Odchod od priateľa s deťmi
Ahojte, uz dlho vas tu tak potichucku citam a ani vo sne by ma nenapadlo ze tu budem raz pisat. Takze moj problem je moj partner, mame spolu dve deti 3 a 1r. Nie sme zobraty, zili sme u neho v rodinnom dome aj s jeho rodicmi ale mali sme svoje poschodie tak to nebolo ako by sme zili nahromadke. Ja ani neviem kde zacat. Zacnem asi tym ze priatel si ma, mam pocit, vobec nevazi, vadi mu ze mame malo sexu, tak raz do tyzdna, pripadne ked su deti chore tak ani to nie. Viem je to malo ale neviem nehat deti tak a venovat sa jemu, nie som predsa na baterky. Obcas mi povie ze som frigidna sliepka co ma.dost boli. Ma aj problem s alkoholom, teda pre neho to vraj nie je problem, cely vikend pije pivo a to aj 10 denne. Obcas si da aj cez tyzden. Pije.doma vacsinou a ano obcas si dam rezignovane s nim. Vacsinou sa vzdy pohadame. Vo stvrtok sme sa tiez dovadili a som mu povedala ze uz mam toho dost ze berem deti a odchadzam, tak on aby mi ublizil ze len jedno, na co som.ho poslala kade lahsie. Na druhy den.ked.prisiel s prace sa ma.opytal ci som zbalena a ja ze ano tak sa zasmial ci som sa.zbalila do toho maleho rupsaku. Tak som mu povedala ze po veci si pridem neskor (hadam to nebudem trepat s kocikom a dvoma detmi). Na co sa len pousmial a ze mu mam dat dopredu vediet. potom si to rozmyslel ze mu mam dat kluce ze uz ich aj tak nepotrebujem. Tak som teda zobrala deti a sme u rodicov, len neviem co dalej. Detom tvrdim ze sme len na prazdninach lebo ze doma.tato prasi preraba kuchynu. No ja neviem co dalej, u nasich mozem kludne ostat ale co poviem malemu, preco nejdeme.uz domov? Ved to je predsa jeho domov, bojim sa ze mu to veelmi ublizi. Maly sa v nom.vidi, chce byt ako tato.
nazvať ženu frigidnou sliepkou tak to chce poriadneho hulváta. Myslím že si ťa neváži vôbec a to je dosť zlé. Keďže máš kde bývať - už by som sa ku nemu nevracala. Ak by si sa vrátila - bol by na koni a ešte len potom by si robil s tebou čo len chce.... Za mňa žiadny návrat naspäť....
dakujem vsetkym, dost mi to pomohlo. hlavne uz nerozmyslam o navrate ale o najblizsej buducnosti aby deti mali pohodlie a citili da u starkej ako doma. citim sa byt vyrovnanejsia a viem ze som urobila spravne.
@deti95060810 to, že mu vypadne z úst jedno také slovo, ktoré mohol povedať v stave po niekoľkých pív, mi nepríde až taká tragédia.
Áno, ty by si sa možno nevracala. Ja osobne by som to riešila ináč. To keby sme všetky mali odísť a brať otca deťom po každom slove sliepka, tak koľko manželstiev by bolo rozvedených?
@katka013013 vieš ono tým, že máš deti ešte neznamená, že nemáš muža. A aj na to treba dávať pozor, aby sa ani ten chlap necítil odstrčený príchodom detí. A nevrav, že pri dvoch deťoch si fakt nevieš nájsť večer čas na to, aby ste boli spolu. Veď máte malé deti, tak ich daj spať o 20tej a večer kopec času budete mať sami pre seba.
čo tak aj tam spraviť trošku kompromis a možno by sa zmenil. Neverím, že ti to až tak prekáža, aby si musela brať otca deťom. Veď prečo by si mala dve deti rovno po sebe, všakže. Tak už by si teda ostala len pri jednom, keby to bol ten alkoholik o akom píšeš.
Možno cíti, že už ho nemáš rada.
A kvôli čomu si odišla? Že pije? Že si ťa neváži? A toto kedy začalo? Len tak z ničoho nič? Lebo ak takýto bol aj predtým a ty si sa aj napriek tomu rozhodla mať s ním deti (hlavne teda to druhé dieťa), tak čo potom chceš? Že sa zmení?
@sasa1310 moji rodičia boli spolu viac ako 57 r. až do smrti mojej mamy, ale otec si nikdy nedovolil povedať mojej matke že je sliepka a pod- urážky. je to možno aj tým, že nikdy som môjho otca ani opitého nevidela. Napísala som len svoj názor ako by som to riešila ja. podľa mňa žiadne nadávky nepatria do vzťahu 2 ľudí. no ale ty si asi zvyknutá na niečo iné ....
@sasa1310 ja netvrdim ze je na vine iba on, ale ja proste nemam chut na sex s opitym chlapom a uz ked pride vikend a mam toho menej kedze neni v praci tak vecer namiesto venovanoa sa jeden druhemu pije pivo? on neurobil nic preto aby to tak nebolo. Dokonca ma pri sexe podrazil ked bol opityba mali sme sex, a kedze ja neberem ziadnu anrikoncepciu kedze.som do nedavna.kojila, bol tak sprosty ze sindal gumu dolu bez toho.aby mi to oznamil a zistila som to az vtrdy ked sa mi vystriekal na chrbat, a este on sa citil dotknuty ze on vedel ze by som s tym nesuhlasila. doteraz neciti za to vinu. a ja sa mam viac snazit? Cez txzden skakat na nom o cez vikend ho nehat nech sa opija? ci este aj cez vikend na nom skakat a cakat ze sa pozabudne a budeme mat 3 dieta? keby sa snazime obaja nieco zmenit tak by to mozno slo ale on neciti ziadnu vinu, akurat ma chudacik malo sexu
nechcem brat otca detom, no mam tiez narok byt stastna. On by len doma na gauci sedel pripadne na zahrade, za celu zimu bol s nami 2x von. ked mu poviem ze by mohol aj viac tak jemu sa nechce on je dost v zime v praci. ano rozumiem len tiw deti tak rychlo rastu ze za chvilu nebudu chciet chodit s nami von. teraz ked je teplo ho dostanem von ked mu poviem ze podme na pivo tam kde je ihrisko. ja uz nevladzem. proste ja som neodisla len preto lebo sa ma dotklo co povedal. a predtym taky nebol, predtym mi nikdy skaredo nepovedal, chodil s nami von, pomohol doma, zaujimal sa. neviem kedy sa to zmenilo no je to tak a ocividne nevazime si jeden druheho. nechcem aby deti trpeli v takom prostredi, doma, bez zazitkov...
@katka013013 tak ak sa takto prudko zmenil tak potom mu idete poriadne na nervy....možno si aj nejakú našiel, alebo jednoducho už mu rodinný život lezie na nervy....
@deti95060810 ved ale je dospeli, co cakal ze bude beztresne sediet doma na gauci a chlastat. ved je otec preboha, to ja keby tak chlascem tak kde by sme boli? kde by boli nase deti?

@tatalin neviem si predstavit co bude. ja som ta co sa zobudi aj ked sa deti otacaju na druhy bok 🙂 nemat ho pod kontrolou bude pre mna nocna mora. toto je na mna moc 🙂 ale to dame