Objavujú sa vám doma stratené veci?
Ahojte zienky, zacali sa nam doma objavovat stratene veci, napr kluce, ktore som 5 rokov nevidela a pokladala za stratene, sa zrazu objavili polozene na vrchu kosicka s klucami, deje sa to aj s inymi vecami, ktore dlhsie hladame, ja uz neviem, co si o tom mysliet. Dialo sa to niektorym z vas?
😅 asi niiekto u vás robil poriadok. 😀 Opytaj sa muža
Napriklad som dlho hladala 1 cast jednej skladacky - hracky, povazovala som ju za stratenu, alebo ze ju syn vyhodil do kosa, mal v oblube hadzat veci do kosa. No a ked sme sa prestahovali, tak zrazu som tu vec nasla, ale nebola som si vedoma, ze som ju balila pri stahovani 🤣😅. Akoze, hovadina, ale pre mna ako Monka dost podstatna vec. A teraz ma zeru dalsie nekompletne hracky 😅.
Škriatkovia? 🤭 Tiež sa ich chcem opýtať, prečo berú len po jednej ponožke niekedy 😆
Žeby svokra? 🤔😂
Niekto u vás upratuje.
Odkedy mam dieta, tak som si uz zvykla na toto miznutie a zjavovanie sa veci. Ked nieco zmizne, tak to chvilu hladam a potom to uzavriem tak, ze sa to proste zase zjavi 🙂 Niekedy to trva aj naozaj dlho. Neviem, ci to syn niekde zastrci a potom o rok sa tam nahodou spara a najde to, alebo to macka niekde zasulga a potom to po case zase vysulga, alebo si to kombinuju medzi sebou, alebo do toho zasahuje este aj mrtvy dedo 🙂 Ale deje sa to u nas. Zatial mame len dve veci, co sa uz tak 4 roky nevynorili, ale stale dufam 🙂
@nevenka ja tiež furt riešim nekompletné hračky a hľadám a hľadám kým tie časti nenájdem
Nie , naše veci sa nepremiestnuju samé.
My máme scary príbeh, sťahovali sme sa z bytu do domu: viem, že som tie veci brala, a v dome zmizli, domácnosť mám zminimalizovanu, žiadny preplnený dom, skrine ..tie veci zmizli, dom som dala hore nohami, nič
urcite to ma vysvetlenie. obcas sa mi tiez stanu taketo haluze - nieco velmi hladam, prezeram suplik, KAZDU vec v nom chytim do ruky, aby som sa uistila, ze som to presla naozaj cele. na druhy den otvorim a ta vec tam odrazu JE. nebola v umyvacke ani ju nikto nepouzival...
2t sme hladali 2konkretne veci. Doma to mame skor minimalisticke, takze nie je problem cokolvek najst. Jednoducho sa to prepadlo pod zem. Este aj u nasich som prehladala miestnosti v kt. sme sa u nich zdrziavali. Nic..... V nedelu sa obe zjavili - 1 bola zrazu v bunde a 2. mi pisali nasi, ze sa zrazu objavila v dekach u nich (to miesto s dekami sme vsetci pozerali a nenasli sme to tam a ZRAZU...)
@angeli121212 to ani posunut nemozem dakomu, ani sa s tym neda hrat. Mame 4 deti a je to na prasky obcas. Stale mame nahadzane hracky v krabiciach, co sme sa stahovali v lete, nemam cas to potriedit. Ale slubudem, ze do dalsich Vianoc to urobim 😅🤪.
Teraz som ponachadzala casti zo starej plastovej kuchynky, cajnik, tanieriky, hrnce, ovocie a zelenonu na krajanie, ani to nemali kam ulozit uz v tej novej, aka euforia z toho. Ale chyba mi 1 cast uhorky. Sranda bude, ked ju najdem este v byte 😅🤣.
@nevenka joj ja mam zatiaľ len dve z toho jedno dvojmesačné a už teraz nestíham nič ani žiť popravde...včera som takto hľadala kolieska na navliekanie na takú tyčku a kocky aby bol celý obrázok... Také plastové loptičky máme všade také tie mini pingpongové.. ale vďaka nim som našla ďalší kúsok hračky za chladničkou keď som stade synovi tú loptičku vyberala 😂
Podľa mňa to bude tým, že existujú pararelné vesmíry, veď už aj veda to viacmenej potvrdila 😆
Neviem ale každý si tu napísal svoj názor ale je to pravda a môže každý hovoriť svoje lebo mi to máme tak isto a neje to vimyslene hľadá sa niečo neje to tam a potom keď to netreba tak je tam kde sme to hľadali veriť tomu nemusí nikto ale ten kto to tak má tak vie čo tím myslím
Áno. U nás sme objavili malé vianočné gule pod gaucom pri januárovom upratovani. Ale dve mačiatka asi všetko vysvetľujú 😁
@kittykat22 má alibi, tak to je dobré

@marianarem 😅
problém neni to, že sa zjavia, ale že nikto sa neprizná a do očí bude tvrdiť, že nie,a pritom áno :D
@marcellka32 to sa dá vysvetliť tým, že manžel alebo syn to dali do tašky a hodili do koša ako smeti..ja to tak niekedy robím, že ked sa mi niečo nepozdáva, tak to vyšupnem alebo váš sťahovák mal lepkavé prsty
ty vieš, ktorá varianta je správna
@karolinakr stahovaka sme nemali
Veci som balila ja
U nas veci skor miznu….mam 5 rocnu dceru, nieco drzi v ruke a zrazu to hlada a je to prec a nikto netusi ako toto dokaze😂
Som rada za túto diskusiu. Aj u nás sa to deje a konečne mám pocit, že som normálna.. Keď prestaneš hľadať alebo kúpiš nové, alebo si teda vezmem inú čiapku, inú podprdu, v TEN MOMENT sa daná vec sama nájde, priam Ti skočí do tváre, fo cesty... Kto a čo za tým môže byť??
@tamvtme mojej sestre sa stratila veľká taška plná zimných detských vecí pri sťahovaní, tiež si bola istá, že ju naložila do auta a už sa nikdy nenašla, to sú záhady 😅
@luckajozko21 no presne aj u nas to takto funguje, potom sa to objavi na mieste, kde sme to urcite hladali a nebolo to tam. A deti to urcite nerobia, my s muzom uz iba krutime hlavou nad tym... nechapem, niekedy mam pocit, ze k nam niekto chodi a takto si z nas robi prdel...
@janamakva netusim fakt, ale je fajn vediet, ze sa go deje vo viacerych domacnostiach, ja som jedneho casu uz upodozrievala muza, ze si zo mna robi srandu takto 😀 ale uz sa to stalo viackrat aj jemu.
@janamakva 😅

Pidilidi? 🤔