Nikto nám nedopraje dovolenku
Čaute, idem sa sem vyžalovať troska. Vo štvrtok ideme na našu prvú dovolenku. Známi najbližší o tom vedia. No a moji rodicia a aj svokrovci ze im mame nechať deti doma lebo ze to s nimi nezvládneme a jednoducho vkuse nám volajú a píšu ze aby sme ich nebrali. Ze sa nám tam stratia a utopia a pod... Vytáča ma to brutálne, akože doteraz sme sa vždy o svoje deti vedeli postarať a teraz mi tu idú toto hovoriť? Teraz mi píše ujo ze aby sme nechodili lebo ze tam horí. Pritom horí v Grécku, a my okolo grécka nepôjdeme ani prstom na mape... Ja to už nechápem. Mam už dosť stres z toho keďže to bude prvý krát všetko, let a tak.. A oni mi tu ešte idú vypisovať takéto kraviny...
@elizabet173 🤣🤣🤣🤣
@kaktusik007 ides sama autom?
prajem ti (vam) krasnu dovolenku a pindy rodiny jednym uchom dnu,druhym von 🙂
Aj žralok Vás môže zožrať 😁 Autorka máš po 30, to vážne si toto necháš? Takú hubovú by dostali, že by nestihli schody rátať. A Vy si pekne užite dovolenku 😊
@zuzana76 nie, beznymi spojmi
@kaktusik007 parada, super, ze chlapci chcu ist, ti moji by uz len doma sedeli
@zuzana76 tak... vylety este mozu a pariz s londynom znie predsa len lakavo ;)
@kaktusik007 no mne znie, ale mojim pubertalnym detom nie. 🙄
Telefón sa sa aj vypnúť... (vybil sa mi a nabíjačka mi vybuchla💥😃😄)

Keď píšeš že v živote nikdy neboli mimo Slovenska tak sa nedá čudovať tým obmedzeným pohľadom. Povedz že vy dvaja ste rodičia a nikto nebude iný rozhodovať kam deti pôjdu alebo nepôjdu a užite si dovolenku.