Obťažovanie od ex
ahojte...idem si ku vam pre radu pomoc... mozno mate s tym niektora skusenost...ide o obtazovanie od mojho ex. mame spolu dva a pol rocneho syna..sme rozideny 7 mesiacov no 7 mesiacov ma neustale obtazuje...naburava sa mi na socialne siete..do mailu ..tel ...je mnou ako posadnuty ..stale ma sleduje...ked pride za malym ako keby prisiel za mnou ..jemu sa nevenuje ale stale chodi poza mna...stale mi vypisuje ..vyvolava...je uz ako psychopat..ked mi zazvoni tel skoci mi po nom hned ze kto mi vola....robi obchodneho zastupcu a naschval robi v mojom okoli aby mohol sledovat kde co a o kolkej idem ak niekam idem...maly ho ani moc nemusi vobec pri nom nechce byt iba na chvilku sa s "tatom" pohra a uz ho nechce....a este ked ma ex uz od nas odist tak neodide ale si mi lahne do postele a proste s nim nepohnem...som uz s nervami v koncoch...nemame sudom urcene vyzivne ani stretavanie..len sme sa dohodli..plati na maleho pravidelne..a pride za malym kedy chce no problem je vzdy ten ze on nechce odist...on stale zije vo svojom svete ze sme spolu ..uz je taky chory ze ked je pri mne tak sa hra ze spolu cakame dieta....uz neviem co robit ako mat od neho pokoj..maleho mu neberiem ani nezakazujem len chcem az da mne osobne pokoj...nicia ma jeho reci a chovanie....rodina mi vravi az podam trestne oznamenie a to az si drzi odomna odstup...no ja mu maleho sameho nechavat nemozem nechcem a maly snim ani sam nechce byt..dakujem za precitanie 🙂
@katy2223 upraviť súdom stretávanie a nepúšťať ho do bytu, mail zmeniť a nedávať mu ho, sociálne siete zrušiť alebo teda keď ich musíš mať, tak vytvoriť nové loginy, žiadne profilovky, všetko súkromné, 100x si rozmyslieť čo zverejníš atď. V tomto prípade robíš chybu ty, že nie si schopná určiť a držať hranice. By som sa pozrela, ako sa mi ex natlačí do môjho bytu 😏 vrátil by sa s topánkami od snehu a s banánom v ruke, tak by letel len by skúsil...
zajtra idem na to..idem aj na policiu aj s mamou a aj si to dat sudne..dakujem vam vsetkym za odpovede..idem sa vyspat na zajtra 🙂dobru noc vam vsetkym prajem
Veď ho daj vyhodiť policajtmi. Normálne by som to bez váhania spravila. Si v práve v byte tvojich rodičov. Ak si to nepraješ, nemá tam čo robiť a basta.

@katy2223
Ale už prestaň s tou kontrolou nad tebou...robí len to, čo mu dovoliť.
Keď mu nestačí stretko v nedeľu, nech si da žiadosť na súd o stanovenie stretávania.
Koniec. Ty sa s ním nenadarmo ci dohadovať, keď je taký, ako opisujes