Nie sú peniaze
Dobrý večer som tu už dlho ale tento raz musím písať pod anonymom tak doteraz bolo v našom živote všetko pohode Sme mladý pár máme 3 rocnu dcérku ktorá je chora (nechcem to tu riešiť) manžel cazal už pol roka pracovať v zahraničí aby zarobil viac zo začiatku to bolo dobré proste peniaze posielal aj keď prišiel domov tak tiež priniesol no včera mi oznam nechcel mi to povedať ale dozvedela som sa to od otca že celú svoju výplatu požičal kamarátovi no on je teraz tam úplne bez centu a doma som tiež bez centu proste som už úplne na dne neviem čo mám robiť sme mali aj nasporené peniaze ale aj tie rozpozical a teraz nemám uz ani na nájom (nechcem on nikoho nič) len uz to v sebe ďalej nemôžem dusiť nemôžem to nikomu povedať lebo sa za to hanbím teraz nám treba na nájom 470€ no neviem z čoho to zaplatím ďalší výplatu dostane až 31 na druhý mesiac keďže zobral zálohu a na ten mesiac nemá nič sám tam nemá z čoho žiť neviem rozmýšľam že ho s malou opustil ale nemám kde ísť to není normálne takto rozpozical peniaze už to robí mesiac a ja som o tom nevedela nežiadam od niekoho peniaze len proste chcem počuť iní názor
@petamich momentálne dostávam opatrovateľské a prídavok na dieťa úspory sme mali ale mal ich on nastarosti takže sú už fuč dcérka je autistka no premyslená ešte nemám nič ale chcela som ísť na nejaký časť do nejakého centra aby som sa s dcérkou dala do poriadku že čo budem robiť ďalej a podala o výživné na mňa a dcérku ....chcela som len počuť názor iných že či by stakym mužom niekto dokázal ďalej žiť pretože som napísala že na akej finančnej situácii ma nechal
@vanda323 to si aj ja myslim už si všeličo vlastne myslím mohol stymi peniazmi spraviť hocičo a možno to už robí dlhšie ja už som rozhodnutá že je koniec a takto to ďalej nepôjde
nuz a teraz si sa chytla na trojrocne dieta nemozes dostavat opatrovatelsky
Milenka by bol menší problém, do tej by nevrazal tolko peňazí, skôr si myslím, že ide o nejakú závislosť.
Tak od kotreho otca si sa dozvedela, ze manzel rozpozical vyplatu, ked jeho nezije a tvoj zas ani nevie, kto si? 🤔
Koho otec? Jeho nežijú a tvoji sú na novom zelande 🤦
V prvom rade by som ho poslala, nech vybaví, aby peniaze vrátili.
V druhom by som rozpredala jeho veci.
Ďalej píšeš, že by si odišla ale nemáš kam ísť. Ak nebudete platiť, vyhodia ťa aj sami.
Ešte by si mohla ísť za ním do zahraničia, nech sa do výplaty o vás postará.
Tak ked je tvoj chlap taky poziciavaci typ, tak mu povedz, ze teraz potrebujes pozicat ty a okamzite. Tvoj chlap je prepnuty? Pozicia vsetko co ma a sam nema z coho zit? Podla tohoto je uplny neschopak. Neuvazovala si ist s dcerou za nim do zahranicia?
Ten opatrovatelsky beries na toho otcodeda?
S takým chlapom nespravis nič. Treba odvolať krízové centra , či ťa niekde nezoberú a potom súdne žiadať výživné na dieťa ak keď pochybujem, či vôbec taký človek ti bude platiť. No žiaľ malej musíš hľadať špeciálnu škôlku , ty musíš ísť do prace. Nič iné ti neostáva.
No tsk vcera ti to povedal otec? Ale rodinu nemáte kto ti vie požičať...
Manžel nech sa pozbiera a ide si pýtať psniaze tam kde ich dal. Co ti povedal? Ze mate ist pod most? Výplatu na účet, ziadne zalohy... Ako vacsiu somarinu som uz dlho nečítala. On z coho planuje žiť teraz? Ved v zahraničí nezaobí 500eur, to musel riadnu sumu na poziciavat.
Inak ked vieš ze mas takého nezodpovedneho chlapa, preco ma prístup k úsporám bez tvojho vedomia? Preco nekde vyplata rovno tebe a ty mu cast neposielas?
To sa nedá čítať,nám nervy nato
Chodí von na zárobky ,aby mohol rozdávať kámošom?👀👀😆aj tak sa dá🤷
Názor chceš počuť prosím Ťa aký,keď Ti nejde o peniaze?....😣
Tuto diskusiu nahodou nezalozila jedna z tych osob co okradaju ludi cez bazare, ze akoze poslu kuriera? Prip jeden z tych, co si vas prida na FB do priatelov a zacne vam vyznavat lasku? Gramatika a slovosled by aj sedeli 😂 😂 Autorka asi caka, ze jej niekto posle peniaze, inak by tam tie sumy a datumy nevypisovala.
@oli18 otcodeda pracuje v zahraničí s manželom a autorka poberá naň opatrovateľský😱😂
"Detko" ťa vychoval a ušiel až na Nový Zéland? Ja by som šla za nimi 😀 Poskladáme sa na letenku?
No nič buď Ti muž pošle peniaze nech zoženie ako chce, alebo dedo...nebudeš mať kde bývať, z čoho žiť, žiadna rodina...prečo tam nejdeš za nimi a nebyvas s nimi?K ostatnému sa nevyjadrujem aká išla, takého našla...muz buď všetko prehral a dedovi povedal rozprávku o kamošoi,, alebo fakt požičal a to je potom blbec na pohľadanie.
Niekedy si myslím, že mám nudný život, ale toto riešiť...
Ppdlana manzel v niecom plava. Narobil dlhy a teraz musi splatit. Neverim, ze je dakto taky debil, ze pozica peniaze a jemu neostane nič. Urcite odist od takeho chlapa, na ktoreho sa neda spolahnut v tejto oblasti
No nic, posli do IP cislo uctu a adresu a nieco vymyslime
Sama sebe v prispevkoch odporujes, cize z mojho pohladu klames. Podme vsak verit tomu ze tento vyplod je pravdivy. V takom pripade to sedi na gamblerstvo a ty si naivka ze veris rozpravkam. Ziadny normalny chlap nepozicia vsetko. A neblokuje si v telefone vlastnu zenu. Cize ano odist. Zvazit krizove byvanie pre matku s dietatom? Neviem vsak ake su tam podmienky.
A nie necakaj ze sa tu niekto zlutuje a posle ti peniaze/veci taky blaznivy hadam uz nikto nie je.
Počkaj v prvom príspevku píšeš, že ti to povedal otec....jeho rodičia nežijú a tvoji sú na Novom Zélande a o teba sa nestarajú...tak aký otec ti to povedal "duchovný otec" 🙉🙈🤣
@dievcacitajucelist "detko", ktory sa o nu staral a vola ho ocko
A financie si mala na starosti ty lebo vies aky je, ze kazdemu pozicia, ale zrazu uspory mal na starosti on.
Tvoj dedo/otec ti oznamil ze muz vsetko poslednu vyplatu pozical, ale nepomoze ti, lebo za to vlastne mozes ty?
@martinkatinka no jasné aj mne by mohla
@martinkatinka 🙈 už keď si autorka niečo vymyslela...mohla sa viac priblížiť k realite života toto znie skôr ako telenovela čast 580 🤣
Móže poberať roďičovský príspevok,keď má dieťa diagnózu a musí sa oň starať do 6 rokov života dieťaťa.

@fleur1111 a není ten kamarát ktorému požičal náhodou kamarátka?