icon

O čo mu ide?

denisqaa
25. apr 2015

Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..

ali08
27. máj 2015

@eva8 pokiaľ to nieje vaša hlava čo sa toľko vzrusujete.

eva8
27. máj 2015

@ali08 mne nezáleží len na mne...

ali08
27. máj 2015

@eva8 veď ani mne ale tu sa pravdy nedohadas. Takže je lepšie riešiť zakladateľku A je priateľa. Ja som s tým.nezačala len som reagovala na príspevky.

dusika11
27. máj 2015

@ali08 divcatko neblondave...dala si mi odpoved...na jednu otazku...a teraz citaj pozorne. v skratke aby sme sa pochopili...tak vasnivo obhajujes svojho muza...tak vsetko z lasky k nemu robis,,,ze..mi docvaklo..preco druha a tretia generacia takychto multi kulti je tak radikalna nprv vo franzuzsku..ak takto vychovavas svoje deti ...takto im hovoris o krestanstve nakoniec tieto zatial nie tvoje...ale tieto miesane maju dojem ze mozu..ba priam musia hajit...islam...a maju pravo ublizovat lrestanom...nie toto uz nie je sranda,,,je to generacia janiciarov o ktorych sa vie ze boli krutejsi...vychovana matkami poislamcenymi krestankami....a tato generacia je mimoriadne nebezpecna...osobne si myslim ze ked sme taky zly ...tak by si tu asi zit nemala...nedrzime ta tu..ani tvoje deti...chod a zi tam a bud stastna...riadky ktore si napisala o tom islamskom dejepiscovi svedcia..po prve o inetligencii..ale to ja riesit nebudem..a o jednom fakte...absolutnej podriadenosti k muzovi...ty nehajis prvadu ...ty hajis jeho...takze ak raz zlyha..a ja viem ze zlyha tato banda je taka...tak si budes but hlavu o stenu...ale prosim ta v irane...odporucam to aj ostatnym...tvojim podobnym kamoskam...ved co vas tu drzi slovaci piju...sme nekulturni...a ..sirime krestanstvo smrtou.sorry vcera sme sa na tom zabavali v robote...nemohla som tento tvoj gol som podala dalej nasledovlo ticho a potom hromadny vybuch sm,iechu...........

dusika11
27. máj 2015

@ali08 inac divcatko neblondave...ked albanec hovoril ze nas pobiju svojimi udmi hovoril presne o tomto...ze nam narobia deti...napriklad ze si zoberie styri zeny slkovenky..y tie decka nas vyzenu...nehovoril o velkosti.... 😉 ale to uz vetdy mi doslo....ze s tebou tazka rec je....toto sa stalo v kosove premnozili sa...a druha generacia vykynozila srbov...a teraz to robia macedonsku..

ali08
27. máj 2015

@dusika11 dievča moje to si myslíš ty.A veru nech sa im darí s tými udmi.keď raz budeš mať deti aby si sa potom necudocala keď ti domov privedú moslima ako budeš reagovať.ja si budem deti vychovávať z láskou k bohu A bude na ňom akou cestou sa vyberie.Vies my máme svoj postoj A svoje zmýšľanie k náboženstvu.A to ty a podaktore iné nepochopite.

ali08
27. máj 2015

@dusika11 zasmeje sa aj ja som si užila to tvoje roznimanie sa nad náboženstvami A po pravde ani ty A tvoje reci má nebavia hihihi 😀

dusika11
27. máj 2015

@ali08 teraz som docitala preco by nas mal zrat vas vztah s muzom???inac vsetky celebrity tvrdia ze vtah s muzom je ok...a pretcaju fotky..vtedy ked sa zacina pisat ze tam je zle....a o rok cudujme sa rozvod... 😉 to je taky psychologisky tah...ja nemam potrebu na fore tvrdit a rozoberat moj vzath s muzom. ani davat fotky ake je to perfektne... 😉 ale osobne mna to nezaujima..vyhybam, sa osbnym veciam na nete..mna zaujima podstata a myslienky na ktore si mi vlastne dala odpoved....pochopila som ze multi kulti zylhalo..ze ej to nebezpecne vychovavat takto deti a ked nemas rada krestastvo atakto o nas skaredo zmyslat..tak by si mala odist do krajiny zaslubenej..ja osobne ti to aj ostatnym prajem..a nie je fer ..pre nas aby som vo vlastnej krajine..pozerala na satky a pocuvala to aki sme zli.-...v kosiciach nam na toto plna staci lunik 9...ti tioez stale su nespokojni

ali08
27. máj 2015

@dusika11 a nech si zoberie aj 10 keď mu roztiahnu nohy to tvoj postoj k nám.aspoň mám.svoju mienku o tebe.treba zažiť A užiť si rozmýšľaj čo som tým myslela ale s UdOm to nemá nič.idem pracovať

dusika11
27. máj 2015

@ali08 uzila som, si aj som to stiahla a vytlacila 😉 mala si uspech

ali08
27. máj 2015

@dusika11 ja som nikdy nepovedala že nemám rada kresťanstvo,moji rodičia sú kresťania A aj celá rodina.A tá fotka to nebolo o vzťahu ale o tom Zahaľovanie čo si myslíte že šatku A dlhé oblečenie musíš mať aj doma.to vidno že nevytahujes osobné informácie na netestovali.keby si mala vo fotoblogu info tak by si tu takto neprispievala.nerieš celebrity tie sa nám obyc
obyc.ľuďom nevyrovnaju.Lunik 9to je iná kapitola A vidíš nik ich tu nerieši lebo keď začnes povedia ti ze si rasista

ali08
27. máj 2015

@dusika11 no vidíš ešte si ma zaveste na nástenku A budem tam populárna.

dusika11
27. máj 2015

@ali08 no otazka znie keby som sa takto vyjadrila ja..v irane pakistane.-..o islame..co by nasledovalo 😉 pisala si o neurazani proroka..prepac co je toto za prorok ked nuti ludi zabijat...nie je minimalne slsune takto hovorit zlavst od ludi ktory zabijali a vrazdili v celej eu...minilane by mali byt ticho.....v dejepise sa trosky vyznam..a este taky blud som necitala..prepac..inac moslimovai ako dobyli jeruzalem???ako sa roztiahli na uzemi byzaskej rise???
inac zaujimave tvrdenie..tak najprv krestan sa stal nedobrovolne a potom za to sa nechal tyrat a zozrat levmi v arene??ale no

jemena
27. máj 2015

dievčatá, tam kde je dalal tam sa zmazavaju prispevky. Okrem fanatického obhajovania všetkého moslimského, ešte aj rada vo volnom čase bonzuje 🙂

dusika11
27. máj 2015

@jemena nevadi..aj taky musia byt..aj to su len ludia 🙂

dalal
27. máj 2015

@jemena nemam cas ano chut na niekoho zalovat.... citala som jej vyhlasenia a musim povedat ze nazory ma zhodne s tebou ale vyhlasenia na urovni tretej cenovej... okrem toho ze vytahuje profily cudzich osob a zverejnuje ich verejne...ale musim povedat ze ty ma prekvapujes... aj ked tvoje nazory poznam tak predsa len som si myslela ze si lulturna osoba ktora nema za potrebu sa znizovat k osobnym utokom. Za druhe najdi mi jeden moj prispevok v ktorom obhajujem VSETKO protimoslimske.
S vami dievcata je akakolvek diskusia zbytocna lebo vo svojej dobrej viere ste zabudli o com diskusia je. O prezentacii roznych nazorov a stanovisk na zaklade istych osobnych skusenosti.

jemena
27. máj 2015

@dalal určite ma nevyprovokuješ k debate s tebou. Kludne si napíš svoj názor, ja ho akceptujem. Takisto si poviem ja svoj názor. 😉

dalal
27. máj 2015

@jemena a este jedna vec: v zivote som nebonzovala a ani to nemam za potrebu. aj ked niekedy je zjavne bonzovanie na tychto strankach nutne ked pisatelky stracaju zabrany a zacinaju sa spravat ako odrhnute z retaze.

jemena
27. máj 2015

@dalal predsa len sa vyjadrim k tomu, že si napísala, že som nekulturna.... a mám voci tebe osobne naražky. Dalal, nikdy som nikomu nenapísala, aký je nechutný a že že mi je z neho na vracanie, ako si napísala ty!!! Tak toto je osobný utok ako vyšitý, za toto by ťa v inom fore blokli. Vtedy som si urobila obrazok o tvojej "kulturnosti" bodka.

amanda0405
27. máj 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@ali08
písala si, že si bola ateistka, potom moslimka...predpokladám že až pri iranskom manželovi si objavila zmysel islamu, rovnako aj dôvody k zahaľovaniu sa...zbytočne tu potom obhajuješ vzťah s moslimom, pretože to nie je rovnocenný vzťah dvoch ľudí...v parnerstve moslim / kresťan, ateista neexistuje zlatá stredná cesta, žiadne kompromisy...nemáš na výber, buď sa podriadiš alebo bude zle...u moslima vo vzťahu k žene sú typické črty ako nadradenosť, majetníckosť, žiarlivosť..../tak ako ich môžeme vidieť u partnera zakladateľky tejto témy/
ak ich žena toleruje a akceptuje môže sa cítiť "šťastná"...

ali08
27. máj 2015

@dusika11 o Pakistane sa Vyjadrovať nebudem stačilo mi s Rozprávania ti sú tam viac striknejsi ako v Iráne alebo kdekoľvek inde.si myslíš že v irane sa na moslimstvo nevyjadruju zle lebo už čo ich vláda robí z náboženstvom A ľuďmi je dosť pre nich.Už som to tu písala demonštrovať nebudú lebo aj tak by prehrali.obyčajný ľudia by ti pritakali.
A tí neobyčajný takých ani nestretnes taký sú chránený.
Chod do kostola A začni tam nadávať na kresťanstvo čo ti povedia.

amanda0405
27. máj 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@jemena
aj tú sa už bonzuje a mažú príspevky? 😀 promoslimky nemajú nič iné na práci ako špehovať a nahlasovať...očakávam teda že o chvíľu zmaže admin aj moje príspevky... 🙂

dalal
27. máj 2015

@jemena raz som to napisala to je pravda... ked tu niekto vysmiroval FB profil cudzej neznamej osoby.... ktoru potom pourazali v kolektivnej zabave... komentovali vyzor, hmotnost, posielali si linky z jej stranky... taketo praktiky su mne cudzie, je mi z nich na vracanie a protivia sa mi. Tu sa dievcata vyhladuju sa dobre krestanky a pritom sa vyzivaju v takychto a podobnych veciach. Ja nemusim byt nabozensky zalozena aby som s tymto nesuhlasila. Ale vidim ze tebe sa podobne praktiky neprotivia kedze este sa uslo mne.
Takze ani ja s tebou nemam za potreby v tomto pripade diskutovat. Vyjadrila som sa k tvojmu postoju ku mne.
a btw samozrejme si neukazala kde obhajujem vsetko moslimske. Typicke.

amanda0405
27. máj 2015

@dusika11
píšeš veľmi rozumne....aj čo sa týka moslimov a aj albáncov v kosove...o toto im ide, nájsť naivné ženy,ktoré hneď konvertujú, zahaľujú sa, sedia doma na zadku, rodia malých moslimov a poslúchajú na slovo...je smutné že množstvo sloveniek sa potápa v "týchto vodách"... 😖

jemena
27. máj 2015

@amanda0405 už sa stalo pravidlom v moslimskych temach, s istými nickami, prichadza vždy ruka v ruke aj mazanie prispevkov.. nemusíme menovať.

ali08
27. máj 2015

@amanda0405 ja som nemala žiadnu vieru nič A aj keby bol manžel žid alebo kresťan začala by som veriť v boha lebo ma v tom viedol.ver mi sú aj výnimky moslim/kresťan akurát tu nestrácajú čas s obhajobou

dusika11
27. máj 2015

@ali08 preco by som mala ist do kostola a nadavat tam..,,?? 😕 co su toto za..nazory ..

amanda0405
27. máj 2015

@dalal
ale joj...neukázala kde obhajuješ všetko moslimské? 😀 ...veď z tvojich príspevkov je to viac ako jasné aj prvákovi v základnej škole...

jemena
27. máj 2015

@dalal dalal to urcite nebola reakcia na tu situaciu ked zosmiešnovali mlade dievca za vzhlad, vtedy som podporila tvoj ohlas, tiež sa mi to jasne nepáčilo. To ked si chcela vracat, bola uplne ina situacia a bolo to davnejšie, ako tento prípad. Naozaj to nejdem hladat, ty určite dobre vieš o čom píšem. Je možné, že sa ozve tá osôbka, ktorej si tak naložila, ak tu číta.

ali08
27. máj 2015

@dusika11 to bol príklad.čo pojdes v Iráne po ulici A budeš hovoriť niečo o moslimoch?tam si tak nik nevšimne.akurát možno aj hej lebo budeš cudzinka.keď sa chceš vzbúriť pojdes do mešity.