icon

O čo mu ide?

denisqaa
25. apr 2015

Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..

lubkavargova1
31. máj 2015

@erjona no, ale ked tvrdi ze nemaju tak nech mi to dokaze. Ja sa mile rada doucim medzinarodne pravo alebo naucim nieco nove....este furt cakaaaaam 😀

canerko
31. máj 2015

@demo Poziadaj,popros,mas na to pravo.Chces abi som ja to urobila??Inak pekny den ty zelam idem ja za robotou. 🙂 vyplakavas ako ta ja urazam a ty si co urobila s tou chuderkou.Demo demo! certica jedna

demo
31. máj 2015

@erjona ďakujem, erjona. Myslím, že ty prvá vieš, že som schopná viesť korektný dialóg aj s človekom, s ktorým nesúhlasím. Nikdy som nesiahla po urážky tak hlboko ako canerko. Nikdy nikoho tu neoznacujem podobnými výrazmi. Až teraz po prvý krát. A dokonca ma to ani nemrzí.

erjona
31. máj 2015

@lubkavargova1 no tak ta sa teda nahlada 😉

erjona
31. máj 2015

@demo chapem aj canerko ... preco to napisala...jednoducho napises niekedy veci stylom , ktore zabolia a ucelovo provokativne... aj to si prosim ta uvedom...dakujem... bezim sa ucit...pekny den
@canerko pekny den

demo
31. máj 2015

@canerko naopak, v minulosti som pri dvoch tvojich príspevkoch požiadala o ich nevymazanie 🙂

canerko
31. máj 2015

@demo je ty teraz lahsie na srdcu a dusi ze si ma nazvala chuderou???Kopni si posluz si 😀 ja vela znesiem.

lubkavargova1
31. máj 2015

@erjona vsak ja mam casu habaduuuuuuuuru

canerko
31. máj 2015

@erjona Aj tebe pekny den 😀 😀 🙂

eva8
31. máj 2015

@erjona
- tak pre niektoré ženy sú podstatné práve tie radovánky.... emoticon a vieš čo sa hovorí o chlapcoch tmavšej pleti?
- A je to pravda co sa hovori? Ty uz mas skusenost...prezrad??? emoticon

akože na základe iosobnej skúsenosti jednej pisateľky uveríš čo sa hovorí?
keď sa hovorí o základných charakterových črtách už podľa teba hodnotím na základe subjektívnej skúsenosti.
Kde je objektivita? Či to platí len v sexe?
"tebe by mali za utocne provokacie zrusit ucet." - pekná poznámka adresovaná @demo
aj mňa si neraz konkrétne ty nazvala rasistkou 🙂 za záver môjho príspevku: " islam je zlo, čo to nevidíte? možno sa celkom mýlim"

ako hlboko som klesla, že rozoberám dookola to isté a reagujem na nezmysly 🙂

@sardinka333 @lubkavargova1 sen detí - Egypt nebol zrealizovaný kvôli nepokojom. V súčasnosti by som sa s nimi bála ísť kdekoľvek aj kvôli výzoru
keď som bola v turecku (nie na dovolenke) - prvýkrát som sa stretla s vojakmi so zbraňami v ruke. Necítila som sa pohodlne, napriek ubezpečovanie, že to je úplne v poriadku, oni tu len strážia, je to bežné....

@canerko "ona je ako Prečolin" - myslíš @demo a ja som podľa teba ako ako radlica 🙂

erjona
31. máj 2015

@eva8 veru... to uz ty vies, kam az klesas, ked si zastavas taketo ucelove urazky, ktore sa aj teba tykaju...a analyzujes ich to spiku kosti...

canerko
31. máj 2015

@eva8 myslis ta na sneh? 🙂

eva8
31. máj 2015

@erjona keď sa doučíš, čakám odpoveď na andynu otázku v politickej téme. Ďakujem

sardinka333
31. máj 2015

@eva8 do Egypta by som ešte išla...naposledy na svadobnej ceste, more krásne, pláže...starý tam nechce isť koli bezpečnosti, už vtedy nás na vylete do Kahiry strazil ozbrojený vojak a pred autobusom bola ,,pancierová stena,, samozrejme mohli sme sa pohybovať len v rezorte, ani na plaž sa už vtedy samým neodporučalo (r. 2005). Turecko asi závisí kde si...minulý rok sme boli v Side...a bez problémov ale tak strážia. Ale do tmavých uličiek by som tiež sama nešla...držali sme sa v ,,turistickej linii,,. Nepotrebujem robiť hrdinku a potom niekde ,,zahučať,,. Keby som mala čas a hlavne peniaze tak pobehááám aj cely svet - tolko krásnych miest je na svete a ničime to len my ludia.

canerko
31. máj 2015

@eva8 Nerozmislala si nad inou karierou ako tou ktoru mas?S teba bi bol dobry diplomat len ci bi si sa vedela nosit zo vsetkymi nastrahami toho povolania.Inak z druhej strane mas obdivuhodnu pamat a pamatas si hadam aj 200 stran dozadu kto co povedal alebo napisal.Klobuk dole.Ja taku kapacitu mozgu nemam ale asi to bude timi "juzanskimi genmi" 😀 😀

eva8
31. máj 2015

@canerko myslím tvoje prirovnania 🙂

demo
31. máj 2015

@eva8 hej? To som nezaregistrovala. Vieš, k takýmto urazkam sa uchyluje človek, ktorý je zahnany do kúta. Ona konkrétne sa do toho kúta obyčajne zazenie sama a vlastnými silami. Ona vie, že tu viackrát prestrelila, všeličo sa jej nepodarilo podržať vo svojom vnútri. Keď sa v takej situácii ocitne, tak volá na pomoc admina, uraza a raz dokonca dala vymazať aj svoj príspevok.

erjona
31. máj 2015

@eva8 citala som ten prispevok...opisala situaciu v spanielsku...nepostrehla som otazku...mas pravdu utekam sa uz ucit .... cas sa mi krati... kon ma len zdrzuje 😀

eva8
31. máj 2015

@demo vážne tu ide o spôsob života, o prostredie a z toho vyplývajúce reakcie
Pozri v čechách v olomovci - vyjadrovanie nesúhlasu = podpisovanie petície
vyjadrovanie nesúhlasu s podpisovaním petície = agresivita

to isté je aj vo vyjadrovaní. bežne používané slová vyjadrujú bežne zaužívaný spôsob života

ja na tom nevidím nič neprirodzené, no neprajem si také zmýšľanie na slovensku

erjona
31. máj 2015

@eva8 a ten tvoj sposob terajsieho vyjadrovania o com svedci...ako sa nazyvaju ludia, co sa snazia neustale podpichovat a neustale provokovat...o akom sposobe konania to svedci...k akej mentalite by si to zaradila...myslis, ze v tomto pripade je krestanstvo na vine a prostredie v ktorom zijes? Kto ti dava pravo posudzovat inych pisatelov a stale len z jednej strany? Podsuvas vinu v Olomouci canerko nepriamo? Sa uz aj ty skludni Evicka... A o tom Olomouci...nuz zazila som sama novinarsku objektivitu... takze takymto fraskam a kacickam neverim, pokial to nevidim na vlastne oci 😉

ali08
31. máj 2015

Bože ja som písala že aj vzťah z cudzincom môže byť normálny. Určite ak by som mala problémy nepíšem sem na mk už som tu videla dosť príspevkou kde žiadali radu A nakoniec vyšla z toho ona tá zlá. To že denisqaa s nim má problém nemusí byť len kôli tomu ze je moslim ale aj môže netvrdím ale nejde mi do hlavy keď tam žije už toľko rokov A má ich občianstvo aby sa neprisposobil ale to je na ňom A natom čo ma v hlave. Inak je sranda že sme prežili z náboženstva cez politiku,migrantov, škôlky,obesencov, šatky A ešte to tu je otvorené A inak dámy klobúk dole ako všetko vieme

eva8
31. máj 2015

@erjona napísala som, že na tvojho vyškierajúceho smajlíka doplatila ali. zastala som sa nevinnej úprimnej ali.
mojimi príspevkami chcem poukazovať na to, prečo sa nezhodneme, aby sme sa vedeli zosúladiť. Keď som písala úprimne, bola som rasistkou. Keď som len odosobnene opisovala udalosti - nenávidela som, keď sa zastanem, som neobjektívna, keď píšem ironicky, aspoň vtedy sa niečo povšimne - teda som našla spôsob, ktorý zaregistrujete.

z politickej:
@erjona ty si čo o tom myslíš? Pointa príspevkov @alice107 a @andy04 ti neušla. Poprípade môžeš len odpovedať na andinu otázku "Myslíš si ze tato invázia a nútene kvóty nebudu raz problem pre Európu?" (áno/nie/neviem/možno....)
28. máj o 08:13
nemam cas hlbkovo diskutovat...musim sa ucit...pekny den emoticon
28. máj o 15:29
zvykneš rozoberať si všetko možné, to "gró" ti viackrát možno zámerne ujede

ali08
31. máj 2015

@eva8 pozri na mne si zgustlo už viac ľudí A veru tu na mk má nik nerozhadze dakymi obrázkami alebo príspevkami.ja píšem čo som zažila a ako sorry že som nevidela verejnú popravu ale vojacky som zažila Ako ta baba narábala zo zbraňou zasla som.
Na Podkopavanie A urážanie som zvyknutá Ale dobrá správa je lepší sa to 🙂

eva8
31. máj 2015

nie som za uzavretie témy, aby v prípade potreby denisa nemusela otvárať novú tému a vedelo sa "o čo kráčí"

skôr navrhujem sa presťahovať do iných tém pri rozoberní týchto otázok:

lubkavargova1
31. máj 2015

@ali08 to je individualne, ked sa niekto chce tak sa prisposoby. Ked raz nechce, tak ho nic neprinuti, tot jak nasi cigani. U nas im postavili komplet nove domy z EU fondov, tot co pomahali stavat maju najom 1 Euro. Co nepomahali, platia klasicky. Nie je to hyper luxus, ale aj tak sanka pada....a myslite ze ako to vyzera teraz? Po troch rokoch zdevastovane no humus....
Myslim si, ze kazdy ma celkom slusny prehlad lebo nezijeme v izolacii a co si vsimam su aj dievky co pouzivaju zdravy sedliacky rozum a dokazu si zratat aj obrazne dva a dva....
Ale fakt sme pekne vycerpali vsetky temy. A ze vraj len chlapy vedia debatit o politike 😀

eva8
31. máj 2015

@ali08 ja som myslela na niečo iné, nie na tie obrázky

ali08
31. máj 2015

@eva8 ja viem ale tak aspoň som aj niekoho pobavila aspoň to tak čítam U niektorých.
@lubkavargova1 to o našich rokoch škoda reci niesom rasista ale tie byty keby dali mladomanželom A nie už za mladí mať hypotéku ale veď aj banky musia z niečoho žiť. Mňa najviac sere keď panelák zdevastuju a ešte sa budú sťažovať A dožadovať nového viete čo by som im dala motyka Krompac A postavte si. Urobili im studňu z vodou A za 2 dní 3x ju museli z mesta prísť opravit. Ono je toho veľa ale ľudia to nechcú vidieť avšak ak sa povie slovo moslim A migrácia už sa pripája každý.

lubkavargova1
31. máj 2015

@ali08 ja sa drzim jedneho "najprv si popratat pred svojim domom a potom kritizovat susedov". Alebo aby som bola presnejsia podla nasich krestanskych hodnot evanjelista Matus pise : "A prečo vidíš smietku v oku svojho brata a brvno vo vlastnom oku nezbadáš? Alebo ako môžeš povedať svojmu bratovi: Dovoľ, vyberiem ti smietku z oka! — a pozri, v oku máš brvno? Pokrytec, vyber najprv brvno z vlastného oka a potom uvidíš, ako vybrať smietku z oka svojho brata" 😀 😀 😀
A toto j etake typicke pre kazdeho ci krestan abo moslim abo hotentot

dalal
31. máj 2015

@demo prestan sa tu hrat na neviniatko urazene... kazda jedna ktora s tebou nesuhlasi a ma iny nazor to od teba ´´schyta ´´ osobne utoky, invektivy urazky nic ti nie je svate...kazdy nazor iny ako tvoj je nazor konvertitky 🙄 🙄 🙄