Obmedzenie pohybu a návšteva priateľa
Čaute baby... Ktoré máte priateľov ale nebývaté spolu? My bývame každý v inej dedine, cca 20 km... Takže jedine bude treba len vydržať však? Akože nerobí mi to problém ja len tak sa pýtam ze co ostatny ako co 🙂😃
A ina dedina je iny okres? Môžete sa stretnúť v lese 😁 kto chce nájde si sposob a dôvod. Len bezpečne to treba robiť.
do testovanie sed doma,stojí ti to za to doniesť koronu jemu a jeho rodine alebo si ju od nich doniesť? šak vydržte,ľudia,nebude to trvať rok
@janinah už sme otestovaní aj my aj oni.. Ja som sa len pýtala keď je ten zákaz, nerobí nám problém byť doma 🙂
Platí zákaz vychádzania, platí zopár výnimiek medzi ktorými je aj pobyt v prírode, takže do lesa na okraji mesta/obce sa môžete ísť prejsť. Dnes bolo v lese celkom dosť ľudí.
https://korona.gov.sk/zakaz-vychadzania/
Môj ocko ks priateľku z iného okresu, dnes je uňho, chceli prísť k nám na návštevu povedala som ze si to nezelam....
Do prirody je povolene ist, rovnako ako sa nekontroluje, kto kam ide medzi 1:00-5:00. 🙂 Takze moznosti su ...
@karelova tiež si myslím.. 🙂 že šak keď môžu deti do škôlky a prvý stupeň,tak prečo by nemohli cez víkend kolovať po rodine
Šport a vychádzky do prírody sú povolené. Tak sadnite na bicykel a stretnite sa v polke cesty.
Ja som od soboty každý deň vonku, super počasie, treba využiť babie leto.
@janinah kľudne to môže trvať rok a kľudne môže byť aj úplný lockdown že naozaj bude musieť sedieť doma.
To ze si spraví výlet v prírode, iba s frajerom s ktorým sa pravidelne stretáva, navyše obidvaja po negatívnych testoch je úplne v pohode a neporušuje tým nič ani to nieje rizikové.

zatiaľ si trénuj gramatiku