... 😉 😉

bodka70
3. dec 2014

@katrin21 , prečítaj si aspoň posledné 2 strany a pochopíš 😉. Ja sa neobúvam do niekoho, že je finančný poradca, to nie je napokon relevantné, čím je - ale robím si srandu zo štýlu komunikácie 😉. K nám tiež chodí finančný poradca a bavíme sa normálne, dokonca moja mladšia sestra robí v podobnej oblasti (stavebné sporenie) a obúvať sa do nej určite neobúvam 😉.

gretocka
3. dec 2014

a k tomu, ze praca z domu - znama robi fin. poradenstvo, uz je celkom vyssie v tej hierarchii - teda dalo by sa povedat, ze uspesna. Je slobodna matka a dcera je furt po kamaratkach, lebo mama chodi na kadejake skolenia, teda ak ideme na cisla, tak urcite to nefunguje, ze doma zo tri hodky potelefonujem, spravim jedno stretnutie a mam nadnes zarobene

puklica13
3. dec 2014

@katrin21 ja to chapem, lem mam pocit ze ona tu svoju pracu prezentovala uplne inak😊

slavik79
3. dec 2014

@mon777 Sice neviem, aku poziciu zastavas, kedze je to strasne tajne a famozne zarabas a este aj pracu ponukas, jadrovy fyzik to asi v kauflande nebude, ale tiez ma zarazilo, ze najprv predavacka, potom od jula neblokujes, a pred nedavnom si tu zhanala mamicku, ktora platila pri istej pokladni v spominanom kauflande a bavili ste sa spolu...to je ale jedno, dolezite je ze si uspesne rozbehla karieru, a preto mozes takto fundovane radit ostatnym zenam, ktore maju aj prislusne vzdelanie, ale predsalen, tvojej dlhorocnej praxi a zivotnym skusenostiam sa len tak niekto nevyrovna 😀 pekny den

romea
3. dec 2014

baby no štýl komunikácie má Mon zvláštny, ale berme to tak, že je ešte mladá, a trošku drzá, ale myslím že takí sme boli viacerí, a vekom sa to mení 🙂

nasta55
3. dec 2014

@mon777 teoreticka 🙂

jolinka
3. dec 2014

@gretocka ano, treba tuto pracu vidiet realne, samozrejme je to uzitocne pre ludi, ktori su zmeteni, nevedia si co z ponuky najvyhodnejsie vybrat.
Ale nie je to praca pre vsetkych a spasenie pre matky na MD ...presne ako vravis, skolenia, navstevy klientov, casto krat vecer po pracovnej dobe, ked ma klient cas...nie kazdemu to vyhovvuje a aj to vie robit. 😉 A ten zarobok chce takisto obetovat nejaky cas a usilie.

za mna...najvyhodnejsi uver je ziadny uver ale to len na okraj 😉

mon777
3. dec 2014

@romea nechaj tak...mňa obraňovať nemusíš... 😉 nech si píšu...aspoň sa doma smejem, ako hovno vedia o mojej robote, ale za to píšu, z čoho mám provízie 😀 len nech si myslia, že je môj plat v ich úrokoch...to je dobrý fór takto poobede 😉 😀 A pozor...máš len jedno dieťa...aby sa do teba nenahnali, že o deťoch nič nevieš 😀 😀 😀 😀 😀

romea
3. dec 2014

@mon777 ja som ťa neobhajovala súhlasím s nimi ale beriem to tak, že aj ja som bola mladšia a mala som zmýšľanie rovnaké ako ty, ale postupne sa to vekom a skúsenosťami zmenilo a to čo hovorievala moja mama a ja som ju nepočúvala, teraz hovorím svojej dcérke a pripustila som že staršiná má zväčša pravdu, nie je to však samozrejme pravidlom

mon777
3. dec 2014

@nasta55 hovorí tá, čo má o tri roky viac ako ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ach...mrem už 😀 😀

puklica13
3. dec 2014

@mon777 stale som sa nedockala odpovede..kam mam zavolat ak potrebujem fin. poradcu zadarmo, ktory nepracuje pre ziadu konkretnu banku ani nebankovku ale je plateny pramo z NBS?

amadea3
3. dec 2014

no, dievcata, neviem co mon777 robi, ale financna poradkyna to asi nebude.... lebo v svojom blogu pise ze nema vodicak a (sudiac podla mojho kamosa, fin.poradcu) ti sa teda autom hodne najazdia. Tak asi mozte hadat odznova 😉

nasta55
3. dec 2014

@mon777 ano dve deticky a vela zivotnych skusenosti aj ked tak skoro 🙂

matuskova003
3. dec 2014

@mon777 nemyslim to zle a ani ma tak necháp. ale strašne Ti chýba pokora. ja kašlem nato čo tu odznelo, k autorke sa vyjadrovať nebudem , lebo to si musí riešit s manželom a nie s cudzími osobami ( ale prajem jej v živote len to najlepšie 🙂 )

niekedy naozaj nieje nutné hovoriť o tom čo mám kolko zarábam čo som si kúpila čo si možem dovoliť.
jednak je to pozvačša použité proti Tebe . niektoré veci prosto stačí, že viem ja a moji blízki a preto som sa aj ja naučila, že osobné veci, finančné veci a fotky svojich detí na sociálnu sieť nepatria , lebo nikdy nevieš, kto to proti Tebe kedy použije . ale inak Ti prajem v živote len to najlepšie, hlavne abybolo bábatko zdravé ( Tie primitívne predpotopné komenty útočiace na tvoje nenarodené dieťa nerieš, to len dokazuje ich úbohosť a inteligenciu na bode - 0,5 🙂 )

mon777
3. dec 2014

@puklica13 hľadaj 😀 Nemám záujem radiť ľuďom, čo pochybujú a zosmiešňujú.
@amadea3 nie, vodičák nemám...a? myslíš, že nemám nohy a je mi zaťažko ísť cez cestu za klientom? Vtipné 😀 mm auto potrebuje, lebo chodieva kade tade po Slovensku...ja nemusím. stačí mi naše mesto. takže sa zdrž poznámok, keď vieš veľké kulové 😀 😀

katrin21
3. dec 2014

@jolinka ale aj ked pojdes priamo do banky a tam to uzavries, tak zas ma z toho proviziu teta za okienkom.. to mas proste vzdy tak .... jednoducho tieto veci - poistky, uvery, sporenia sa inak uzavriet NEDAJU.. vzdy na tebe niekto " zarobi"
A propo v kazduckom jednom obchode na tebe niekto zaraba a niekedy aj 3 rozne firmy na jednom produkte ( vyroba, dovoz, predaj, alebo este medziclanok -..).. to by sme ani chlieb nemohli kupit .

mon777
3. dec 2014

@matuskova003 ja ich neriešim..už som o dieťa prišla...tie kačeny, čo mi to "prajú" asi ešte nie, takže to nechávam na osud, lebo čo komu praješ, to si sám zaslúžiš...takže v pohode. K zvyšku sa vyjadrovať nebudem, nemá to zmysel.

matuskova003
3. dec 2014

@mon777 nemusís sa vyjadrovat, len si niektoré rady skus zobrat k srdcu. poučit sa 🙂 to Ta v živote velmi posuva . este niesi tak stará aby to bola hanba , človek sa predsa učí celý život...

puklica13
3. dec 2014

@mon777 ja som ta niekde zosmiesnovala???? ale ved to zvladas perfekte aj sama....no nic asi sa pojdem opytat na tu pokladnu 9...😊

mon777
3. dec 2014

@matuskova003 no už som sa poučila v zásadnej veci - nikdy nepíš svoj skutočný názor niekomu, kto oň žiada, lebo sa nebude na 100% zhodovať s názormi iných a doplatíš naň 😀 😀 😀 😀 😀 Plus - akákoľvek stránka, skupina, či inštitúcia plná žien = 90% šialených feministiek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ešteže existuje MK, inak by som bola asi idiotom do konca svojich dní 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maminuska
3. dec 2014

Tie ktoré tu s dešpektom hovoríte o matkách ktoré majú viac detí že rodia ako na " bežiacom páse " by sa asi veľmi čudovali keby zistili že mnohé z nás bývajú vo vlastných domoch bez hypoték, že deti majú často svoje vlastné izby, chodia normálne pekne oblečené, chodia na krúžky , do jazykoviek , pracujeme , vzdelávame sa ... a teda nie je len našou životnou náplňou rodiť deti .. len určitý čas kým tie deti sú malé treba s nimi byť.
Ja neviem prečo je taká vžitá predstava že mnohodetná rodina = socka , pričom mnoho rodín s jedným dieťatom sa stĺka po podnájme , žena robí za minimálnu mzdu a tak čo je teda socka ?

Mňa moje deti motivujú k práci , k životu , k práci na sebe, k zodpovednosti a verím že aj zakladatelke keď príde ten čas sa podarí začleniť do pracovného procesu , hoc aj formou podnikania.

mon777
3. dec 2014

@puklica13 no utekaj teda...len si nohy nedolám cestou, čo budeš tak rýchlo bežať 😉

matuskova003
3. dec 2014

@mon777 no , vidiš 🙂 🙂 vždy si zo zleho treba zobrat to najlepšie 🙂

puklica13
3. dec 2014

@mon777 neboj nedolamem, pojdem autom...

mon777
3. dec 2014

@puklica13 tak pozor .... vonku sa šmýka ...aby ti puklica neuletela 😀

puklica13
3. dec 2014

@mon777 ale prosim ta, mam nove zimne gumy a vonku nie je ladovka ako v cechach...ale teraz nejdem, pochybujem ze za pokladnou by si mala cas vypisovat , to by ta veduca asi poslala kade lahsie

mon777
3. dec 2014

@puklica13 tak tam nechoď už nikdy, lebo ani po MD ani RD sa tam nechystám vrátiť 😀