Nový partner, dospievajúce deti a rozchod
Ahojte... Predstavte si, ze si najdete noveho partnera a zijete kazdy zvlast, vy mate dospievajuce deti, ktore si skoro rok na to zvykali aby ho prijali Neskor mali uz spolu velni dobry vztah, no vtedy prisiel rozchod, Neboli by ste zosobasení, ani deti u neho nikdy nezili iba ho navstevovali, Rozidete sa preto ze ste si nasli iny vztah. Deti su medzi tym dospele a teraz je problem. Zakazali by ste mu stretavat sa s nimi? alebo nie? Vadilo by vam, ak sa dozviete, ze ich pozval niekam na veceru, alebo ze im kupuje darceky?
@anonym_autor deti sú dospelé, ty si dospelý, stretávajte sa, kedy chcete. Ich matku pošli do riti a v telefóne zablokuj
@anonym_autor pokiaľ by to bol dobrý obed s rozprávaním, kto má čo nové, ako sa mu darí a napreduje v živote, kľudne nech sa stretnú. No ak by to malo byť iba za účelom, aby z deti ťahal info o tebe, zrušila by som im stretnutia.
Uf,, ani som netusil ze taka debata tu vznikne. Aj ked so zasadnym omylom ze autorom som ja ten muz. Tak to privediem na spravnu mieru, zili sme spolu 6 rokov, a partnerka ma opustila s inym, S ktorym jej to nevyslo a po roku sa rozisla aj s nim. Deti maju teraz 21 a 19 a stretli sme sa v stredu s tym ze jej dcera mala narodeniny minuly vikend, Ja som to nechcel ako tajomstvo, ale prisli obaja do tunajsej pizzerie kam sme chodievali casto, a vcera bol ohen na streche za to. Iba som napisal ze budem v meste, ze pre oslavenkynu mam maly darcek a prisli . posedeli sme asi pol druhej hodiny a sli sme po svojom.
@anonym_autor jaj, no veď to je od teba milé. A hej,aj ja som si myslela, že to píše žena. A áno, pekne to bolo aj z druhej, že sa chceli stretnúť a kecnut.
@anonym_autor jaj, no veď to je od teba milé. A hej,aj ja som si myslela, že to píše žena. A áno, pekne to bolo aj z druhej, že sa chceli stretnúť a kecnut.
@margotka17 Tak ine mi neostava iba to akcptovat, ale aj zrovna teraz ako som tio tu otvoril tak mi junior pisal a pisal sam ze cez vikend pride do mojeho mesta pracovne. Schvalne som tentokrat uz nejake stretnutie nedohadoval. Rezignujem.
@anonym_autor deti sú dospelé, ty si dospelý, stretávajte sa, kedy chcete. Ich matku pošli do riti a v telefóne zablokuj
@danica2711 Zblokovat sa velmi neda a ani o to nemam zaujem, este stale riesime niektore veci ako trebarz ona ma auto ktore je napisane na mna a opacne ja tu mam polku jejnabytku ktore si financovala ona. Napriek tomu ze sa to asi nikdy uz nedoriesi tak nas to spaja.
@margotka17 Tak ine mi neostava iba to akcptovat, ale aj zrovna teraz ako som tio tu otvoril tak mi junior pisal a pisal sam ze cez vikend pride do mojeho mesta pracovne. Schvalne som tentokrat uz nejake stretnutie nedohadoval. Rezignujem.
@anonym_autor bolo by smutné, ak sa ti mladý ozval, že tam bude a ty si nenájdeš chvíľku pre neho. Možno stačí ako sa hovorí, rýchla káva a ten chvíľkovy pocit, že ste sa stretli. Nezahadzuj dobré vzťahy, nevieš, čo život v budúcnosti prinesie. Čo bolo to bolo s jeho mamou, to už nerieš.

@anonym_autor na čo s ňou voláš?
@elizabet173 keby ma nechala baba ,o ktorej deti som sa 6r staral, kvoli inemu , tak ma ani nehne jej vyvolavat, asi by som jej ani nezdvihla, nie sa s nou vykecavat , clovek musi mat svoju hrdost