Nie nadarmo sa hovorí, že láska je droga
Som tu nova,ale nechcem sa s mojim trapenim niekomu zdoverovat a vam sa mozem 'vyspovedat'.Stretla som svoju zivotnu lasku v 24 rokoch,bolo to nieco neopiasatelne,zazily sme vsetko a sme ako jedna dusa ktora sa uz neda rozdelit.Potom prisli prve slova od neho 'chcem odist do zahranicia 'Ja som ale nechcela odist pretoze som mala svoju pracu a zazemie,tak sme si to vsetko vysvetli a rozisli sa,urobili sme to preto aby sme si neublizili....Aj ked to bolelo a ja som sa v zachvate hnevu opila a vyspala sa z jednym chalanom,ktory mi bol kamaratom,ale uz mi je otcom mojej dceri,Nad potratom som neuvazovala,tesila som sa a mojej laske som to povedala co sa stalo a on prisiel objal ma a ja som plakala ako male dieta,vedel asi ze ma straca tak ma poziadal o ruku a ja som odmietla.V snahe byt dobrou matkou mojej dcere ,som sa snazila aby bola zo svojim otcom,ale ten o nu nestal a tak som ostala sama zo svojim trestom....Odisla som k nasim a zivot isiel dalej,cely cas som myslela nanho ale stratilo som na neho kontakt a potom som ho uz nehladala,zacala som novy zivot s clovekom,ktory bol zo zaciatku anjel meniaci na diabla a ja som poridila druhe dieta.Zivot bol tazky vela trapenia ked nemate co dat detom do ust az ma to zlomilo a ja som sa bala aby som detom neublizila.A v tom my zazvonil telefon a zdvihla som hovori my "ahoj krasko"a ja som v slzach padla do kolien.On ma hladal i potom vsetkom co som mu sposobila,rozpraval my ake je preneho tazke zit bezomna,a ze mal vztahy ktore nevidrzali pretoze nedokazal nikoho ineho milovat.Nic neziadal nechcel aby som sa vratila a on sa nechcel vratit,povedal aby som zila kvoli detom a verila ze vsetko bude dobre.Pohladil my dusu a ja som sa vschopila a zacala zit.Stretla som cloveka ktory my podal pomocnu ruku,je to uz 2rok co byvam u neho,ale nemilujem ho,som mu len vdacna a vazim si ale nemozem mu dat viac a on si stale buduje somnou buducnost.A ja mu to nedokazem povedat ze tam niekde vonku je clovek ktoreho milujem a ktory namna caka.Pisal my ze bude cakat a da my cas aby som si to vyriesila,pisal my aj ine ze on uz takisto zankol svoje srdce a nikoho tam uz nepusti,ale to co je v nom to mu uz tam ostane,stale taky dlhy cas ubehol a ja uz nedokazem byt bez neho.Ako neublizit tomu co my pomohol,ako mu to vysvetlit ????
Aby sa náhodou nezľakol, keď za ním pribehneš.
v polke som sa stratila,tak prepac,neviem sa vyjadrit... 😀
my zazvonil telefon
rozpraval my
nevidrzali
Pohladil my dusu
Pisal my ze bude cakat a da my cas aby som si to vyriesila,pisal my aj ine
Odporucam prestat snivat a trochu si pozriet pravidla pravopisu, lebo ak posles niekde CV s takymi perlami, tak tu budes za chvilu v teme "neviem si najst pracu a neviem preco"....
@mannyforu ja tiež absolútne netuším,o čom vravela :D a z jej pravopisu už tobôž nie :D
a ten štýl vôbec písania a sledu myšlienok,neviem či som to niekedy u niekoho vôbec videla,preto vrvaím,že nejaké decko si z nás robí prdel,asi by mali prestať vysielať telenovely..nedá sa to tu už čítať ..
ani základy gramatiky neovládať,to je už do neba volajúce..
a tie č.1,a číslo 4 a pať...s každým má decko a vlastne nikoho nechcela :DDDDa vlastne on má deti ,ale " ony sa strašne mylujú" ..:D ja asi skapem,asi antikoncepcia jej nič nehovorí,preto tvrdím,že je to úplný fake najväčší ...teda dúfajme,že je to fake ..
@marina24
@romanovic
Ale baby, no, nie je to take zle. Sem tam sa stratila v systeme a zabudla zabudnut aspon na diakritiku. Nasla som asi 3-4 ciarky v suvetiach, dokonca vie, ze pred slovicko ktory patri ciarka. Vety zacinaju velkymi pismenami a su oddelene bodkou. Vazne to mohlo byt horsie, kolko velkych zivotnych stories tu byva bez jedinej bodky, ciarky, o velkych pismenach nehovoriac.
😀
@caoli mne skôr ako tie čiarky osobne vadí tá spleť toho,že som sa v tom stratila hned po tretej vete a vlastne neviem,čo tým autorka myslela.celou tou témou,najhoršie je to i/y ..velké písmena mi nevadia napríklad...to neni nič hrozné,ale " ked my niekto napýše to je horšie"...:(
@katus222 moja mila, ja ti len poopravim nazov temy.... to o com hovoris nie je laska ale zamilovanost. Laska je to, co prezije krizy - realne krizy daneho vztahu, nie len telefonaty a silne slova. Keby to bola laska - uz na zaciatku ked ste rozhodovali o zahranici, nebola by si sa zachovala tak ako si sa zachovala......
A zo zamilovanosti sa moze vyvinut laska, ale z tvojho popisu zivota poslednych rokov sa obavam, ze skutocna laska, ktora je rozhodnutim a potom si za svojim rozhodnutim aj stoji ti je velkou neznamou.
Prajem ti, aby si zo svojej "citovej opitosti" rychlo vytriezvela a stala sa vyrovnanou a triezvo uvazujucou mamou pre svoje dve deti

@matko10 Ja nemám nič proti cigáňom...........