Obťažuje ma zadaný najlepší kamarát môjho manžela
Najlepší kamarát môjho manžela ma začal baliť. S manželom sme spolu 5 rokov, máme krásny vzťah a s jeho najlepším kamarátom sa poznám 4 roky. Bol to vždy fajn chlap, ale posledné 3 mesiace ho nespoznávam. Začalo sa to tak nenápadne, keď bol u nás aj s priateľkou na návšteve, ja som odišla do kuchyne, že idem niečo priniesť a on sa vybral za mnou, že mi pomôže. Keď sme tam boli sami dvaja, povedal mi, že dobre vyzerám a chytil ma za zadok. Nejak som nad tým len mávla rukou, lebo nechcela som hneď robiť scénu a on sa potom správal normálne. Potom mi začal vypisovať rôzne čudné správy o tom, čo všetko sa mu na mne páči a či by som s ním niekedy išla na kávu. Odpísala som mu, či mu šibe na čo mi on odpísal, že veď o nič nejde, len by ma chcel viac spoznať, lebo keď sme vonku ako partia, nemáme tak veľa priestoru. V poslednej dobe má zvláštne narážky na jeho priateľku. Ja som vysoká a štíhla a ona je menšia a takej plnšej postavy, ale jednoznačne pekná žena, je vždy pekne oblečená aj upravená. A on tak zrazu pred všetkými začal, že čím to je, že ja mám takú dobrú postavu a ona sa dosť opustila, že či jej neporadím niečo ohľadom diét a tak. Vrchol bol, keď sme boli na chate a začal sa na mňa lepiť, samozrejme zasa v takej situácii, keď nás nikto nevidel. Dohovorila som mu, že nech sa spamätá a že ja nemám záujem. Ospravedlnil sa, ale vypisovať mi neprestal a vždy keď sa s priateľkou ohlásia na návštevu, bojím sa, čo zasa bude. Čo by ste v takejto situácii robili vy? Komu to mám povedať? Manželovi nechcem skaziť pekné kamarátstvo a jeho priateľka sa mi pred nedávnom zverila, že by s ním chcela mať dieťa. U manžela som nenápadne zisťovala, či ten jeho kamarát nie je nejaký záletník, na čo mi on povedal, že taký nikdy nebol a vždy bol zodpovedný a verný. Ja som si to o ňom myslela tiež a takéto správanie ma veru prekvapilo. Raz mi len povedal, že sa mu páčim už dlho a on už si nemôže pomôcť. Vždy ho spacifikujem, poviem mu že som šťastne vydatá a nemám záujem ale on ako keby ma nepočúval. Neviem ako to riešiť, ak to poviem manželovi, bude po kamarátstve, ak jeho priateľke, zlomí jej to srdce.

@laffaeitt nebavia sa, manžel ho už odvtedy ani nespomenul. Len som sa nedávno dopočula, že jeho priateľka sa s ním rozišla a viac neviem. Vôbec ho nespomíname, neriešime.