Obed u svokry - uvarila to, čo deti neľúbia
Dnes bol muž s deťmi u svokrovcov na obede.Svokra vie, že deti nezjedia údené a majonézovy šalát a presne to uvarila.Na Vianoce im dá rybie prsty z druhého dňa s majonezovym salátom a na Veľkú Noc prídu väčšinou, že jedli koláč, alebo ovocie.Ked som podotkla, že ma to neprekvapilo muž hneď odvrkol, že hľadám problém kde nie je.Hlavne, že on sa najedol.Moze niekto tak neznášať nevestu, že ani tým deťom 2x ročne neuvari niečo chutné?Je žena v domácnosti čas a peniaze majú, vek nemá vysoky a iné vnúčatá nemá.
Celý deň ma to hnevá.Ak by som nemala zo včera kúsok kačice čo deťom stačil musela by som rýchlo niečo uvariť.Preco ma aj po toľkých rokoch dokáže nahnevať, keď viem aká je?Moja mama vždy chystá, každému sa snaží ulahodit je pohostinna.
Síce uz téma spí ale… nás ked svokra pozvala na obed tak vždy boli údené rebrá v kyslej kapuste a nic ine. Deti male ani neochutnali, muz to nelubi a ja tiez zjem raz a mam pokoj. Tak som vždy u nej nieco narýchlo uvarila, hoci len vajcovu polievku. K nam ked chodili tak vždy poriadny sviatočný obed. A raz ked sme odchádzali tak nam nabalila podla jej slov “mäso”. Prídem domov a plná taška údených rebier. Nechápem kde na to chodili. No do mna 100 certov. A tak najbližšie ked mali prísť som tie rebrá uvarila v kyslej kapuste. Reku na, ked ich tak milujete. Dooost boli prekvapení, lebo sa tešili na nieco fajne. Odvtedy sme uz u nich rebrá nemali.
A svokru mas podla mna dobre odhadnutú, nezáleží jej na tebe a vnúčatach. Nabudúce nieco zabal nech nehladuju.

Podľa mňa je zakaždým niečo na výber. Ono musíš sa od toho odosobniť, lebo ak by si to mala zakaždým riešiť, tak by ťa porazilo. Moja svokra od začiatku vie, že neznášam hrozienka a pri každej možnej príležitosti som dostala študentskú pečať 🙂