Niekto mi chodí do bytu
Niekto mi chodi do bytu. Zmizlo mi kopu spodneho pradla, 2 krat kefka na zuby a raz som si nasla v bytu gumicku s napisom I love you a rucne vyrobene srdiecko. Policii neverim, nevolala som ich. Tiez mi niekto chodil buchat v noci na dvere. Ked manzel dal hore nad dvere bytu kamery, na chvilu to prestalo. Ked sme ich dali dole, znova to zacalo. Nie buchanim ale zmiznutim mojej zubnej kefky. Znie to cudne ale ja uz mam z toho hlavu ako slon. Neverim, ze by mi policia pomohla, nakolko mam s nimi iba zle skusenosti. ( Ututlali v minulosti nehodu, pri ktorej ma zrazila nejaka zenska v polovici priechodu pre chodcov)
Mam podozrenie, kto by to mohol byt. Napada niekoho sposob, akym by to slo riesit bez policie?
@spadnutaslivka učiteľka telocviku, dobrá v behu.
@nikyball v ramci sudenia sa o prvu dceru s exmanzelom nam obom bol robeny psychologicky posudok. Netrpim nijakou poruchou osobnosti ani psychozou. Aj tak, je zbytocne cokolvek tu napisem.
no viem, že aj muži sú občas divní, leniví a pomalí v činoch, ale keby k nám niekto chodil takto domov, kradol mi spodné prádlo a nechával srdiečkové darčeky po byte, asi by manžel urobil riadny cirkus, kým by zistil, kto za tým je. Tvoj musí byť riadny ťuťko, ak ho to netankuje. A že oco zloží, keď začneš debatu o kľúčoch? Nech ti ho vráti. A ten zámok by bol dávno vymenený. Neviem, na čo čakáš, ak ti tie návštevy nelichotia.
Fuu, prave som dopozerala horor, ale tato diskusia ma desi viac 🙈
Dobra detektivka na vecer 😉
Ale k veci. Ak si dospela, racionalne uvažujúca osoba, tak teda namontuj kamery, vymen zamky, chod na policiu, chod za lezbickou ucitelkou, co ta tajne miluje a kradne ti spodne pradlo. A vezmi aj manzela.
no, škoda, že v takýchto témach to nie je ako film, že sa na konci dozvieš, ako to naozaj bolo. Takže sorry, odporúčam sa, lebo pravdu sa aj tak nikdy nedozvieme a už je kopec hodín. Majte sa- teším sa ráno na tie hlody, čo tu ešte prečítam 😀
Niečo tam je. U teba sa to mohlo vyvinúť neskôr. Alebo sa lekárka nezamerala na ochorenia tohto typu. Myslím si,že tvoja rodina, otec a muž,možno aj ucitelka o týchto tvojich problémoch vedia-tusia, preto reagujú tak ako reagujú . Inak by bol zámok dávno vymeneny a ak by nepomohlo, kamery by zostali. Prosím naozaj vyhľadaj odbornú pomoc. Nebrala si v minulosti drogy?
Ja sa tu neskutočne smejem na tomto príbehu a niektorých odpovediach fakt som sa dávno tak nenasmiala 👍😂😂😂😂😂😂
Tvoj syn býva u teba a dcérka z prvého manželstva? Tá gumka a to srdiečko bude asi jej. Či ona ku vám nechodí?
Mozno ti manzel predava spodne pradlo. Alebo si vodi navstevy a robia si nad tvojim spodnym pradlom dobre. A nad tvojimi vecami. Je to celkom bezna uchylka.
@dianka555 ano, urcite to bude dcery. Ked som pisala, ze gumicka sa v nasej kupelke objavila po tom co sme na 3 hodiny opustili byt a dcera bola v tom case u exmanzela.
@spadnutaslivka myslim, ze uz to nestihnes. Prispevok vymazujem.
Buď si taká naivná, alebo taká hlúpa...Muž ti práši nejakú rajdu a ty neriešiš problém, ale vypisuješ kraviny na koníka. A tá tvoja trápna veta, citujem: "som si istá, že nikoho nemá" 😝😝😝 Istá si môžeš byť len smrťou, ničím iným...
Ty to ani nechces vyriesit podla tvojich odpovedi.
@nikyball
@nikyball idiotskejsiu odpoved si ani napisat nemohla. Urobila si zo seba teraz mudru princeznu.... Trpim psychozou a som posuk a preto som tie veci nasla po tom co som opustila byt? A preto aj dvaja svedkovia poculi buchot po dverach?
Nebudem tu nikoho presviedcat. Poriesim to policiou a opakovanym namontovanim kamier plus vymenim zamky. Dobru noc
@dianka555 👏koncim tuto debatu. Prispevok mazem.
Konecne racionalne riesenie.
Ale prispevok sama len tak nevymazes.
Kym ti to zmazu, my si tu este chvilu podiskutujeme. Ci s tebou alebo bez teba. 🤪
Dakujem za normalne rady a komenty. Ale toto nie je miesto kde clovek dostane podporu, pripadne radu. Moj prispevok mazem, myslim ze nie je vobec vtipne co sa mi deje. Dobru noc
@solange7 tak prijemnu zabavu.
Ty si sa tu pobavila podla mna asi najviac.
Naozaj by ma zaujímalo, čo zistíš ☺️
Ak budeš chcieť, daj nám vedieť.
Všetko dobré 🍀
A manzel?? Nijako nekona???
Ak sa ti to naozaj deje, tak je mi ťa ľúto, pretože v tom prípade máš vo svojej blízkosti zákerneho človeka. Na druhej strane je to ale z časti aj tvoja vina, že si to takto ďaleko nechala zájsť. Už dávno si mala mať kameru o ktorej by nik nevedel, ak nemáš na to financie, dá sa objednať aj mini kamera z aliexpresu za 5e a je funkčná, už dávno by som mala kameru minimálne na spoločnej chodbe pri výťahu a v chodbe v byte. Urcite by som chcela zistiť kto to robí a prečo.
Môže to byť naozaj niekto z rodiny, alebo môže mať tvoj muž naozaj milenku, ktorá ti to robí umyselne, aj keď tomu neveríš. Určite by som to na tvojom mieste riešila, hovoríš o tom že máš strach, ze je to nepríjemné ale nezačala si to riešiť, nešla si na políciu, nedala si kameru, nevymenila zámok, neurobila si žiadne opatrenia aby sa to neopakovalo. Takže buď to nie je také strašné ako píšeš, alebo klameš. Nikto normálny by si toto predsa nenechal robiť a už vôbec by neohrozil svoju rodinu a deti tým, že možno chodí do bytu nejaký magor.
A inak mas v hlave vsetko ok? Sak ja neverim tomu co tu citam,to je na psychiatra🤭
presne takto sa u jedneho pribuzneho zacala prejavovat demencia. Sestdesiatnik, dovtedy inteligentny a inac zdravy clovek, nikdy predtym nemal dusevne problemy. My sme mali kluce od ich bytu, obvinoval nas ze sme ich niekomu dali, alebo ze nase deti ich vzali a stratili a niekto ich nasiel a takto ich pouziva. Kluce sme mu vratili, aj vymenil zamok. No samozrejme nepreslo to. Niekto mu chodil do bytu, ale robil tam vzdy len velmi neracionalne veci, nejake bezcenne blbosti mu akoze mizli, alebo sa zjavili nove veci. Pritom drahe predmety volne polozene vedla tych zmiznutych zostali nepovsimnute. Tiez pocul kadejake zvuky, chodili mu klopat, buchat na dvere, obcas po nom niekto krical, v noci pocul ze mu ten clovek chodi po byte ale nez zobudil manzelku tak clovek vzdy stihol odist. Bola to taka kombinacia zvukov ktore existovali, ale on si ich vysvetloval inac, so zvukmi ktore si komplet vymyslel. Nastastie sa jeho manzelke podarilo ho ukecat na liecbu a je to lepsie.

Podľa mňa,buď vie manžel koho si vodi alebo trpis paranojou. Nakoľko už si mala takéto problémy v minulosti, prikláňam sa k paranoji, schizofrénii , daj sa prosím vyšetriť odborníkovi. Už len kvôli svojmu dieťaťu.