O čo ide manželovi?
Ahojte, zacinam byt zufala. Mojmu mužovi asi preplo alebo ja neviem. Nerozpráva sa so mnou, absolutne o nicom. Vsetko co spravim je zle. Mame dve deti a k nim sa chova pekne chvalabohu ale so mnou ani rozhovor ani aktivita no nic nula bodov. Videl ma plakat ani sa ma neopýtal co mi je .. ja to nechapem citim sa hrozne … to maju taketo obdobie chlapi? Alebo co? Ja nechcem takto zit…velmi som z toho nestastna. So svojim bratom si vola od rana do vecera … rano o osmej telefonát okrem roboty preberú co ranajkovali co budu robit a tak a so mnou nula cela nula.. ked som sa opytala preco mi nic nevraví tak mykol plecami a konec .. takto ma fungovat manželstvo?
Nebavenie sa/ ignorovanie manzelky = problem
Vacsinou muzi odpovedaju- co za nezmysli hovoris ...
Takze bud ho trapy vas zivot, financie, praca alebo ma milenku
@elizabet173 v auguste bol este v pohode aj dovci sme spolu boli este v septembri sme sa bavili ze by sme sli na vikend niekam na welnes s deckami potom ze nech ide aj švagor ale to som uz nechcela tak ist.. chcela som ist do prace uz ked mal synator rôčik povedal ze nesúhlasí a po pravde nie som s tym uz nejak extra tiez stotoznena aby siel syncek do jasiel ale tak asi mi nic ine neostáva a do prave sa vratit … snazim sa chodit dvakrat do tyzdna cvicit …
@elizabet173 toto som mu napisala ze takto zit nechcem a ze ked ma uz nema rad tak nech sa nejako dohodneme a pojdeme od seba
@elizabet173 siel so mnou na prechadzku a pytal sa ma co mu to pisem za nezmysly ..
Ked prislo obdobie ze ma vtedy frajer zacal hodne ignorovat a ja som bola ta najhorsia a vinna za vsetko, bol to zaciatok konca, ktory som vtedy nevidela. Nasiel si totiz bokovku. Teraz by som uz vedela tie jasne znaky, ale vtedy som mala 20. Nieco mu vadi a velmi, alebo nad vami “zlomil palicu”, alebo niekoho ma..
Citam dalej tvoje komenty. A rovno ti poradim co robit. Staraj sa o seba, ale onho zas az tak nie 😉. Chod si zacvicit, s kamoskami von, nahod sa, snaz sa byt v dobrej nalade.. nech vidi u teba zmenu, zacne sa zaujimat co sa to deje. A aky on k tebe, ty taka k nemu… a ziadny plac prosim ta. Vzchop sa, 😉 zacni robit veci co ta bavia, najdi si co najviac casu pre seba. Drzim palce nech sa polepsi.
K detom sa chova dobre, ku svojej rodine tiez.... znamena to, ze vyslovene TY ho iritujes nejakym sposobom, na tebe mu nezalezi. Je velka pravdepodobnost, ze je tam nejaka ina... staci aby ju mal v hlave, nemusi ta podvadzat hned.
@tanusenka Vies co si myslim, ze vela by sa dalo vydedukovat z tej reakcie, ze co za nezmysly mu to pises. Povedal by to takto aj pred 2-3 mesiacmi? Ten ton, ta formulacia? Ci by ta skor objal? Uistil, ze je to ok? Zase dobra sprava je mozno ze na tvoje "obvinenia" nesiel do protiutoku, ze ty si taka a taka a robis toto a toto, ci nemyslis?
@tanusenka možno je problém vo vás ...ja mám takýto istý problém zarábam 2800-3100eur mesačne pracujem cca 230h mesačne v živote som nepočul nijaké slovo vďáky od ženy....len či ma baví každé ráno vstávať do roboty že ona by to nedokázala...volám často máme spýtam sa ako sa má atď..stým mala tiež problém najprv ma to stálo teraz mi to je úplne jedno čo prežíva atď....skúste porozmýšľať nad sebou
@panegade praveze ja som ho podporovala vzdy aj ked sa mi nepacilo ze chce ist do zahranicia napriklad ..povedala ze nech ide ze to zvladneme tu chvilku bez neho ale ze nam bude chybat… ja mam svokru super ta stoji vzdy na mojej strane … ale zacal vycitat ze som konzument ,chápete? Ved to sme kazdy nie? Začalo mu vadit zevraj aj vela minam ale tak deti treba obliect ja nekupujem znackove veci ani sebe ani detom ale chcem aby boli ciste a upravené v ramci normy kedze su to chalaniska… (podotýkam ze zarába cca ako vy jak nie vyse) …vadi mu ze chcem ist na helloween co sme mali u nas v dedine akciu ze som konzument … toto je ok?
Ahoj, je v tom iná osoba, a tým ze ta vytáča a nervu je, chce aby si reagovala hystericky. Väčšina chlapov co podvádzajú, používajú takúto metódu aby sa "ospravedlnili" sami pred sebou a aj pred in, mi, lebo ta "hysterka" je hrozna, nedá sa s ňou žiť. Takže pevné nervy, čím skôr zisti pravdu a rozhodni sa ci chceš dat vzťahu druhu šancu alebo nie. Rozhodne ale nerob nič co by mohol zneužiť proti tebe. Drz sa.
@panegade Mozno tie peniaze nie su to, po com zena tuzi. Nie ze by peniaze netrebalo, ale byt 11 hodin denne v praci, tiez by som nebola nadsena, vobec by mi nevadilo, kebyze muz domov donesie mensiu vyplatu a viac casu travi s rodinou.
@tanusenka Vies co, necitala som to cele, ale myslim, ze je nervozny z toho zdrazovania. U nas doma sa to tiez otrasne zhorsilo v poslednych tyzdnoch ale tak my sme to nemali dobre ani predtym, ale teraz je to des. Paradoxne aj moj muz zaraba dobre, a z tych penazi si vedel vyhodit z kopytka, teraz stale v pohode vyjdeme, akurat uz si nemoze vyhodit a ked je niekto na to cely zivot zvyknuty, tak sa tazko odopiera.
velakrat je to o tom, ze kde si clovek vyleje tu zlost, frustraciu. Koho obvinit

@tanusenka on si nič nevšimol a tvári sa, že sa nič nedeje? čiže on je spokojný a jemu to takto vyhovuje, keď si nič nevšimol, že sa s manželkou nebaví.