Obmedzený rozpočet - štúdium, vodičák verzus kúpa auta. Čo skôr?
Išli by ste skôr študovať do BA a cestovať busom alebo skôr by ste spravili vodičak, kúpili auto a až potom škola?
Študovať a cestovať autobusom. Vodičák, auto a tie veci okolo počkajú, plus teda po Bratislave radšej MHD a peši. Je to rýchlejšie.
urcite vysoka skola .....ak nebude studium narocne, da sa popri skole najst aj part-time job..... a najst si privat a potom neskor dorobit vodicak, ked nan bude nasetrene
a uplna pravda, auto je iba zrut penazi ......tak by som jeho kupu oddialila, ked bude nevyhnutne (napr. ked sa narodia deti a pod.) dovtedy sa da v pohode fungovat s MHD, vlakmi a pod.😉
no zalezi ci externe alebo denne, ak externe a budes sa ponáhľať za detmi najprv auto. inak jednoznacne skola
Ak chceš ísť študovať do Ba tak vodičák má ozaj čas.Auto žerie veľa peňazí a vo veľkom meste ho vôbec nepotrebuješ.Všade sa dostaneš s MHD.
Nevuem, ako daleko byvas od skoly. Mala som spokuziacky, ktore sa viacere vozili jednym autom z ba do tt, zrejme sa skladali na benzin. Ale studenti maju cestovne zlavnene, nestoji to vela

V autobuse sa da spat a citat... auto stoji benzin, poistenie a uz kupa vela penazi, vodicak tiez riadna palka... studentka ma myslim na autobus aj zlavu, nie? Takze autobus, kedze je to pravidelna trasa...