Nie je 35 rokov neskoro na dieťa?
Mame dve deti, 1,5r a 4r.
Ja chcem este jedno, vždy som chcela tri deti..muz o tom nechce ani počuť,skrz to co sa deje na svk a povedal že by to už nezvládol,este jeden krk... aj ked teraz sa mame ok, finančne sme v pohode a zvládanme ro...Tak som sa stým stotožnila a povedala som si ze dobre tak pojdem do práce pred skončením RD a potom sa uvidí.( Do práce sa velmi teším) . mohla by som si odrobiť toľko aby som mala narok na vyššiu materskú a zas skúsiť babo LENŽE.. teráz mam 31r... Nieje to už neskoro? Ked by som otehotnela dajme tomu v 34-35r ... A ten veľký vekový rozdiel medzi deťmi 😔
Chcela som.mat deti po sebe.. akože na jedinej strane isla by som do práce uz aj hneď... ( No počkám aspoň dokym mala bude mať 2,5r) nebiem si ale predstaviť zabehnúť sa do roboty a zrazu znova materská.. radšej by som si to odbuchala teraz a potom uz len práca.... Lenže neviem sa o tom.z mužom baviť, bojím sa ze ma hned uzemni ze NIE a basta.. on nevie ako to cítim, nechce sa o tom baviť..
Ja sa veľmi bojím, že potom mi to bude ľúto a bude mi chýbať to tretie v živote...
Ja som v 35 mala prve, za mna to nie je neskoro. Aspon je to lahsie ked deti uz maju nejaky vek. Ak sa citis este na to, ze chces byt okolo plienok a kocika, tak ist do toho.
Po 35 to nie je neskoro. Prve dve deti budu samostatnejsie, krpca si viac vychutnas
@doriiis reagovala si na to, že teraz má 35 a kým otehotnie, bude mať 40 a to nie je pravda. Teraz má 31 a o tri roky by chcela ďalšie dieťa, čiže kľudne môže rodiť v 35.
Nechápem o čom tu niektoré píšu, že tretie dieťa v 35 rokoch je neskoro, že nech už žiadne nemá??? Prosím? V iných témach píšete, že je normálne mať prvé dieťa po 30, dokonca sú prvorodičky aj 40 ročné. Udivuje ma, ako si samé sebe odporujete.
@autorka určite nie je neskoro mať v 35 tretie dieťa, ale mali by ste ho chcieť s manželom obaja, nielen ty.
Tretie dieta vo veku 35 je este v pohode, ja som tretie rodila v 36 a myslim ze prave toto dieta som si najviac “uzila”.
Mna by ale v tvojom pripade odradzal nazor manzela, urcite musite obaja chciet, lebo kludne sa moze stat, ze ty si splnis sen mat tri deti ale manzelovi prepne a utecie

Máš 31 r a ešte stále min.12 r času.to menšie je ešte maličké muža chapem, ale aj teba🙂išla by som medzitým do prace buď zistíš, že aké je to super mať deti v škôlke, škôlke, alebo budeš ľutovať za časom doma a rozhodnete sa pre ďalšie.35 r určite nie je neskoro a vekový rozdiel neries