Novomanžel ma podvádzal už pred svadbou
Ahojte, chcem sa Vam zdoverit s mojou vecou, nakolko som v tejto teme absolutne neskusena. Zacnem od zaciatku.
Vcera som nahodou objavila mojmu manzelovi |vzali sme sa pred troma tyzdnami| rp z pokecu, kde si pisal s roznymi zenami. Ani nemusim opisovat ako som sa zhrozila. Mal zapnute plusko, takze som si vsetky Rp konverzacia precitala. Nemyslite si, ze ho sledujem. Bola to nahodou, pretoze som nieco hladala v historii. Zaujala ma miestnot Sexzoznamka a nicky ako Milenka&& a pod. Po rozkliknuti tych konverzacii som nasla, ze moj uz manzel, vyhladaval sex za peniaze, prip. si pisal perverzne veci so zenami. Par rozhovorov bolo dohodnutych, presne miesto stretnutia, cas, kolko za to dostane a samozrejme si vzal aj cislo.
Hned vecer som ho konfrontovala, pretoze uz spal, vyhnala som ho z postele a tablet so zapnutymi Rp som mu hodila na postel. Prv nechapal, zlakol sa... ved som na neho zvrieskla a potom sa zacal strasne ospravdlnovat. Povedal mi, ze sa ani s jednou z tych dotycnych dam nestretol. Len chcel vediet, ci pojdu a ze kam az zajdu. Dnes mi pisal asi milionkrat, ze ma nikdy nepodviedol. Ja som uplne zufala, rozmyslala som, ze mu uverim, ale nerozumiem, ze keby uz mal aj cislo aj miesto aj cas, tak tam proste nepojde? Je to trosku divne.... ze? Robil to uz pred svadbou aj po svadbe a to sa od noveho roku snazime o babo. Citim sa strasne ....
neviem, co mam robit....
@katka.gzd No veď súhlasím. Ale tiež som takto ťahala polofunkčný vzťah a dokázala som ho ukončiť až v úplnej krajnosti. Sú to totiž strašne hlodavé myšlienky, ktorých sa takmer nedá zbaviť a strašné pochybnosti o tom, že som to ešte mohla zachrániť. Stáva sa to, keď niekto do vzťahu vloží naozaj všetko, taká neschopnosť nájsť dostatočný dôvod pre ukončenie.
Viem si predstaviť, čo by jej hralo v hlave ešte celé roky, nebodaj ak by sa ešte aj dopočula o bývalého potenciálnych aférach (prečo som s ním neostala, mohol sa napraviť, a možno ho práve zmenil k horšiemu náš rozchod), to sú naozaj nekonečné muky a nebudem v tom pokračovať, aby to nevyznelo, že jej podsúvam myšlienky. A hoci aj ja si myslím, že je to jasný prípad, beriem to tak, že sa zakladateľka ešte potrebuje popáliť, no žiaľ, materstvo a potenciálne materstvo také veci vždy komplikujú. Hoci je možné aj to, že sa takto dopracuje len k sebazničeniu.
@sasaga myslis, ze on by ti odpustil, keby take nieco zistil o tebe? to len tak na zamyslenie, ci ty nehladas ospravedlnenia, hladas cestu spat a on by ta mozno rovno vykopol z domu a bez rozmyslania podal ziadost o rozvod, ako si mohla cerstvo po svadbe a dokonca aj pred nou viest take eroticke konverzacie cez internet, ked on ti sluboval vecnu lasku a vernost. hovorim, kazdy ma ine priroity, mozno by ti odpustil. mne by to manzel urcite neodpustil napriklad, lebo je to hrdy muz
@nela1916 velka pravda
@sasaga Do kelu, ale tak bacha na tú vieru v "tajomstvo", len o tom nehovor manželovi, lebo sa tak stávaš tak trochu vydierateľnou, vieš o tom? ☹ Teda dobrý aj horší manipulátor by to ľahko vedel použiť proti tebe. Ja to z tvojej strany chápem už len ako sebaobviňovanie.
Vieš ono je trochu rozdiel niečo vyžarovať a akoby kričať do sveta (som škaredá, som na nič, bojím sa sexuálneho obťažovania), ale v tomto prípade by som povedala, že tvoj manžel prejavil celkom dobrú bezcharakternosť, lebo dokonca o tvojom strachu vedel. Alebo z nejakého dôvodu priťahuješ / potrebuješ mužov s nízkym sebavedomím, možno si materský typ, skrátka a dobre, môže to byť o hoci čom, len sa preboha neobviňuj, že si to privolala, lebo je to nezmysel.
@sasaga ja verím tomu, a aj sa mi to tak potvrdzuje, že tým, čo prežívame, aké emócie prevažne pociťujeme, priťahujeme situácie, ktoré sa transformuju na skúsenosti, z ktorých sa buď učíme, alebo nie. Možno je toto pre teba šanca nájsť spôsob, ako sa prestať obávať nevery - na základe predchádzajúceho vzťahu, alebo čohokoľvek, čo možno iba podvedome okolo nevery riešiš. A preňho je to možno šanca naučiť sa dávať do vzťahu maximum. Tú energiu, ktorú "investoval" do nezmyselného chatovania, mohol využiť inak. Ja som presvedčená o tom, že keby som vtedy tú neveru spracovávala nejak nenávistne a prechovávala by som v sebe hnev a nedôveru, tak by som s niečím podobným bola konfrontovaná zas. Neviem ako a prečo, ale vtedy mi to proste došlo. Že je to iba lekcia, nič viac. Že sa potrebujem odosobniť, odpustiť, poďakovať a ísť ďalej. Mimochodom, vzťah sa nerozpadol primárne kvôli nevere. Tá nevera bola len dôsledok už nefungujúceho vzťahu. Takže ono to chce veľkú dávku sebareflexie a nadhľadu a ochoty vo dvojici komunikovať a hľadať najlepšie riešenie aj za cenu rozchodu, alebo za cenu potlačenia uboleného ega a vydolovať v sebe schopnosť odpustiť a ostať spolu.
@sasaga Len tak pre informáciu, koľko tá jeho ,, zvedavosť,, trvala? Lebo človek zo zvedavosti spraví niečo raz, dvakrát a potom to nechá tak. To by som ešte možno pochopila
@sasaga ....silna kava...ale ako vidim deju sa rozne veci v zivote! hm... tvoj manzel je chudak, nie je ani schopny povedat ti pravdu, vies.. chlap ktory miluje, tak toto nerobi, je to potom len jeho druha hnusna tvar a pretvarka, neviem vsetky okolnosti, ani o vasom vztahu atd, ale ak to robil teraz (ci uz podviedol, ci nie) urobi to znova, pretoze ma nieco v sebe, co ho bude stale nutit, zvedavost, bude ho drankat pozerat si cuzdie profily zien atd. Je tazke napisat co mas robit, predsa je to tvoj manzel, ale ... ak to neskoncis teraz, raz to podla mna aj tak pride :( Pochybujem, ze to bol len skrat, ked nieco take dokazal, ale mozno sa mylim.. mozno sa len zlakol pred svadbou? neviem.. Kazdopadne si bud ista, ze teraz si da vacsi pozor a tazko zistis ci klame ci nie, lebo ak by si to teraz nenasla, ani by si netusila. Asi sa sprava rovnako a vie to dobre zahrat aky je milujuci manzel. Ja na tom svojom napr vidim ked sa nieco deje,neprehliadnem to. DRZIM TI PRSTY...a aj ked je to krute, je to lepsie teraz ako keby ste uz mali dieťa...
@alaguema tiez rozmyslam nejak podobne...neviem, ci to je zdrave, ci je to dobre...ale ja citim, ze je to spravne...mozno to ludia odsudzuju take spravanie..nepoznam vela ludi, vlastne nikoho co tak rozmyslaju....mozno je to len forma rozmyslania, ktora pomaha ludom ist dalej...ktora mne pomaha
@sasaga no uzavrela by som to tak, ze ma chalan velke stastie ze narazil na teba a nie na prisnejsiu zenu... Ty si si pre seba a svoje dieta zasluzila nieco lepsie ....
Mozno je to ako alaguema tvrdi zivotna lekcia.... No ja som mala dojem, ze jednu uz si dostala... Hold hovori sa, ze zivot nam nalozi len tolko kolko sme schopni uniest... Zelam ti pevne nervy... A ak na to dojde, do tretice stastnejsiu ruku pri vybere zivotneho partnera
@ruthike aka strasna myslienka 😕 hroza pomysliet 😕
a joooj utekaj kym neni babo! s mojim byvalym som bola 2 roky, 2 roky ma podvadzal a to sa mi nasluboval hory doly ze uz s tym skoncil az kym som jedneho pekneho dna pochopila ze to ine nebude a odisla bez slova a som rada ze som odisla lebo uz by som asi mala 20kg s topankami
@sasaga ked ju to napadlo (@ruthike ), neprehana ... jedni znami (nejakym sposobom ich pozname..) mali otec s dcerkou styk ked mala asi 16, s tym ze ona to chcela tiez.. otehotnela, jej Mama si nakoniec nechala dieta a oboch vyhodila z domu. Nie, neboli to ziadni neprisposobivi ludia, zili slusne, normalne ako kazda ina rodina, rodicia zamestnani.. nikto to ani nepredpokladal. Ja len ze aj take sa stava, keby som nevidela na vlastne oci, tiez sa mi to zda absurdne. Nehovorim ze to je Tvoj pripad, ale treba mysliet na vsetko. My si s manzelom ziadne sexzoznamky netolerujeme. A netolerovali sme si ani pred svadbou. Neexistuje.
@sasaga
Ci by dokazal klamat a hrat take divadlo? Moja, na tychto typkov oscarovi herci nemaju! Slzy, sypanie si popola na hlavu, vrhanie sa na kolena, buchanie hlavou o stenu, dramaticke vykriky "co som to len spravil?!" a "nechcel som ti ublizit", "lubim ta" "tie ostatne nic neznamenali", kytice, basne, slubia hocico. HOCICO, kym hrozi, ze o Teba pride. A po burke sa vsetko vrati do starych kolaji, nejaky cas bude sekat dobrotu, prejde par mesiacov a zas najdes nejaku tu sms, nejake nevysvetlene vydavky, nejake odkazy na pokeci. Zas pridu slzy a kvety. A takto sa mozte hrat vela rokov. Ked su uz aj deti, vtedy to ma tie ozajstne grady.
A prepac mi ten cynizmus, ale mala by si sa nechat vysetrit na vsetky mozne pohlavne prenosne choroby.
@ivkadracova to uz je silna kava toto...nehovorim,ze sa to nestava, ale na to som vobec nepomyslela a ani mysliet nechcem....nemam dovod a on mozno je sexualne chtivy, ale nie s detmi ....

@katka.gzd
@alaguema
nieco na tom siestom zmysle bude....tiez som mala pri nom ten pocit,ze nieco nieje ok...ale davala som vinu minulemu vztahu, ktory mi nevysiel. Ale zase som aj typ cloveka, ktory veri v Tajomstvo (ked na nieco velmi silno myslite, resp.podvedome privolate si to do zivota)....tak ono to je taka tema...ci verit, ci nie...niektori veria v Boha ini nie....