icon

O čo ide manželovi?

tanusenka
30. okt 2022

Ahojte, zacinam byt zufala. Mojmu mužovi asi preplo alebo ja neviem. Nerozpráva sa so mnou, absolutne o nicom. Vsetko co spravim je zle. Mame dve deti a k nim sa chova pekne chvalabohu ale so mnou ani rozhovor ani aktivita no nic nula bodov. Videl ma plakat ani sa ma neopýtal co mi je .. ja to nechapem citim sa hrozne … to maju taketo obdobie chlapi? Alebo co? Ja nechcem takto zit…velmi som z toho nestastna. So svojim bratom si vola od rana do vecera … rano o osmej telefonát okrem roboty preberú co ranajkovali co budu robit a tak a so mnou nula cela nula.. ked som sa opytala preco mi nic nevraví tak mykol plecami a konec .. takto ma fungovat manželstvo?

Strana
z3
petra735
30. okt 2022

@tanusenka keď s bratom asi sa niečo stalo v rodine... možno ich matka je chorá alebo čo... Koľko má rokov a ako dlho ste spolu ?

elementissa
30. okt 2022

Si si naozaj istá, že je to jeho brat? Vidate ho aj u jeho rodičov a tak? Či to náhodou nie je zámienka..a jeho "brat" je v skutočnosti jeho dlhoročný milenec. A rodinu si založil iba preto, aby ho spoločnosť neodsúdila. mám celkom problém veriť, že existuje hetero chlap, ktorý by so svojím bratom prekvakal celé dni a ešte ho chcel aj brať do wellnessu, to je proste fakt celé čudné.

tanusenka
autor
30. okt 2022

@elementissa ano toto na milion percent…je to mladší brat .. ja tomu vzťahu tiez nerozumiem pre mna je to az moc …ale tak co mam spravit v tomto maju svokrinu podporu ved bratia maju drzat spolu .. pracujú spolu aj podnikajú … verim za kazda ina by toto neakceptovala … a myslim si ze aj to robi v nasom manželstve zlobu ale co mam spravit … ja som mu povedala ze sa mi to nepaci takze o tom vie ale aj tak nic nezmenil tvrdí mi ze sa bavia o robote aj ked viem ze isto nie

tanusenka
autor
30. okt 2022

@petra735 nie nic sa nestalo ja som so svokru castejsie ako manzel …ja mam super svokru ..

tanusenka
autor
30. okt 2022

Vsetkym Vam velmi pekne dakujem…

ahhola
30. okt 2022

Preber to s jeho dvojcatom, ten vie, ale ci povie? 🙏🙆‍♀️😂

lilitela
31. okt 2022

@elementissa Veru, tiez to bola jedna z prvych veci, este v uvode ma napadlo, ze jakto ze si s bratom nelezu na nervy a nemaju ponorku, ked su nonstop spolu, ved o com sa da este rozpravat, ked su cely den spolu?

tanusenka
autor
31. okt 2022

@ahhola no ten nepovie lebo dobre vie ze mi lezie ma nervy podla mna

tanusenka
autor
31. okt 2022

@lilitela ja dufam ze ked si švagor najde frajerku ze toto navštevovanie skončí

mk22
31. okt 2022

@tanusenka áno bratia držia spolu, to je pekne.. Ale hrkutat si denne osobne aj cez telefón, ešte aj v práci.. To načo jeden druhému trčia zo zadku, ved to je choré.. Zrejme ma manžel kopec voľného času keď ma čas na hodinové telefonáty, ho zaukoluj.. Nech sa venuje deťom.. Podeľ povinnosti medzi vás dvoch.. A keď je nevrlý? A nevie sa vyjadriť prečo.. Ôk skus zrkadlít jeho správanie, bud chvíľu, pár dní, taka istá.. Odvrkni nebsv sa, kopiruj ho.. Ci mu to bude príjemné.. Vezmi sa večer niekde len tak.. Skus ísť kamoške, na nákup, vymysli si a proste sa vezmi nech rozmýšľa.
A nevysvetluj..moze on len tak byť na teba alergický, môžeš aj ty.. Hlavne neplač a nedoliezaj..nepros, neťaháj z neho.. Skus venovať čas sebe, ukroj z času aj sebe..

lilitela
31. okt 2022

@tanusenka Hej, alebo to dopadne aj inak, bud si najde podobnu, alebo este potom aj sdetmi to budu tak praktikovat, ze ich decka furt u vas. Snad ta moc nestrasim 🙂

pipistrel13
1. nov 2022

@tanusenka ja som bola tiez dva roky presvedcena,ze inu nema a mala som to rovnako ako ty...dokonca som bola schopna sa radsej presvedcit,ze je na chlapov ako to,ze ma inu az nakoniec mal...
za kadou takouto zmenou muza,kde je to "odrazu" je to,ze ma inu,hoc mozno s nou este nic nema,ale uz je namotany a vinu,ktoru citi hadze na zenu tak,ze sa k nej zle sprava

retatka
1. nov 2022

@pipistrel13 Preto som sa pýtala či bol vždy taký k bratovi a mali takýto chorý vzťah ,no odpoved žiadna ….

tanusenka
autor
1. nov 2022

@retatka prepac kedysi nemali ale uz par rokov takto funguju 😏😏

tanusenka
autor
1. nov 2022

@lilitela nieeee vobec nestrasis 🤣🤣🤣 kokos…

tanusenka
autor
2. máj 2023

Ahojte, idem dat update 😉 este nie som rozvedená 🤣🤣 a este stale som furt s tym istým 🤣🤣 …teraz bez strandy .. boli absolvované rozhovory ktore pomohli fungujeme opät dobre … asi to tak ma byt aj vo vzťahu ze musi byt raz hore raz dole… btw jeho bracho ak nie je vycestovany tak je u nas rano na obed vecer … kedze ale ide zase vycestovať na dlhsiu dobu tak neriesim tyzden dva prekusnem …

silviasi
24. aug 2024

@tanusenka Na čo ste v tých rozhovoroch prišli? Inak to je milé, že ste napísali update 🙂

Strana
z3