icon

O čo mu ide?

denisqaa
25. apr 2015

Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..

dalal
31. máj 2015

@lubkavargova1 👍👍👍👍👍👍

ali08
31. máj 2015

@eva8 vieš tu sa mi páči na tomto fóre že sme tu taká partia ale keby sme prešli tam teda aspoň podaktore tak by nás tam.zgulovali či sa mýlim?

dusika11
31. máj 2015

ahojte stretla som svokru..a bolela ma dva dni hlava a tak nestiham ani precitat co ste tu vsetko stihli povyvadzat...

dusika11
31. máj 2015

chcela som dat link z facebooku ale otvorilo to stale moj fc..takze neviem

eva8
31. máj 2015

@ali08 ja len kvôli tomu, že sme odbočili od pôvodnej témy, debata sa podľa mňa môže rozvíjať každým smerom, keď zakladateľka nezasiahne

dobrú noc

amanda0405
1. jún 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@lubkavargova1
zrejme používaš nejaký iný gúúgel, pretože som si tiež dala slovensko a vyšli mi tam hrady, tatry, missky, hokejisti...porovnávaš dve neporovnateľné situácie, tisu spred niekoľkých desaťročí a fotky z iránu zachytávajúce súčasnosť...tiso je tak či onak rozporuplná postava slovenských dejín,ani historici sa nedokážu zhodnúť pri tomto mene, nakoľko patrím ešte ku generácii ktorá mohla počuť od vlastnej rodiny osobné zážitky z tejto doby nedovolím si ho hodnotiť...
fotky som tam dala z jediného dôvodu, keď ali08 uviedla že v irane žila v ideálnom prostredí ktoré našinci nepoznajú...to má teda pravdu, zatiaľ sa nám tu nehompáľajú popravení, zatiaľ tu nebehajú zahalené ženy so zbraňami..netúžim poznať túto "kultúru"...

toto bol článok z r.2014
Druhé miesto v morbídnom rebríčku udržuje Irán a za ním Irak. V krajine sa vyskytli prípady, kedy na smrť odsúdili ľudí za nepriateľstvo proti Bohu a korupciu na Zemi. Väzňov popravili aj za protivládne protesty, cudzoložstvo, sodomiu alebo „odpadlíctvo"- opačnú sexuálnu orientáciu.

Popravy sa vykonávajú obesením, sťatím (Irak), ale aj ukameňovaním (Irán, Afganistan). Pri ukameňovaní je dokonca stanovená veľkosť kameňov. Tie často obstaráva vláda. Smrť nepríde okamžite, niekedy až po 30 minútach.

amanda0405
1. jún 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@erjona
no práve tebe sa budem spovedať??? 😀 😀 😀
o určitých kvalitách chlapcov tmavej pleti nemusíš vyzvedať,ako píšu na nete v tomto smere sa viedli aj výskumy ktoré to potvrdzujú, takže stačí si prečítať... 😉

silvijam
1. jún 2015

A čo si čakala? Už v prvej téme čo si dala, ti ženy odpovedali. Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.... zvlášť muži z týchto krajín....

ali08
1. jún 2015

@amanda0405 a poznajú iba ak si pozrú na googli hentake A podobne obrázky.preto som písala že som žila v normálnom prostredí, žiadne obesanie či útok zahalených žien.Mňa si tam nik nevšímal, všetci ma tam poznali A boli slušný A priateľský čo na porovnanie tu s mm sa nedá popísať, teraz je to iné je tu už pár rokov tak ho ľudia poznajú. Ale prvý dojem bol taký ako som uz hore písala.viem do čoho som išla,viem že je tam trest smrti ale pokiaľ sa to mňa A mojej rodiny netýka nerozmýšľam nad tým.to je ako keby som mala tu rozmýšľať nad vezením napr.
Manžel mi povedal o jeho krajine,kultúre akceptovala som to a koniec.žiadne cupkanie za manželom,či najskôr chlap sa naje potom ženy som nikdy nevidela ani nezažila,žiadny natlak,a to nielen ja lebo som cudzinka ale aj iné ženy čo som tam poznala.

jemena
1. jún 2015

@ali08 aj u nás bol ešte nedavno trest smrti, ale robilo sa to maximalne diskretne, žiadne ani len fotky sa nedostali na verejnosť, nie ako tie hyeny si z toho robia na ulici atrakciu obzeraju mrtvoly na ulici aj deti!!! ved to je vidno, nakolko zaostala mentalita je v tychto krajinach.

ali08
1. jún 2015

@jemena oni majú super telefóny čo robia super fotky no ved nehod to na googel možno autor bude slávny ale akurát robí zlo svojej krajine.ale mňa takéto debilini nerozhadzu.A nech sa vrhajú minule na internete som videla fotky obesencov čo viseli zo žeriavu ako to robia asi naschvál veď povedzme ich na žeriav tým privolame divákov to bolo nechutné. Robiť si takto reklamu. Ale v TV to neukazu lebo vtedy je to poburujuce. Nikdy som v iránskych správach nevidela správy typu on zabil toho,on znásilnil tu,kadejaké razie,či nehody,možno iba povedali že bola daka nehoda ale fotky neukázali.

jemena
1. jún 2015

@ali08 čudujem sa ti dievča zlate...

mawiya
1. jún 2015

@jemena ak sa môžem opýtať. prečo sa jej čuduješ????

amanda0405
1. jún 2015

@ali08
ty na jednej strane ospevuješ manželovu krajinu, ja som ukázala aj tú "druhú"tvár...ja sa nechcem s tebou hádať, ja som s moslimom žila..oni vedia veľmi dobre oblbovať a manipulovať....píšeš že si ťa nik nevšímal, ak by si sa nestala moslimkou, prípadne nenosila šatku na hlave, tak ti zaručujem že by neboli až takí priateľskí a slušní....raz si dávnejšie písala že niekto z manželovej rodiny ti navrhoval ich náboženstvo, až zakročil manžel aby ťa nenútili....takže či chceš alebo nechceš ten nátlak tam je a závisí od ženy a jej osobnosti či sa vzoprie alebo nie...
ja som si prešla niečím podobným, najskôr snaha o zrieknutie sa svojej viery, potom zahaľovanie, potom poučovanie o bravčovom "nečistom" mäse, neskutočne vyjavený výraz pri šoférovaní auta ženou, ja som vedela aj to ako sa bude volať náš syn,samozrejme bolo to tuniské meno, hoci sme žiadne dieťa ani len nepočali.... 🙂 a takto by som mohla pokračovať... 😖

amanda0405
1. jún 2015

@jemena
nuž to je to "ideálne prostredie".... 😀 😀

amanda0405
1. jún 2015

ja mám jednu otázočku pre všetky žienky ktoré žijú s moslimom a ktoré sú ochotné odpísať, prečo dávajú mužským potomkom moslimské mená príznačné pre krajinu z ktorej pochádza ich manžel/parner....očakávam odpovede typu, že to meno sa mi páčilo, znie dobre, je medzinárodné atď.
resp. či sa tu nájde taká, ktorá žije s moslimom a jej deti-chlapci nemajú moslimské mená??

jemena
1. jún 2015

@mawiya ak by sa na to spytala ali, kludne by som jej odpovedala, ale predpokladam, ze je dostatočne inteligentná, aby sama pochopila a nemusela klásť zbytočne otázky.

mawiya
1. jún 2015

@jemena nemám pocit, že inteligencia má čo do činenia s mojou otázkou. Je to žena, ktorá je šťastná a neviem, prečo by sa jej "niekto" kto ju ani nepozná mal "čudovať". Ja sa skôr čudujem a divím, aké stupídne názory (dokonca vulgárne) sa tu predhadzujú a vyhlasujú za "inteligentné" . Preto tá moja otázka.

jemena
1. jún 2015

@mawiya neviem, kde si zahliadla vulgarne vyrazy, ja urcite ziadne vulgarizmy nepoužívam, dokonca ani doma, tak neviem prečo toto píšeš v spojitosťou so mnou.

mawiya
1. jún 2015

@jemena to bol koment, v ktorom som odpovedala aj tebe a inteligentná žena pochopí, že aj ostatným. Veď predsa keď je nejaká diskusia, nebudem "drobiť" príspevky a členiť ich pre jednotlivé prispievateľky.

jemena
1. jún 2015

@mawiya ešte si dovolím doplniť.. práve schopnosť pochopiť písaný text a súvislosti vyplývajúce z témy, úzko súvisia s inteligenciou. Nie každý má túto schopnosť. V tomto sa mýliš.

mawiya
1. jún 2015

@jemena 🙂

mariuskaa
1. jún 2015

@amanda0405
Na margo toho vo sa hovori o chlapcoch tmavej pleti.
Uz som odpovedala niekomu inému.
Je rozdiel medzi farbou pleti a inou rasou.

andy04
1. jún 2015

@amanda0405 Pretože moslim urobil uz pre ňu vsetko co mohol.. Nechal ju konvertovať aby mohla byt svadba.. Dovolil jej vybaviť dokumenty aby mohol opustil vlasť a žiť šťastne žiť na Slovensku... A podvečer jej kazdy den pripomína ze Slováci su to najhoršie co by ju mohlo stretnúť a ake šťastie ma.. Takze co záleží na mene.. Samozrejme ze je krásne a ked to manžel povedal nerieši sa.. Jedinečná pokroková krajina Irán.. Dúfam ze konvertky nemajú dcéry z prvého manželstva.. http://www.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/irans... Aby ich neskôr nevymenil 😉

vevesh
1. jún 2015

@amanda0405 moje nemaju moslimske, ale ani slovenske... Je to v kulture mm nemoderne a zastarane davat moslimske mena a ludia si robia z tych mien posmech, napriek tomu najdes ludi, co take mena daju - takisto ako je na sk polemika domace vs. Cudzie meno k slovenskemu priezvisku...

alice107
1. jún 2015

VEVESH otazka ako som pochopila znela, ci davaju mena bezne v krajine otca deti.... nie moslimske napriklad.......cize arabske, perzske...ato aj ked ziju v europe.....
take mate? ci europske?

lubkavargova1
1. jún 2015

No ako vidim furt sa tocime o tom istom....ale mne este stale nikto nedal relevantny dokoz toho ze ich zakony su protipravne..a ja furt este cakaaaaaaaaam 😀 😀
Co sa tyka Ali08, tak je to zena spokojma, so stastnou rodinou. Ja zjem aj moje bagandze ze jej manzel a aj ona sama ma svoje muchy. Ale povedzte mi, kto ich nema?
Ono je to tak krasne a typicke pre nas, ze budeme tolko rypat a kritizovat lebo niekto sa usmieva a je stastny. To ze niekto zil s nejakym debilom moslimom, hold nadabil na takeho idiota. Ze konecne osvietilo a zdupkala, tak fajn. Ja som mala jebnuteno ex co bol madar. Ale teraz nebudem vsetkych madarov nenavidiet. Nahodou, aspon si z nich teraz viem prcu robit 😀
Co sa tyka mien, no to je kazdeho osobna vec. Pokial sa to decko nevola Sulejman alebo Esmeralda, tak budis. Nezabudnem jak prisli do telky tie serialy...odrazu cigani ne take mena davali..a keby len cigani 😀 😀

vevesh
1. jún 2015

@alice107 otazka znela preco davaju chlapcom moslimske mena... A ci niekto nema moslimske mena... Takze som odpovedala na otazku...

alice107
1. jún 2015

ANDY04 tipicke pre iranky pravny poriadok.....

no ale vies ako sa hovori... nevedomy clovek je ten najstastnejsi.. takze taka slovenka napriklad ak nepozna tamojsie zakony alebo nedokaze si domysliet ich dosledky, tak je stastna.ved ked poslucha, tak jej sa nic nedotyka.....
takze zit v podruci je vastne pre nu stastie.... ved muz pre ne urobil, co mohlol.aj sa snou zosobasil,aby mohol zit na sk.......
takze je vsetko v najlepsom poriadku....
ach jaj.....