icon

Nie nadarmo sa hovorí, že láska je droga

katus222
17. feb 2015

Som tu nova,ale nechcem sa s mojim trapenim niekomu zdoverovat a vam sa mozem 'vyspovedat'.Stretla som svoju zivotnu lasku v 24 rokoch,bolo to nieco neopiasatelne,zazily sme vsetko a sme ako jedna dusa ktora sa uz neda rozdelit.Potom prisli prve slova od neho 'chcem odist do zahranicia 'Ja som ale nechcela odist pretoze som mala svoju pracu a zazemie,tak sme si to vsetko vysvetli a rozisli sa,urobili sme to preto aby sme si neublizili....Aj ked to bolelo a ja som sa v zachvate hnevu opila a vyspala sa z jednym chalanom,ktory mi bol kamaratom,ale uz mi je otcom mojej dceri,Nad potratom som neuvazovala,tesila som sa a mojej laske som to povedala co sa stalo a on prisiel objal ma a ja som plakala ako male dieta,vedel asi ze ma straca tak ma poziadal o ruku a ja som odmietla.V snahe byt dobrou matkou mojej dcere ,som sa snazila aby bola zo svojim otcom,ale ten o nu nestal a tak som ostala sama zo svojim trestom....Odisla som k nasim a zivot isiel dalej,cely cas som myslela nanho ale stratilo som na neho kontakt a potom som ho uz nehladala,zacala som novy zivot s clovekom,ktory bol zo zaciatku anjel meniaci na diabla a ja som poridila druhe dieta.Zivot bol tazky vela trapenia ked nemate co dat detom do ust az ma to zlomilo a ja som sa bala aby som detom neublizila.A v tom my zazvonil telefon a zdvihla som hovori my "ahoj krasko"a ja som v slzach padla do kolien.On ma hladal i potom vsetkom co som mu sposobila,rozpraval my ake je preneho tazke zit bezomna,a ze mal vztahy ktore nevidrzali pretoze nedokazal nikoho ineho milovat.Nic neziadal nechcel aby som sa vratila a on sa nechcel vratit,povedal aby som zila kvoli detom a verila ze vsetko bude dobre.Pohladil my dusu a ja som sa vschopila a zacala zit.Stretla som cloveka ktory my podal pomocnu ruku,je to uz 2rok co byvam u neho,ale nemilujem ho,som mu len vdacna a vazim si ale nemozem mu dat viac a on si stale buduje somnou buducnost.A ja mu to nedokazem povedat ze tam niekde vonku je clovek ktoreho milujem a ktory namna caka.Pisal my ze bude cakat a da my cas aby som si to vyriesila,pisal my aj ine ze on uz takisto zankol svoje srdce a nikoho tam uz nepusti,ale to co je v nom to mu uz tam ostane,stale taky dlhy cas ubehol a ja uz nedokazem byt bez neho.Ako neublizit tomu co my pomohol,ako mu to vysvetlit ????

katus222
autor
17. feb 2015

@lyzzy budeme spolu

lyzzy
17. feb 2015

@katus222... Jaj takže ideš za ním von?

katus222
autor
17. feb 2015

@lyzzy ja viem baby ze je tomu tazko uverit,ale ano

lyzzy
17. feb 2015

@katus222... Nie je tomu ťažké uveriť len som nechápala prečo keď ste si sudeni tak ste to museli takto posrat.

sunshineka
17. feb 2015

@katus222 bud k nemu uprimna.sadni si s nim,povedz mu,ze ho nemilujes,ze si sa snazila,vazis si ho,ale chyba ti laska vo vztahu z tvojej strany.dufam,ze sa nepopalis s byvalym,vela stastia

mima4
17. feb 2015

@katus222
cize ste dohodnuti, ze budete zit spolu a vychovavat spolu 4 deti?

tak chod za sucasnym priatelom a oznam mu to, a chod sa balit 🙂 laska čakaaa 😀

katus222
autor
17. feb 2015

@sunshineka to mu budem musiet povedat,ato viem ale bojim sa aby cez to preniesol

katus222
autor
17. feb 2015

@mima4 on uz ma velke deti

baska29
17. feb 2015

@katus222 a tvoje deti?kolko maju?

sante81
17. feb 2015

@katus222 jarne prazdniny ?

mihula
17. feb 2015

@katus222 pozri,ak č.1 počka na teba ako si pisala,tak pekne vychovaj deti do dospelosti a potom hor sa za nim

sunshineka
18. feb 2015

@katus222 bude sa musiet preniest.bohuzial.ci s nim chces ostat z lutosti?

zibi
18. feb 2015

@katus222 len tolko.Svojmu terajsiemu urcite ublizis..nemozes ocakavat, ze ked mu povies, ze niekoho cely zivot milujes a ze s nim si len z vdacnosti a v podstate aj ho vyuzivat, lebo ti pomaha, tak ze bude vyskakovat meter nad zemou.
Dalsia moja rada je kvalitna antikoncepcia..Vsade s kym si ostavaju nasledky. Deti, ktore nemozu za to ,ze ich matka je nezrela zena, ktora lasku spaja len s pocitom a nie aj s inymi vecami,ktore prinasa a predovsetkym so zodpovednostou.
Podla mna by si mala navstivit kvalitneho terapeuta. Nemyslim to v zlom, len mi to pripada take zvlastne, ze matka dvoch deti sa moze spravat ako ty. Nechapem, preco si si vobec zacinala novy vztah? Ked vies, ze myslis na ineho ako sa mozes pozriet na seba v zrkadle ..ja by som sa povracala kazdy vecer si lahnut do postele s chlapom, ktoreho nemilujem a len vyuzivam a kazde rano hodila dalsiu tyku, ked by som sa na seba pozrela v zrkadle. Prepac za uprimnost, ale pripadas mi ako citovo nezrela a psychicky nevyrovnana osoba. 😝

matko10
18. feb 2015

@katus222 pises ze s c1 ste boli jedno telo jedna dusa,.....podla mne ste neboli o nic viac, ako s tym zbytkom tvojich lasok,....stacilo sa opit a uz zasuval iny.To ze si sa opila a vyspala sa na pockanie s inim ta vobec neomluva.Tuto vyhovorku pouzivaju lidia, ktori su nezodpovedny, ktori svoje preslapy chcu hodit na hocikoho, len nech oni ostanu pekny aspon sami pred sebou.Bludis a to poriadne.Vobec ti nedoslo, ze ak sa mi deje v kuse to iste, ze niekde robim chybu? Tvoja chyba je taka, ze ides s jedneho vztahu do druheho a nikde si neni stastna, pretoze ty si lasku nehladala, hladala si len kto ti s detmi pomoze.Upinas a veris ze pride teraz c1 a budete ako hrdlicky.Uvedom si ze od tej doby kedy ste boli s c1"jedno telo i dusa" sa vela veci zmenilo, hlavne pribudli 2 deti.To co fungovalo vtedy dnes fungovat nebude.Nakoniec ani vtedy to nefungovalo, len sa mozno k tebe choval najlepsie zo skupiny.....Najdi si pracu, snaz sa byt ekonekonomicky nezavysla a tvoj problem je vyrieseni,.....hlacne si daj pauzu co sa vztahov tyka a nehladaj muza, ale hladaj samu seba......A hlavne snivaj len vtedy ked spis,.....nie za bieleho dna....))

matko10
18. feb 2015

@katus222 a este ti nieco napisem k poslednej vete.Vobec ta nelutujem a dobre ti tak,....si clovek ktori ublizuje kazdemu koho stretne,....ublizila si svojim detom, zvojim partnerom ale i sama sebe a zase sa chystas ublizit dalsiemu cloveku.To ze si buduje s tebou buducnost si nevymyslel predca sam? To ty si mu dala podnet na to, aby tu buducnost si s tebou budoval.Vlastne si ho vyuzila a oklamala a teraz mu co chces hovorit? Prepac, milujem ineho, ale diki za starostlivost a ubytovanie ja odchadzam? Uvedomujes si vobec co robis, ako zijes a ake tragedie za sebou zanechavas? Jasne ze nikdy stastna nebudes,....co zasejes, to budes zat,.....zacni od seba, zmen myslenie a spoliehaj sa cisto len na seba a svoje moznosti....potom mozes cakat ze sa nieco zmeni......zobud sa kym je cas!!!!!

lalinko2010
18. feb 2015

@matko10 ahoj, skôr si myslím že sú prázdniny a deti sa nudia...jasné život prináša všelijaké príbehy, osudy, ale táto červená knižnica je už únvaná....

matko10
18. feb 2015

@lalinko2010 mas pravdu,...toto sa ani citat neda, ja byt jej otec, vyvlecem ju niekam na rolu kde nas nikto nevidi a tak by som jej nalozil, ze by sa prebrala hned s tej komy v ktorej roky zije......))))Zodpovednost ziadna,....len caka kto sa o nu postara.....ma takyto clovek vobec nejake pravo snivat o stasti?

romana19
18. feb 2015

toto je tienistá stránka telenoviel. 🙂

sendy182
18. feb 2015

@romana19 nahodou 'ahoj krasko' ma dostalo 😀

vroni
18. feb 2015

@romana19, toto nie je telenovela, toto je cervena kniznica, autorka sa musi zmestit do 350 stran. V telenovele by cislo jedna este malo cerstvo tehotnu frajerku, ktora by v skutocnosti bola bestia (alebo v prihodnom case zomrela), cislo styri by bol krasny a velkorysy milionar, to vsetko tu (zatial?) chyba 😀 😀 😀

baska29
18. feb 2015

@lalinko2010 na SK uz zacli prazdniny? 😄 a ja si tu s nou odvcera lamem hlavu ze ako pomoct......

lalinko2010
18. feb 2015

@matko10 ja nechápem ako niekto kto má životnú lásku, sa rozídu lebo nechce do zahraničia a potom ako najust sa vyspí s iným a otehotnie, tak ak sa chcem pomstiť alebo čo, tak sa aspoň chránim aby som nbola tehotná, neviem čo týmto chcela dokázať že keď sa vyspím s iným ,tak ten hneď príde domov a bude spolu ako holúbkovia, potom si nájde ďalšie exota s ktorým má dieťa, miesto aby bola sama s dieťaťom a "čakala" na svoju životnú lásku ale nie, má ďalšie dieťa a potom sa mi niť pretrhla a skončila som pri "ahoj lásko" a tá sa pokakala a opäť zaľúbila, takže bude možno ďališe dieťa, troja otcovia, tri deti ale jedna matka, dokonalá rodina - dopriala každému dieťaťu otca...
Táto stránka už ide dole vodou a radšej asi pôjdem nakupovať do bazárov a nebudem toto čítať, lebo to je do plaču, že aké hlupane žijú....
ona má posratý život a aj deti majú posratý život a matka je labilná, byť jej matkou tak ju dorazím asi....

svetluska82
18. feb 2015

ja tu uz ani neprispievam, lebo každy den priemerne pribudnú 3 nové príbehy a podobne jak vajce vajcu 😀 bud su ludia takí naivní, alebo tu niekto zámerne vytvára nové príspevky, aký to tu neupadlo. Sa mi zda že za 2 roky to tu ide uplne dolu vodou

lalinko2010
18. feb 2015

@baska29 no začali prázdniny a ak si dobre pamätám tak Bansko bystrický kraj má, ale neviem na isto...

lalinko2010
18. feb 2015

@svetluska82 presne si napísala, dole vodou a tieot romantičky ťa idú presviedčať že ako ona trpí a preto sem píše ale vieš najhoršie je že kto má problém a napíše, tak už mu časť neverí, kvôli týmto deťom čo píšu bludy...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
natalym
18. feb 2015

@fidka79 A prečo? Keďˇna každé dostane pekné alimenty? Každé má svojho ocka, darčeky sa nedelia medzi viac detí, ale každé dostane bohato. Však nie zlá predstava, nie?

matko10
18. feb 2015

@natalym ....ktovie ci su to neni nejaky cigani. .....ten pribeh tomu nasvedcuje.....mna najviac pobavilo ze zivotna laska ked vytahol paty z domu, uz zasuval iny a hned decko zarobil.....dakujem pekne za takuto zivotnu lasku.....))) Skor zivotna tragedia.

kliara
18. feb 2015

@katus222 - nuž keby ste boli s č. 1 jedno telo a jedna duša, tak by ste boli spolu, nebola by si odvtedy už ani neviem s koľkými a nemala by si dve deti od dvoch rôznych chlapov, z ktorých ani jedného údajne nemiluješ a ani si nemilovala. Napokon č. 1 nič nežiadal, nechcel aby si sa k nemu vrátila a ani on sa nechcel vrátiť. Povedal, aby si žila kvôli deťom. A podľa čoho ty usudzuješ, že č. 1 ešte vôbec má o teba seriózny záujem a dokonca aj s dvoma deťmi od dvoch rôznych mužov?

caoli
18. feb 2015

privela je tej Rosamunde Pilcherovej na tv Doma. ale je inspirativna, to je fakt. tu je hned jeden priklad.