icon

O čo mu ide?

denisqaa
25. apr 2015

Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..

keziah
25. apr 2015

@henikav
@denisqaa ten hasis by nemohol byt dovod na zverenie dietata matke a zakaz styku s otcom? kto sudny by dal take malicke dieta do ruk narkomana?

timea7
25. apr 2015

@cawes mne tu nejde viac vecí do hlavy, tu je o 12 rokov starší, v inej téme o desať a pod. ale berme to, že je to z nepozornosti.....a či sprostá, alebo naivná, asi oboje....

denisqaa
autor
25. apr 2015

@henikav pracovali sme spolu v jednej tureckej restike ,, mala som kontrakt na dobu neurcitu ,,no ked sa ten sef dozvedel ,ze som tehotna,,,tak hned pochopil ,ze si budem chciet nieco vybavovat a si myslel , ze on mi bude musiet kazdy mesiac platit a ma prepustil ,,chybali mi uz len 2 mesiace,,,

cawes
25. apr 2015

@denisqaa sorry ak si mala zmluvu na dobu neurcitu tak ta pocas tehotenstva vyhodit nemoze

denisqaa
autor
25. apr 2015

@cawes to s tym otehotnenim ,,, sama neviem ,, mala som obdobie stresu ,,,pred nim som totiz mala jedneho psychopata ,,ktory bol 100 krat horsi a prave on bol ten , kto ma pred nim uchranil ,,vtedy som citiila vdacnost a potom to uz islo samo od seba ,,,ja si tie cisla stale pletiem ,,,,tak ale je starsi o 12 rokov ,,,

denisqaa
autor
25. apr 2015

@cawes on bol tiez Turek a ich take nieco nezaujima ,,,,proste jedneho dna mi povedal ,ze som pomalsia a ze musim skoncit ,,,,

timea7
25. apr 2015

@denisqaa on ťa oplodnil zámerne, strašne túžil po dieťati....vieš po čom túžil? Aby ťa mohol ovládať a manipulovať tebou, presne takú osobu, ako si ty potreboval, lebo len máloktorá by sa chovala tak, ako ty. Možno si chýbala v škole, keď sa určité veci preberali, možno si nikdy nerozmýšlala o tom, či je rozumné v takom mladom veku mať dieťa, možno ti nedocvaklo, že môžeš mať vlastný život vo vlastných rukách, možno sa nikto s tebou o takýchto veciach nerozprával, o tom, čo by si si mala u muža, ktorý by mal byť tvojím partnerom, všímať, možno sa iba dobre bavíš. A ak nie a nechápeš, čo myslí tým, že tvoj život skončil, tak ti to asi treba povedať na plnú hubu - už teraz nežiješ svoj život, sedíš poslušne doma a bojíš sa pozrieť von oblokom, aby ti jedna nepristála na líci, nemôžeš ísť za kamarátkami, nemáš vlastný príjem, si hračkou v rukách človeka, ktorý sa ťa nepýta, či sa ti niečo páči, alebo nie, lebo ho tvoj názor nezaujíma. A keď ho budeš chcieť opustiť a nebudeš dostatočne šikovná, tak sa môže stať, že zmizne aj s dieťaťom, nie že ty mu ho nedáš, môžeš ho hľadať roky, takých prípadov je čím ďalej, tým viac. A ak mu pod vplyvom drog prepne, tak budeš možno aj v správach. Ak to, čo píšeš je pravda, tak začni konečne používať mozog a najmä sa obráť na niekoho, komu dôveruješ, lebo mám obavy, že to so svojou naivitou len ťažko zvládneš.

cawes
25. apr 2015

@timea7 myslim ze lepsie by som nenapisala presne si vyjadrila to co si o tom celom myslim aj ja

@denisqaa uz len poznamka o tom ze si tie cisla pleties, prepac ale o svojom partnerovi ti viem povedat aj o polnoci vsetko bez toho aby som premyslala a vies preco? lebo za prve ho lubim a zaujimam sa o jeho minulost , o to co robil nez sme sa spoznali atd.
Inak este nieco pises ze bol adoptovany ale ma tam aj rodinu sestry atd to mi tiez nejde do hlavy boli vsetci adoptovany ci len on?

ladyblcha
25. apr 2015

dievcata ... ze sa vam chce.

timea7
25. apr 2015

@cawes celé mi to pripadá neuveriteľné, veď aj keby žila 15 rokov na kopaniciach s tromi domami, tak už by mala trochu iný rozhlad

henikav
25. apr 2015

@denisqaa a co robili odbory ked ta v tehotenstve vyhodili?? Na to narok nemal, no teraz je to uz asi jedno. Tak ci tak, bez prijmu a bez naroku na nic nemas kam odist, si v hroznej kasi, ale da sa z nej dostat, len rozmyslaj a nerob nic neuvazene
@keziah to ze fajci hasis nie je trestny cin, v prvom rade by mu to museli dokazat a v druhom rade, je to len priestupok, nehrozi mu vobec nic, keby mal vacsie mnozstvo u seba tak maximalne pokuta, zial

timea7
25. apr 2015

@ladyblcha popíjam kávu, čakám na odpoveď v maily, tak sa bavkám

cawes
25. apr 2015

@ladyblcha ale hej zaujima ma co z toho este vylezie 😀 v telke nic nedavaju tak co si zacnem ked maly spi, drahy v praci

henikav
25. apr 2015

@ladyblcha nie ze sa mi chce, ale je mi jej luto, cely den nad tym rozmyslam, take mlade dievcatko a takto si posrat zivot hned na zaciatku ☹
A nie je to nerealne, aj ked mozno par veci jej je tazko povedat presne ako su, mozno niektore su polopravdy.... ale nieco podobne, podobny pripad zije u nas, len ona ta "nasa" je este mladsia, cudovali by ste sa ake naivnucke to este vie byt, napriek tomu ze uz ma dieta. Zivot je komplikovany..

vevesh
25. apr 2015

@eva8 nie vsetko bol moslim - europanka (ako total tu vsetci interpretuju) , ale napr. Nemec- ruska, poliak - ceska a aj slovak a slovenka... jednoducho t, ked zena ma stastie alebo super vyber,stava sa...

ladyblcha
25. apr 2015

@cawes @timea7 tak to chapem 😀 . tiez z nedostatku zaujatia inde som precitalat tych 5stran.
pride mi to total stratene, na kazdu radu ma odpoved preco nie alebo preco nemoze, alebo pripadne sa to neda ...
inak uz je 21,00 uz ma milasika doma

timea7
25. apr 2015

@henikav ja som už písala, že mám rodinu v moslimskej krajine a tam to majú v priamom prenose - mladučké naivné žieňa, najďalej bola v okresnom meste, tam ho stretla a hltala každé jeho slovo....nepočúvala nikoho...a keď jej svitlo, tak bola vydatá v krajine s inou kultúrou, iným náboženstvom, s dvomi deťmi, bez možnosti návratu, teda ona môže ísť, ale detí ostanú manželovi. Veľa krát žena drží hubu a krok, hanbí sa priznať aj najbližším, že má spackaný život.

ladyblcha
25. apr 2015

@henikav prestala som ju lutovat na druhej strane, a pokusit sa jej napisat nieco co by jej mohlo pomoct som vzdala na tretej.
ale chapem ta. a ty mas aj vacsiu trpezlivost ako ja 🙂

denisqaa
autor
25. apr 2015

@cawes tak ako s nim sa normalne rozpravat ako fakt neda ,,,same hluposti trepe ,,,, Jeho mama zije v TR ,,,otec zije v Belgicku ,, no ale deti mu odobrala socialka ,,teda aj mojho priatela , lebo sa o ne nestaral a vecne bol opity ,,,

cawes
25. apr 2015

@denisqaa tak ale to si zistila az teraz ze sa s nim neda rozpravat? lebo predsa na zaciatku bolo vsetko super , ach no ja neviem co ti poradit, ale tym ze sedis na MK sa nic nevyriesi, chod na neaky urad, informuj sa, co cakas ze mi tam nabehneme, zviazeme ho a teba vyslobodime ci co?
nie uz len to ze nemas maleho zapisaneho na sk, sorry ale dovod jaaaj brussel je daleko, nejazdia vlaky ani doprava ani nic, a ked aj tak co nepusti ta zamkne ta? tak nech to urobi nemas mobil nevies zavolat policiu ak by sa ti vyhrazal, ci ta zbil???? ja neviem si svojpravna vobec ?

veronkarisko
25. apr 2015

@denisqaa je mi ľúto čo máš doma, držím Ti palce, je to hrozná mentalita. Chrán si maličkého, aby ta oňho neobral ked sa vyfarbi...skús si odkladať peniažky bokom-tajne

henikav
25. apr 2015

@cawes
@denisqaa tak to je pravda, Antwerpy su tak 15 minut vlakom z brusselu, urcite je velmi dolezite maleho co najskor zapisat. Dokonca na ambasade su velmi ustretovy, ak nevies prist cez uradne hodiny, da sa s nimi dohodnut, ked on cely den robi, nemoze byt problem sadnut na vlak a prist maleho zapisat, to uz by mal byt druhy krok, hned po prvom najdolezitejsom, antikoncepciou

cawes
25. apr 2015

@henikav preboha srandujes??? 15 minut?????!!!!!!!! som mysllea ze sa tu bavime o 2hodinovej alebo celodennej ceste. ako sorry ale toto uz nie je o tom ze niekto je mlady a naivny ale o tom ze proste je niekto asi strasne neschopny

ladyblcha
25. apr 2015

@henikav no a presne to je ta 2. a 3. strana, kde som ju prestala lutovat 😉 tam pisala, ako sa to neda.

henikav
25. apr 2015

@cawes mozno 20-30, neviem kolkokrat stoji, ale Antwerpy su z Brusselu ja neviem asi takych 45km, ja to autom prebehnem za 20 minut a predpokladam ze vlak chodi rychlejsie. Nemam to odskusane, nechodim vlakom, ale viem ze kolegovia co dochadzaju nejakych 60km su v praci za 30 minut

fopka
25. apr 2015

@cawes citala som aj ratala a tiez mi to nevyslo ako by malo 😀

cawes
25. apr 2015

@fopka tak to som rada ze mi este matika ide 😀

fopka
25. apr 2015

@cawes u mna nic moc,ale tu mi to islo 😀

cawes
25. apr 2015

@fopka ha ha aspon si tu precvicime matiku

fopka
25. apr 2015

ale zaujimalo by ma,ked partner vie o zakladatelke vsetko, nemoze nikam a nic, ako to, ze nevie o modrom konovi 😀