Novomanžel ma podvádzal už pred svadbou
Ahojte, chcem sa Vam zdoverit s mojou vecou, nakolko som v tejto teme absolutne neskusena. Zacnem od zaciatku.
Vcera som nahodou objavila mojmu manzelovi |vzali sme sa pred troma tyzdnami| rp z pokecu, kde si pisal s roznymi zenami. Ani nemusim opisovat ako som sa zhrozila. Mal zapnute plusko, takze som si vsetky Rp konverzacia precitala. Nemyslite si, ze ho sledujem. Bola to nahodou, pretoze som nieco hladala v historii. Zaujala ma miestnot Sexzoznamka a nicky ako Milenka&& a pod. Po rozkliknuti tych konverzacii som nasla, ze moj uz manzel, vyhladaval sex za peniaze, prip. si pisal perverzne veci so zenami. Par rozhovorov bolo dohodnutych, presne miesto stretnutia, cas, kolko za to dostane a samozrejme si vzal aj cislo.
Hned vecer som ho konfrontovala, pretoze uz spal, vyhnala som ho z postele a tablet so zapnutymi Rp som mu hodila na postel. Prv nechapal, zlakol sa... ved som na neho zvrieskla a potom sa zacal strasne ospravdlnovat. Povedal mi, ze sa ani s jednou z tych dotycnych dam nestretol. Len chcel vediet, ci pojdu a ze kam az zajdu. Dnes mi pisal asi milionkrat, ze ma nikdy nepodviedol. Ja som uplne zufala, rozmyslala som, ze mu uverim, ale nerozumiem, ze keby uz mal aj cislo aj miesto aj cas, tak tam proste nepojde? Je to trosku divne.... ze? Robil to uz pred svadbou aj po svadbe a to sa od noveho roku snazime o babo. Citim sa strasne ....
neviem, co mam robit....
@sasaga pozri, ak su to slapky - ty napises: dame dalsie stretko a ona odpise - ok, ale uz za 100 ako boleszne tak co z toho vyvodis? toto, co robis, nema vyznam. mozes sa vrtat v starych spravach, analyzovat ich (aj ked ti to viac skodi, ako pomaha) ale vypisovat si so slapkami z nicku tvojho muza je chore.
a niektorebaby tu su hotovi sherlockovia holmesovia. vobec ich toj chlap nemusel upozornovat .... ked im prisla sprava od zenskej, co sa nanho pytala, tak im dopne, ze ked im napise chlap opat, ze s tym asi nie je vsetko ok.
vyser sa na pokec, ries teraz seba, aby si sa upokojila a mohla rozumne premyslat, co dalej.
@sasaga ty si si jeho rp vyfotila do mobilu a citas si ich dookola???? 😲 tak toto nie. A este stale ti to je malo a ides sa tam prihlasit a zasa ich skusit kontaktovat? Toto je uz pre mna silna kava. Prepac ale mi to pride ako keby si mala 16rokov a si sialene zamilovana a mu chces odpustit vsetko mozne len aby ste sa nerozisli /aj ked ti velmi ublizil/ 😠 Je jasne, ze nech sa uz dozves cokolvek tak mu to proste odpustis a uveris jeho slubom,ze sa to uz nikdy nestane lebo on miluje iba Teba. Pretoze ked ti nestaci to, ze si s nimi 2-3 roky "len" vypisuje a kontaktuje ich........ja by som dalej uz nepotrebovala nic zistovat,ani riesit....
@sasaga nevera nie je dôvod na anuláciu (vyhlásenie manželstva za neplatné od počiatku) manželstva, neviem, prečo to tu niektoré ženy vypisujú, keď tomu nerozumejú...
Poraď sa s advokátom, prípadne si prečítaj Zákon o rodine, sú tam vymenované všetky dôvody na vyhlásenie neplatnosti manželstva. Prípadne mi pošli IP, rada ti poradím.
A ešte k tomu tvojmu krásavcovi - je to otras, veľmi mi to je ľúto, obávam sa, že takýto chlap sa nikdy v živote nezmení. Ja osobne by som už takému človeku nikdy nevedela dôverovať a žiť v neustálych pochybnostiach a obavách je strašné.
@sasaga neblamuj sa, toto je pod uroven, co robis
vernost sa neda dokazat, bud mu veris alebo nie....no a ked si das dokopy, co uz vies, nepotrebujes dufam dalsie info, uz len to zle heslo, je to krivak, prijmi ten fakt
si mlada, zdrhalj!! z toho sa dostanes!
@sasaga A nemôžeš niekam na chvíľu odísť (rodičia, dovolenka) aby si sa s odstupom na to pozrela, v kľude porozmýšľala a nemala permanentne za zadkom toho vymývača mozgov. Mne to vždy pomohlo
@sasaga rozumiem ti ... ved urob ako mysils... ked mu chces dat sancu , ale musi to mat nejaky koncept ..proste obaja musite pracovat na vztahu ...
ty sa musis snazit zabudnut a verit mu lebo inak to nema zmysel
a on by mal ist k sexuologovi ale bez srandy
take dlhe vypisovacky zo zenskymi, mozno aj stretavacky, odbavovacky sa cez net (lebo neverim ze to boli len vypisovacky) to sa da nazvat virtualnou neverou a mozno aj realnou ked sa stretli, cize musi ist k psychologovi mi nimalne alebo by sme sli spolu a riesili to ..taky odbornik ho prinuti rozpravat ... lebo ten problem z niecoho vyplynul a potom sa z toho stala zavislost, lebo nevinne to zacina a potom z toho nevedia von ... takze by som sa s nim porozprvala... teraz kym je nalomeny ze ti slubi hory doli tak by som
ked s nim chces ostat to takto riesila ... psycholog pripadne sexuolog, zacnite travit spolu viac casu, taktiez nech ide na testy na poholavne chorby 😝 ked by to bolo realne take zenske maju hocico a ty si daj vytery u gyndosa teiz spravit nikdy nevies je to nechutne ale zial prevencia .....
plus by som mu o tom ze internetovo nieco podnikas nic nehoovrila ani v hadke , lebo potom nezistis uz vobec nic. a pri dalsej chybe ... zbohom... zial inak to nepojde lebo to bude bludny kruh kde nebude vitaz len porazeny a to budes ty
posli ho do prdele kym nie si tehotna...za isty cas budes citat tieto prispevky s velkym bruchom a s placom ze on si trtka kade tade....nevazi si ta ani vase manzelstvo ked si potrebuje nieco dokazovat cez RP a trtkat kade tade....to ze ti slubil ze on nic tak ako uz vidim ako by sa priznal!!! heh.....ani po 15 rokoch manzelstva taketo spravanie nie je normalne a nie ze pred svadbou a hned po svadbe.....to je uz co??? ak nechces skoncit ako rozvedena s deckom alebo vydata s deckom ktorej muz sa k...i tak premyslaj....niekde je chlap co by ta na rukach nosil.....a ked nie radsej sama ako toto....
@celasapremenim suhlasim...ake dokazy ake sledovacky....to je ozaj po uroven toto daco dokazovat
mne by toto vsetko uz maximalne stacilo
@vrakuncanka keby som bola sama slo by to...ale mam dceru...to sa neda len tak odist niekam
Našla som podobnú diskusiu, možno Ti pomôže https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatelove-ego-2/
@sasaga no ja ti môžem len odporučiť rozvod, radšej z kratšej cesty späť ako sa s niekým trápiť celý život... ešte kým nemáte spoločné úvery, hypotéku a nemusíte riešiť výživné... každý nech si ide vlastnou cestou, aj na teba čaká niekde ten pravý....
inak ženy tí muži, to je iné café... robím v jednej stavebnej firme a 90 % sú samí chlapi... no a jeden doma ženu a ročné dieťa a furt mi nedá pokoja, vyvoláva na kávu a všelikde, keď nie mňa, tak kolegyňu a doma chúďa jeho žena si myslí, akého má skvelého chlapa...
ďalší tiež len za mnou chodí, len by sa rád rozprával a do kanclu mi chodí, asi čaká, že niečo bude...a doma šťastné manželstvo... baby dávajte si pozor na svojich chlapov, možno sa vám javia, že sú verní, ale radšej si ich preverte a držte nakrátko, lebo keď im dáte krídla, tak oni vám uletia... 😖
@energy111 vies co,mas pravdu, ale ked ma zena nejake to iq, tak vie, co si zobrala a vidi a pocuje
@sasaga uz len kvoli tej dcere odid, aj keby si mala potom tazsi zivot, dlho nebude ...urcite si niekoho najdes, neboj sa....
nemysli si, ze pre tvoju dceru je lepsie, ked bude v takomto nastrbehom manzelstve
@celasapremenim no by si sa čudovala,že nevie .... niekedy je to fakt,že mega prekvapenie rovnajúce sa šoku 😉 bohužiaľ
@sasaga a teraz jedna diskusia z druhej strany, ako to vidia chlapi....... https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/pokaslala-som-to-2/
necitala som vestko ale ja by som ani toto netolerovala, to si ta ajko vazi. aj keby ta fyzicky nepodviedol. kopec zenskych si necha platit aj za sexhovory, websex cez skype. fuj. a si prestav, ze si takto robi dobre a mina na to teraz uz vase spolocne peniaze. no ale je to tvoj zivot, je na tebe ako sa rozhodnes. ak ho chcel len ako dalsieho ploditela prosim, no dobre si premysli, ci je to vhodny otec pre tvoje deti.
@minnie55 No minimálne ak ide o cirkevný sobáš, je dôvod na anuláciu nevera ešte pred svadbou / v čase sobáša - akési plné nestotožnenie sa partnera s tým, čo v rámci obradu vyslovil, no nespomieniem si na presnú definíciu. Neviem, ale či toto platí aj v rámci civilného sobáša, preto som napísala, aby si to zakladateľka zistila.
@sasaga Fu, vieš ako to vidím ja? Teda keď už som sto rokov po rozchode a nad vecou a bez citovej zainteresovanosti: Jediné, čo sa tvojmu manželovi úspešne darí, je dostať ťa do sebazničujúceho stavu paranoje, sledovania, pátrania, nekonečných analýz, ktoré len ťažko budú mať koniec. A vidím to tak, že to bude príbeh na celé mesiace / roky, ako tu už bolo povedané, kedykoľvek sa pohádate, môže si skočiť na pokec, a keď je ešte taký náruživý, ako si povedala, ehm, a zase sledovačky, kontroly nickov, dôkazy, lebo to nie je práve človek, ktorý by ti dával istotu. chceš to takto?
Viem si predstaviť, ako veľmi ho ľúbiš a ako veľmi to chceš zachrániť, ale fakt, zase tu niekoho odcitujem, ale si si istá, že by on urobil to isté pre teba? myslím, on je pre teba určite posvätný a muž tvojho života, ale predsa práve preto by si si s nikým len tak z pasie nevymieňala čísla na sex, atď, ale ty si kvôli nemu musíš ničiť nervy a kto vie čo dokazovať. Tak by som sa ešte zamyslela, či je to vzájomné a či aj ty si preňho tá "vzácna" a "žena jeho života". A... Vyhliadka na zničené nervy do ďalších rokov, ešte aj v pozícii matky, no neodporúčam. Hoci stále tej tvojej druhej šanci rozumiem, ale naozaj sa mi to nevidí už v tejto fáze.
@nela1916 si to napisala velmi dobre...mas pravdu vycitala som mu presne to vsetko co si napisala....povedal mi par veci,co ho stvali...resp. vie, ze urobil zle...mali sme nejaku problem ( pre mna nie tak hrozny), ale proste bol...vypocula som ho a pochopila...on pochopil mna...aspon dufam...
uz som pisala,ze nevhupnem do vztahu do takeho stadia ako to bolo predtym...ale citim,ze to je od neho uprimne a pokusime sa to riesit...ano bojim sa,ze to bude robit opat...da mi vypis hovorov ( dokaze mi,ze hovoril pravdu)...ale mam na to cas...si ujasnit, ci ano, ci nie...verim, ze ludia sa mozu zmenit...
a ze ho budem kontrolovat? Tak ako aj predtym...o nic viac o nic menej...bude to tazke aj pre neho lebo bude vediet,ze bude pod kontrolou a ked mu ozaj zalezi na nasom vztahu, tak uz neurobi...ma stastie,ze stretol mna, ze ho viem pochopit.
Ale napisala som mu, ze ma nici,ze som pre neho nebola az taka vzacna ako pises, ze ja by som mu to nikdy nedokazala urobit....myslite, ze keby som mu bola tak ukradnuta, tak by sa snazil? Odkedy sa to stalo mi odpoveda na vsetky moje otazky a to ho nimi bombrdujem cely den....ved urcite by ste mali kopec otazok aj vy....a to co mi pise mi dava zmysel...
je tazke odpustit...ale ja myslim, ze to zvladnem , ked sa on bude snazit....a budem to vidiet nie teraz ani o mesiac, ale o rok dva, ci to bola pravda....a ten rok dva mi za to stoji dat mu sancu...ja pisem,ze nemam co stratit a je to tak...pridem o hrdost? Ale bojujem za lasku...neviem, co je prednejsie...netusim,co je spravnejsie. Konam podla svojich pocitov. Vela veci verejne, co su medzi muzmi a zenami su podla mojho nazoru velmi prikraslene...ziadny vztah nieje ukazkovy podla mna...aj ked si to niekto mysli, druhemu sa to zdat nemusi....chapes co tym chcem povedat.
ja budem mat dobry pocit, ze som to skusila proste...kazda z vas, co pisete s odstupom casu rady,ste to skusila...pretoze ste to citili a podla mna to bolo spravne...
@sasaga Úplne chápem, ale v tom prípade platí všetko, čo som napísala v príspevkoch vyššie (dať si bacha na tehotenstvo a iné záväzky), inak dobre, ak si myslíš, že tie zničené nervy ustojíš a bude ti to stáť za to, tak mu teda ešte daj šancu. Nie, samozrejme, nebojujeme o hrdosť a tiež máš pravdu v tom, že často máme akoby tendenciu formovať si vzťahy podľa "odpočutého" a predsa každý vzťah je iný a má svoje pravidlá.
No je možné aj to, že chalan zatiaľ nemal dostatočnú motiváciu nerobiť prasačiny, že tú potrebu vernosti / vedomie, že svoju najbližšiu bytosť predsa takto nemôže urážať a zraňovať, a presvedčenie, že konečne chce byť stopercentne verný, si vybuduje až teraz, keď videl, čo svojim konaním spôsobil. možno si preňho naozaj tým vzácnym elementom, ktorý ho privedie k istému sebauvedomeniu, no ale ja neviem, toto som zažila pri jednorazovom flirte / pošmyknutí, nie pri takomto dlhodobom počínaní. Tak už len veľa šťastia, naozaj len ty uvidíš, či ti to bude stáť za to, len si daj bacha, aby na toto celé nedoplatila vaša dcéra / vaše potenciálne budúce dieťa, proste je v tom akoby už viac ľudí, nie len vy dvaja.
@sasaga človek sa môže zmeniť, ale ak ti po tom všetkom, čo si si prežila s prvým mužom spravil toto, tak neviem... prečo to vlastne robil? aby ti ublížil? aby si dokázal svoje ego? nie je pri tebe šťastný? asi nie je až taký zamilovaný ako si o ňom myslíš... ale ak mu to raz prejde, spraví to znova... daj mu to poriadne vyžrať, nie len že prepáč už to neurobím.... môžeš mi kontrolovať telefón... daj mu pocítiť, že nie je jediný chlap na svete, poriadne mu to vráť aj s úrokmi, nech sa chlapec poučí a na internet už ani chodiť nebude chcieť... 😀 😀 😀
@sasaga Nemyslim si ze milujuci chlap robi vedome (na pokeci nebol v case namesacnosti) veci o ktorych vie ze ti ublizia, nastrbia vas vztah...a hlavne v dobe kedy by ste mali prezivat len radost a lasku - ste novomanzelia nie par po 20 rokoch nudy - hoci to by tiez nebolo ospravedlnenie pre to co robi. Obavam sa ze toto vase manzelstvo nebude mat happyend. Tiez si myslim ze ked robi co robi teraz co bude az sa do vztahu vkradne rutina? (pritom rodinna rutina moze byt stastim aj nestastim podla toho ako to kto berie..pokial clovek vidi len nudu je to smutne, pokial vsak v rodinnej rutine clovek vidi to ze ho kazdy den caka milovany clovek doma, niekto kto je mi oporou a priatelom....takato rutina je darom)
Rozumiem aj tebe ze to nechces vzdat. Ze to proste chces skusit. Ok skus to, drzim ti palce. Ale v tomto pripade by to mala byt sanca podmienecna. Mali by ste sa dohodnut - a sama sebe by si si podla mna mala slubit - ze ked sa este raz nieco take stane tak mu nebudes davat tretiu, stvrtu, piatu, patnastu sancu. Jedna sanca je vas vztah...to uz sklamal. Ok ma druhu sancu. Ked to vsak pokasle znovu, neexistuje dovod aby sa zmenil na xy dalsich pokusov. Je to dospely svojpravny clovek ktory vie co robi.
drzim palce

@sasaga Inak chlapik si s mnohymi babami dohodol stretko a ziadna mu nenadala, ze sa nedostavil? Fakt tomu veris? 😕