Obmedzovanie manželom
17. aug 2017
Žienky mam takýto problém.Som na ma terskej už štvrtým rokom.Od narodenia detí som bola sama preč cca.5-8 krát.Za celú dobu.Žijeme na dedine.Za vsetkým musíme cestovať do mesta.Zhruba 25 km ak chcem niečo vybavyť alebo kúpiť.Môj muž neznesie pomyslenie na to že by som šla niekam bez neho.Všade musí ísť so mnou.Keď chcem ist ku kaderníčke tak on neostane s detmi doma ze by som si aj ja trochu vyvetrala hlavu.Ide aj on s deťmi....Je toto normálne?Popri tom on chodí kam chce.Na ryby alebo zacvičiť.Keď by som si dovolila niekam íst tak by mi robil scény žiarlivostné.Nikdy nemal na to dôvod.
A deti nemam s kym nechávať.Svokra s deťmi nechce byť a moja mama nemôže...Je niekto v podobnej situácii?Pomaly sa začínam citiť ako väzeň.
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@selena2 Tak toto nikdy nepochopim moj manzel je moslim ale v zivote mi nic nezakazal mozem ist kde chcem kedy chcem a ked idem napr. ku kadernicke ani o tom nevie zisti az ked ma uvidi :D ja by som tak zit nedokazala citila by som sa ako v base :(Na tvojom mieste by som sa nachystala ked ide cvicit alebo hoc kde a nasackovala sa s nim ked on neda dychat tebe tak ani ty jemu.