Nová známosť a podozrenie na drogy.
Ahoj baby, zoznámila som sa s jedným mužom, očaril ma. Má 42 rokov, ja som trochu mladšia - mám 28. Pracuje, má vlastnú firmu, je šikovný. Jeho hobby je muzika, hrá v jednej metalovej skupine, ale žiadna známa skupina to nie je. Dosť veľa fajčí a cez víkendy pije, ale on alkohol moc neznesie, je mu z neho zle. Čo ma ale desí je to, že si myslím, že berie drogy. Neviem to ale s istotou, ale má dosť zlú pleť, takú pleť majú drogovo závislí ľudia. Ale možno preháňam, neviem ako to zistiť, drogoval by keď má vlastnú firmu? Veď to by nedal podnikanie, či?
Drogy by pre mňa boli zásadnou prekážkou. Čo s tým baby?
Tiež som zdravá a nestretávam sa s nikým. Len s tými čo so mnou žijú v jednej domácnosti.
👎
@tt247 Tak asi budem jednoduchšia. Veľa žien trpí do a alkoholika ktorý ich mláti, tie sú inteligentné? 🙂
@tt247 doma
Tie diery ako ty vravis ma aj moj chlap a predstav si nepije nefajci nedroguje. Moze mat jednoducho uz zlu plet. Mne staci co si vymenovala a uz by som brala nohy na plecia si mlada najdi si normalneho chlapa ci ti ide len o peniaze ked je to podnikatel?
@princeznasevera Ja peniaze mám, tiež podnikám, takže o peniaze mi nejde. Mám ho rada, to je celé. Ale ak by v tom boli drogy, to nie.
@taskataska Áno vždy som bola trochu mimo.
Prepáč, ale si hlupana. Nie kvoli tomu typkovi, ale kvôli tomu, ze ti príde ok teraz zurovat, lebo ved ste 'zdraví'. Chce sa mi grcat z takych ľudí. A kvoli takým idiotom ja nebudem môcť byt s ľuďmi, na ktorých mi záleží najviac na svete, este neviem ako dlho...
@iviacik Nehnevám sa, to nie je môj problém čo si myslíš, tvoj názor má nedefinuje.
Pleť tvojho priateľa je teraz ten najmenší problém. Si nezodpovedná a sebecká. A @iviacik ti napísala presne to, nad čím by si sa mala svojím mozočkom zamysliet. Jej slová ťa presne definujú. Kvôli takým sebeckým ľuďom ako si ty, bude trpieť ekonomika aj ostatní slušní a zodpovední ľudia bohvie dokedy. Hlavne že ty žúruješ. 🧠=💩 Že ta hanba nefackuje.
@iviacik presne! Ja s detmi trcim doma uz x tyzdnov...uz x tyzdnov nevideli babku a dedka z oboch stran.... vsetkym nam je luto, ze sa nemozeme vidiet...a niekto je tak nezodpovedny, ze zuruje.... 🤦♀️🤷♀️ a vdaka takymto budeme este tyzdne cakat....kedy sa situacia zacne davat do normalu...
Dakujeme pekne autorka 👍👍👍
Keby boli ludia v dnesnych tyzdnoch zodpovednejsi (nie iba na slovensku), nemuselo by to vo svete vyzerat tak, ako vyzera....
@tt247 No vidíš, aj dnes som bola na prechádzke, len si to predstav. Nedá sa byť len doma.
Obvinit ho z uzivania drog len na zaklade zlej pleti, to je celkom sila. Ak pozorujes aj ine priznaky, tak je na mieste nd tym uvazovat. Ale ze ma zlu plet? Tu celkom kludne moze mat zlu aj z alkoholu mimochodom. Alebo len zo zlej stravy, je milion pricin, nemusi byt zrovna fetak...
@andrea_ff to sa neboj, ale vznikne z toho kríza podobná tej v 30tych rokoch..
@lindusss2016 Nie len kvôli pleti, je toho viac, ale možno to bude tým alkoholom. Veď z toho chľastu má pivné brucho..
🤦🏻♀️ Ty máš krízu v hlave už teraz.
Autorka. Väčšina tých žien čo doma trpí alkoholika tak si brala muža ktorý nepil.
Ale keďže ty si s takým chces začať, je jasné že si pre nich jednoduchšie. Sama mu návrhni že má zlú pleť nech si dá vyšetriť krv keď niečo berie nedá si ju ani za nic
@tt247 Tu nevidíš čo sa deje? Že ekonomika kolabuje?
@nikyball Mne je to jedno, ja som chcela slušne pokecať, nikoho neurážam, nikomu nenadávam.
K tvojej diskusii sa nevyjadrujem, len s tou krízou úplne súhlasím. Už teraz sa trochu bojím co bude, aby sa ľudia vonku nezabijali pre jedlo..
@caroline_ Tiež mi nie je všetko jedno, podnikám a musela som zatvoriť. Bude to veľmi ťažké.
Veď som ti to sama napísala, že kvôli blbcom ako ty pôjde ekonomika do kelu ešte viac. Takze túto otázku polož sebe. A kríza v tvojej hlave znamená, že si sebecká a nezodpovedná hlupaňa, ktorá má potrebu teraz žurovať.
@tt247 Dúfam že sa cítiš lepšie teraz 😀
28 rocna co chrape so 42 rocnym a spekuluje ci bere drogy...keby máš rozum bud sa ho spytas narovinu alebo keby si inteligentnejsia prehrabes mu veci potajmo
Zažila som človeka ktorý bral drogy a ver mi vedia to dlho tajiť, zapierat, klamať, presviedčať ťa že to tak nie. Asi by si na to prišla jediná tak že ho pristihnes alebo mu ich najdes
@judar Nikdy som sa nikomu nehrabala vo veciach, je to úbohé.
Nie. Som zhrozená z takých nezodpovedných a sebeckých ľudí ako si ty.

A pár ľudí pozná pár ľudí a tých pár ľudí tiež pozná pár ľudí a hopla... Taliansko. Zurka v uzavretom priestore... OMG. Neverím, že 28-ročná dospelá osoba zmýšľa tak ako ty. Ohľadom všetkého. Od partnera, ktorý pije, až po momentálnu situáciu. Trochu jednoduchšia mi prídeš.