icon

Obťažuje ma zadaný najlepší kamarát môjho manžela

jakkubova
6. apr 2019

Najlepší kamarát môjho manžela ma začal baliť. S manželom sme spolu 5 rokov, máme krásny vzťah a s jeho najlepším kamarátom sa poznám 4 roky. Bol to vždy fajn chlap, ale posledné 3 mesiace ho nespoznávam. Začalo sa to tak nenápadne, keď bol u nás aj s priateľkou na návšteve, ja som odišla do kuchyne, že idem niečo priniesť a on sa vybral za mnou, že mi pomôže. Keď sme tam boli sami dvaja, povedal mi, že dobre vyzerám a chytil ma za zadok. Nejak som nad tým len mávla rukou, lebo nechcela som hneď robiť scénu a on sa potom správal normálne. Potom mi začal vypisovať rôzne čudné správy o tom, čo všetko sa mu na mne páči a či by som s ním niekedy išla na kávu. Odpísala som mu, či mu šibe na čo mi on odpísal, že veď o nič nejde, len by ma chcel viac spoznať, lebo keď sme vonku ako partia, nemáme tak veľa priestoru. V poslednej dobe má zvláštne narážky na jeho priateľku. Ja som vysoká a štíhla a ona je menšia a takej plnšej postavy, ale jednoznačne pekná žena, je vždy pekne oblečená aj upravená. A on tak zrazu pred všetkými začal, že čím to je, že ja mám takú dobrú postavu a ona sa dosť opustila, že či jej neporadím niečo ohľadom diét a tak. Vrchol bol, keď sme boli na chate a začal sa na mňa lepiť, samozrejme zasa v takej situácii, keď nás nikto nevidel. Dohovorila som mu, že nech sa spamätá a že ja nemám záujem. Ospravedlnil sa, ale vypisovať mi neprestal a vždy keď sa s priateľkou ohlásia na návštevu, bojím sa, čo zasa bude. Čo by ste v takejto situácii robili vy? Komu to mám povedať? Manželovi nechcem skaziť pekné kamarátstvo a jeho priateľka sa mi pred nedávnom zverila, že by s ním chcela mať dieťa. U manžela som nenápadne zisťovala, či ten jeho kamarát nie je nejaký záletník, na čo mi on povedal, že taký nikdy nebol a vždy bol zodpovedný a verný. Ja som si to o ňom myslela tiež a takéto správanie ma veru prekvapilo. Raz mi len povedal, že sa mu páčim už dlho a on už si nemôže pomôcť. Vždy ho spacifikujem, poviem mu že som šťastne vydatá a nemám záujem ale on ako keby ma nepočúval. Neviem ako to riešiť, ak to poviem manželovi, bude po kamarátstve, ak jeho priateľke, zlomí jej to srdce.

Strana
z3
jakkubova
autor
16. júl 2020

@laffaeitt nebavia sa, manžel ho už odvtedy ani nespomenul. Len som sa nedávno dopočula, že jeho priateľka sa s ním rozišla a viac neviem. Vôbec ho nespomíname, neriešime.

Strana
z3