O čom je taký vzťah?
Ahojte baby uz Vam Vas partner,manzel,priatel...vynadal niekedy vulgarne?(nechcem sem pisat priklady nejakych nemiestnych slov.Ci uz ano alebo nie,kedy by ste mu to vedeli prepacit?Odpustili by ste mu to aj viac krat?Niekedy sa zamyslam co je vo vzathu dvoch ludi normalne a co uz nie...Myslim tym vztah zeny a muza.Vedeli by ste odpustit aj vyhrazanie sa fyz.utokom od patrnera ,to vtedy ak niej po ,,jeho voli,,? 😠 je to podla vas normalne ?ja myslim ze nie...
Jeho rodicia si mozu byt hlavu ako ho vychovali . Jeho otec zrobil 2 deri chodil pracovat von ked prisiel domov nakupil botasky za 6000sk mikinky za 4000sk co si piskli a teraz sa to ukazuje..manzelku ma ako sluzku a ked nieco nespravi ako ma uz je ohen na streche a dedo je taky isty
Nikdy som si nedovolila manželovi vulgárne nadávať, predsa len, je to človek, ktorého si vážim aj keď ma občas pekne vytočí. Preto ho ale nebudem častovať vulgarizmami... Pre mňa je to vo vzťahu neprípustné, rovnako ako napr. facka, a či v triezvosti, alebo v opitosti.
@chiki87 Máááárišku, objatie za také hnusné slová a správanie sa k Tebe? Žienka, maj sebaúctu a kopni ho do prdele, nech aj Tvoje dieťa nemá takého "príkladného" otca.... A možno by som si potajme nahrala tieto jeho vulgarizmy voči Tebe, aj s tým jeho vyhrážaním sa, nakoľko to budeš môcť použiť na súde... Drž sa, žena!
@danielacool hned rano si zapnem nahravanie lebo urcite ma bude urazat ....uz nevladzem ....
@danielacool neviem, ci tajnu nahravku moze pouzit na sude. tusim ze pouzit mozes len take dokazy, o ktorych je upovedomena aj druha strana....cize najprv by si mu musela oznamit, ze ho ides nahrat.....
@latvia Tieto právne veci neovládam, ale prečo by potom mohli zverejnit a pouzit nahrate rozhovory nasich poslancov v pripade kadejakych kauz, tajnych dohadov a podvodov...? Zrejme taktiež súhlas nedávali 😅 V každom prípade ak také čosi bude mať, je to pre ňu len dobré.
@danielacool som pri babke uz ....jooooj snad nebude vyvolavat v noci kde sme :( :(
@chiki87 To je dobre, že si odišla. A čo ak by aj volal? Nezdvihni, napíš mu, že ste v poriadku, ale už nehodláš s ním zotrvať vo vzťahu, pokiaľ on nezačne riešiť svoj problém u odborníka. Už aj keby došlo k súdu - je dobré mať nejaký písomný dôkaz o tom, že si sa pokúšala Váš vzťah zachrániť, no on o to nestál, resp. naďalej ta konfrontoval a urážal.
@chiki87 na čo ti je nahrávanie? Na súde ho aj tak nebudú s najväčšou pravdepodobnosťou brať do úvahy. Zbytočná je aj manželská poradňa, ty rozmýšľaj, ako to čo najskôr ukončiť. K tej babke možno bola dobrá voľba, ale choď dať najprv návrh na zverenie dieťaťa do tvojej opatery a potom návrh na rozvod.
@danielacool ved koli tomu chcem ist na manzelsku poradnu alebo k psychologovi aby som mala papier ze ja som to zachranit chcela ale on nie . Jemu nacisto v hlave svihlo zacal robit s takymi co nemaju deri ale uzivaju si zivota tak podla mna sa nas chce zbavit a preto to tak robi ....len co ked pridu svokrovci v nedelu aby sme sa rozpravali vsetci ?
@mimi1237 neboj moja nevratim len zmenim stale bydlisko :D
@danielacool v telke sa da prepierat cokolvek. otazne je, ci by to na sude dovolili
@chiki87 ten papier ti je k ničomu, za takýchto okolností pochybujem že sa bude snažiť sudca manželstvo udržať, bolo by ale dobré, keby si mala svedkov, ktorí ti môžu dosvedčiť, ako sa k tebe správa. Na svokrovcov sa vykašli, nie si povinná to vôbec s nimi riešiť, nie si povinná sa k mužovi vôbec vrátiť.
@chiki87 to je ich problém, čo oni chcú, alebo nechcú, dali mu príklad zo svojho manželstva, ukázali mu, že je takéto spolužitie normálne a ty ak to neukončíš, tak dáš takýto príklad svojmu dieťaťu. Len sa prosím ťa nedaj dotlačiť k tomu, aby si s ním ostávala. Napíš mu SMS, že s ním končíš, že ńemieniš žiť s mužom, ktorý ťa ponižuje a týra. Môžeš ju preposlať aj svokrovcom, aby boli v obraze, na ich reakcie neodpovedaj, mobil nedvíhaj ani im, ani mužovi.

@chiki87 To bol čierny humor. ☹ Myslela som to tak, že chce aby si sa najedla.