icon

O čo mu ide?

denisqaa
25. apr 2015

Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..

erjona
31. máj 2015

@eva8 O com to rozpravas? Kto to zacal ako prvy spominat? Neviem cim doplatila, ona so svojim partnerom je...amanda nie...takze vyskusala, tak ked je toho nazoru aky napisala som sa slusne spytala ci to je pravda... trosku objektivity by ti evicka nezaskodilo...vsak?

eva8
31. máj 2015

@erjona ty si absolútne "nevzala" do úvahy subjektívne hľadisko
parafrázujem
- vieš čo sa hovorí o tmavých
- máš skúsenosti, však povedz
(následný rozhovor zameraný jediným smerom - sexuálnym)
- ... ali má skúseností viac, jej sa opýtaj

Mne osobne sa viac páčia "čárny" - t.j. dostanem nekompletnú prednášku o rasách a náboženstvách a otázku s vyškierajúcim smajlíkom, nech napíšem svoje skúsenosti?
verejná mienka vs. osobná skúsenosť
mienka zvonka vs. subjektivita

keď máš teraz viac času písať do tejto témy, možno si nájdeš čas jedným slovom odpovedať v politickej téme,

demo
31. máj 2015

@canerko "Obcas bi nebolo od veci precitat vedla fotky ze preco tito boli obeseny"
Takže verejná poprava a následne ponechať hompalajuce sa mŕtvoly na verejnom mieste, kde si ich môžu pozrieť občania vrátane deti je za istých okolností pochopiteľné. Dobre tomu rozumiem? Hej? Takto sa to môže za istých okolností robiť? Ak je prehrešok obesenych dosť vážny, áno? Znova si potvrdila, že za tvojimi recickami je iba skazenost a brutalita. Buď vrodená alebo získaná výchovou. Z tvojho príspevku mi je zle, nepatris do civilizovaného sveta. Ja si radšej chodím pozerať exponáty do múzeí, ako mŕtvoly. Aj ke

eva8
31. máj 2015

@erjona čo sa hovorí vs. napíš osobnú skúsenosť
osobná skúsenosť podľa teba zabezpečuje objektivitu?

eva8
31. máj 2015

@demo tu sa nerozlišuje rozdiel v prirodzenosti vnímania určirých skutočností

canerko
31. máj 2015

@demo velmi je jednoduche kecat ze ano,nacapit sem fotku len abi bolo ale nepozriet sa na pozadie preco tato fotka vznikla.Aj americania su brutalny aj skazeni ked sa idu pozerat na verejnu popravu na elektrickom kresle a smrtiacom inekciom.Wau demagog ma vobec neprekvapuje. 😉

canerko
31. máj 2015

Vazeny @admin,mislim ze pre dobro tohto fora bi nebolo od veci zamknut tuto temu kedze uz nesplna ucel toho co zakladatelka ziadala,ziadala radu.Taktiez bi sa prispevatelky mohle presunut do pol.-nabozenskej temy nakolko tieto posledne prispevky nesplnaju napln tejto zakladatelkinej otazke.Dakujem.a tak tiez prosim upozornit prispevatelku @demo abi neutocila mesiacmi na moju osobu.Dakujem. @admin dajem do pozornosti prispevok o 13:16

demo
31. máj 2015

@canerko myslím, že by ti admini mali zrušiť účet. Obhajoba vraždy pre vieru (v nedávnej minulosti) , obhajoba vystavovania mŕtvol na verejnom mieste a plno ďalších fanatickych príspevkov sem nepatria.
V prvom rade, tvoj príspevok bol určený do inej témy. A poviem ti, neviem si ani predstaviť do ktorej. Aspoň v rámci MK. Možno sú iné fóra, kde by si našla spriaznene duše.

canerko
31. máj 2015

@demo Kto to obhajuje ?si normalna.Tak povedz amande abi sem nedavala take fotky,aka akcia taka reakcia.Rozumela si?

lubkavargova1
31. máj 2015

@canerko mas uplnu pravdu. Boze ludia, nebudme taky rasisti. Ked sa nieco brutalne stane u nas, tak sa dusujeme, ze "preco bol trest smrti zruseny". Ale ked niekto alebo nejaka krajina to aj vykonava a nenecha si do toho kecat zo uz je odrazu nehumanne a neviem co este. Ked je to tak zle, preco USA nezrusili? Nahodou za take svinstvo ako je drogy, znasilnenenie vrazdy maximalne schvalujem trest smrti. A aj za kradeze, ked pridu a smik palceky a rucicky.
Co sa tyka toho ze zeny vojacky, ano zeny maju povinnu vojensku sluzbu. A nahodou aj to schvalujem. U nas maju feministky a "emancipovane" zeny len plnu hubu reci. keby ze aj tu je vojencina pre zeny, tak by hned sklapli niektore a pratali sa naspat za sporak. To ze sa zrusila u nas povinna vonjska sluzba je podla mna najvacsia gebuzina co mohlo byt, aj preto mame z niektorych chlapov hotove baaaabovky.

erjona
31. máj 2015

@eva8 aj ten jej uplne prvy prispevok sem hod...ked uz chces byt taka objektivna...si myslis, ze dovolim tu robit z dievcat posmesky, pritom si moslima ona sama odskusala ...to si na velkom omyle...a mna len zaujimalo ci je to pravda...nic viac, nic menej...takze darmo do toho vrtas ...pravdu nemas

canerko
31. máj 2015

@demo Ty mi uz daj pokoj.Ako keby si striehla kde ja prispejem a bi si sa do mna mohla obut.Ty si posadnuta.precitaj si knihu od Francesca Vaiasusoa posadnuty diablom.teraz som ju docitala.Mozno najdes v nej aj nieco pre seba.

sardinka333
31. máj 2015

@lubkavargova1 prepáč ale toto azda nemylsíš ani vážne...citujem : .Nie, nemala by som problem tam ist.
To ked sme taky posraty z tych krajin tak rovno zakazme dovolenky: grecko, taliansko, francuzsko, turecko, egypt a tieto krajiny kde sa tito ludia nachadzaju.
Ako možeš porovnávať krajiny EU kde platia aspon ake take zakony, furt sa tu pretriasaju ,,ludské práva,, a väčšina tých ,,moslimských nájazdníkov,, je ako tako europanizovaných, ale zatial nechodia so samopalmi po uliciach, aj ked so socializáciou maju značné problémy s krajinou kde vyslovene varuje ministerstvo štátu (a určite nie len nášho) aby tam ludia radšej nechodili lebo dochádza k unosu turistov a je tam ozbrojený konflikt?
Si hrdinka tu za netom, ale len by ti tam niekto vybvil povinne ,,last minute,, aj s rodinkou ideálne do rizikových oblastí tak by si mala bobky a nie že nie, ty hrdinka z internetu 🙂

demo
31. máj 2015

@canerko nestriehnem kde prispievas. Rovnako ako iné uzivatelky, čítam si príspevky a keď mám potrebu, reagujem. Je však pravda, že si tu vyprodukovala niekoľko šokujúcich príspevkov a ja som na ne reagovala. Ak je toto neprístojne podľa teba, tak to budes musiet nejako stráviť. Je mi ľúto, že sa necitis komfortne.

canerko
31. máj 2015

@lubkavargova1 Nic si z toho nerob nasa demo ma dlhsie problem ma stravit .za chvilu bude ticha posta aktualna ale ja ju predbehnem v jednej teme som demo oznacila za spinavu rasistku a ona to nevie predychat.Nuz nepresvedcila ma o opaku.teraz znova atakuje a to len preto ze som si dovolila napisat preco fotka obesencov vznikla. mne je to jedno nech si carba co chce.

erjona
31. máj 2015

@demo ty uz prestan neustale provokovat a navazat sa do canerko... tebe by mali za utocne provokacie zrusit ucet...manipulativne zmenis cele znenie a ucel prispevku a prezentujes ho ako prejav canerko a podsuvas vyfabulovane domienky... uz by si sa mohla skludnit...nemam slov na teba
Mala by si si uvedomit, ze canerko nie je zodpovedna za vsetko zle co sa stane...tak ako ty alebo ja sme neni zodpovedne za vrazdy moslimskych civilistov usa armadou...pochopene?

lubkavargova1
31. máj 2015

@sardinka333 mila moja, dokaz mi ze tieto krajiny nemaju ustavu, zakony a potom sa s tebou budem bavit dalej. Nastastie mam co to zcestovane a nie cez cestovky a last/first minuty 😀
Videla som o com vy len snivate alebo ani nechcete vediet lebo by to urazalo vasu ludskost a jemne citenie. Kazda krajina aj v EU je kopec svinstiev a nie len v moslimskych.

canerko
31. máj 2015

@demo ja sa citim velmi komfortne,akurat popijam turecku kavu a hladim na modre predomnou.O moju komfortnost sa ty neboj ale vdaka za tvoje obavy. 🙂 inak preco si amandicke nevynadala preco dala tieto fotky,vidis aj ja reagujem na prispevky ktore sa mi nepacia?nemas rovnaky meter pre vsetkych ale ja som si za tie tri roky uz zvikla.

vevesh
31. máj 2015

@sardinka333 bola si uz v Irane? Nie, tak to prenechaj tym, ktori taa boli alebo zili - maju ovela spolahlivejsie Info ako z netu Bdw. Neviem kedy bola aktualizacia tych Info z mzvsr, ale minule som len nakukla na Irak a posledne info bolo z 2006 v r.2014 !! Takisto sa do dnes neodporuca ist tam, A ja som si tam len tak chodila na navstevy (a so mnou mrte vela amikov, francuzov, nemcov a aj cechov a slovakov!) 😎

demo
31. máj 2015

@erjona neprovokujem a nenavazam sa do canerko. Naopak, ona píše provokatívne príspevky a navaza sa, ako napokon priznáva vyššie, keď sama priznáva, ako ma nazvala. Čiže sa do mňa naviezla.

jemena
31. máj 2015

@demo už len to by ti chybalo ku šťastiu, aby si striehla, kde canerko prispieva, váčšina máme problem stráviť príspevky, čo prispieva sem 😎 sama agresivita, hrubosť, osočovanie našej vlasti, aj iných prispievateliek. Učet by mal byť zrušený rozhodne jej.

canerko
31. máj 2015

@demo Ja nemam co skrivat,ano povedala som ty ze si spinava rasistka a co?ja pisem provokativne prispevky?Lebo vy neprovokujete.Prosim ta demo chod si dat frtana a ukludni sa .Ja ked nieco vyhlasim tak si za tym stojim keby neviem co bolo.To bi si bola rada ked bi som teraz zatlkala ze ano?,,,ano povedala som to a hotovo.Este stale si ma nepresvedcila o opaku,ked to bude tak sa ty verejne ospravedlnim.Moze bit? 😉

sardinka333
31. máj 2015

@lubkavargova1 no jasne....tak prstom po mape si ty chodila... 🙂

canerko
31. máj 2015

@jemena Wauuuu. A slovaci co hovoria o vasej vlasti??????11 rokov som pocuvala ako" lubite "svoju vlast a bolo mi do placu z tej lasky ktoru prejavujete k svojej vlasti.daj sem dokaz toho kde urazam vasu vlast a budem spokojna

erjona
31. máj 2015

@demo vypichnes jednu vetu a podsunies jej, ze s tym suhlasi? To cim nazves? A ak myslis na tu rasistku...no len si zaspominaj ako si nas tu nazyvala moslimskymi fanatickami... posudzovala nasu inteligenciu...ako ste spolu s tvojou spoludiskutujucou posielali canerko odpalit autobus a nasli by sa aj ine perlicky...preco to robis.... co ta skre, ze je moslimka? Jednoducho ju ignoruj a budete mat obe pokoj...vidis, ze canerko nestoji o jej analyzu...

canerko
31. máj 2015

@erjona ona je ako Prečolin -ktorý je typ tzv. zbytočných ľudí - vzdelaných, ale presýtených životom a nudou. Je nespokojný so sebou i so svetom, ale neurobí nič preto aby niečo zmenil. Nakoniec nezmyselne hynie.

lubkavargova1
31. máj 2015

@sardinka333 moja draha nedokazala si mi zatial stale ze nemaju pravne aspekty. Ja cakaaaaam 😀

erjona
31. máj 2015

@canerko to zasa nechcem tvrdit o nej....mozno v inych diskusiach by ste nasli spolocnu rec...ja by som len rada vedela jej pohnutky, ktore vedu k tejto reakcii voci moslimom.....

erjona
31. máj 2015

@lubkavargova1 ani nedokaze...pretoze maju platnu pravnu legislativu....minule som na jednom fore hadzala presne o ake pravne formy ide... 😉

demo
31. máj 2015

@canerko keby som bola taká chuderka, ako ty, napísala by som adminovi, že ma urazas a žiadala by som vymazanie tvojho príspevku. To neurobím, už preto, že tvoje prispevky su naozaj uzitocnou sondou do myslenia mnohych umiernených veriacich. Ďakujem ti za ne.