icon

Obmedzenie pohybu a návšteva priateľa

24. okt 2020

Čaute baby... Ktoré máte priateľov ale nebývaté spolu? My bývame každý v inej dedine, cca 20 km... Takže jedine bude treba len vydržať však? Akože nerobí mi to problém ja len tak sa pýtam ze co ostatny ako co 🙂😃

liz_lemon
24. okt 2020

zatiaľ si trénuj gramatiku

autor
24. okt 2020

@liz_lemon sorry... Ostatní má byť mäkké i

viestta
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
24. okt 2020

A ina dedina je iny okres? Môžete sa stretnúť v lese 😁 kto chce nájde si sposob a dôvod. Len bezpečne to treba robiť.

autor
24. okt 2020

@simca06022011 ten istý okres 🙂

janinah
24. okt 2020

do testovanie sed doma,stojí ti to za to doniesť koronu jemu a jeho rodine alebo si ju od nich doniesť? šak vydržte,ľudia,nebude to trvať rok

autor
24. okt 2020

@janinah už sme otestovaní aj my aj oni.. Ja som sa len pýtala keď je ten zákaz, nerobí nám problém byť doma 🙂

dominik2795
24. okt 2020

tiez ma to zaujima my len 7km, do prirody v ramci okresu sa moze teda?

judar
24. okt 2020

Kto chce vydrzí aj týždeň dva bez sexu 😂

namornicka
24. okt 2020

Platí zákaz vychádzania, platí zopár výnimiek medzi ktorými je aj pobyt v prírode, takže do lesa na okraji mesta/obce sa môžete ísť prejsť. Dnes bolo v lese celkom dosť ľudí.
https://korona.gov.sk/zakaz-vychadzania/

lauriema
24. okt 2020

Môj ocko ks priateľku z iného okresu, dnes je uňho, chceli prísť k nám na návštevu povedala som ze si to nezelam....

slniecko_12
24. okt 2020

Neobchádzaj zákony....ten týždeň aspoň preverí váš vzťah :D

majkeel
25. okt 2020

Do prirody je povolene ist, rovnako ako sa nekontroluje, kto kam ide medzi 1:00-5:00. 🙂 Takze moznosti su ...

karelova
25. okt 2020

@lauriema ja mam inak pocit, ze vacsina Slovakov si tento Lockdown vysvetlila ako cas na navstevovanie všetkých rodinných príslušníkov, ktorí im len napadnú 😁🤦‍♀️ kvitujem tvoju reakciu

marca12
25. okt 2020

@karelova ano? Neviem ja teda ani zivu nohu nevidim a kazdy zalezeny doma

lauriema
25. okt 2020

@karelova Tie zdieľam tvoj názor, ako keby bol toto čas na návštevu.... No ale ľudia sú taky co už... Ale pozri ja to beriem tak nech si každý podla svojho najlepšieho svedomia a vedomia navarí.... 🤷‍♀️

simca06022011
25. okt 2020

@marca12 tiež neviem kde... 🤷‍♀️

kubkovamama
25. okt 2020

@karelova tiež si myslím.. 🙂 že šak keď môžu deti do škôlky a prvý stupeň,tak prečo by nemohli cez víkend kolovať po rodine

lujza123
25. okt 2020

Šport a vychádzky do prírody sú povolené. Tak sadnite na bicykel a stretnite sa v polke cesty.
Ja som od soboty každý deň vonku, super počasie, treba využiť babie leto.

lujza123
25. okt 2020

@janinah kľudne to môže trvať rok a kľudne môže byť aj úplný lockdown že naozaj bude musieť sedieť doma.
To ze si spraví výlet v prírode, iba s frajerom s ktorým sa pravidelne stretáva, navyše obidvaja po negatívnych testoch je úplne v pohode a neporušuje tým nič ani to nieje rizikové.