icon

Odišli by ste od muža kvôli svokrovcom?

22. jan 2023

Ahojte . Tak si predstavte ze mate muza dve dcery a svokrovcov ktori sa vam stale do niečoho miešajú . Podla nálady sa k vam správajú bud dobre alebo vykrývajú maju uštipačne poznámky atd. A ked nieco o tom poviete muzovi tak vam odvrkne ze oni si len robia srandu alebo to tak nemysleli . Vsade ma ohovárajú ale najviac ma štve ze muz im stale teda mamičke dava za pravdu považuje ju za sväticu a ona nim manipuluje🤦🏾‍♀️ Ked nieco neurobí tak ako oni chcu uz ho citovo vydierajú . Proste je toho vela nechcem to vsetko rozpisovať . S muzom mame celkom pekny vztah ak neuraduju oni . Ja neviem ci ho huckaju proti mne alebo si na mna nieco vymyslaju ale ked pride od mamičky je iny nervozny niekedy sa aj pohadame pre blbost , ale nikdy mi nic nepovie ci ma nejaky problem potom sa to nejako utrasie. Co by ste robili? Zili by ste stale v ich tieni? Ja totižto citim ze my s detmi niesme na prvom mieste . Ked sa mu snazim vysvetliť ze my sme teraz jeho rodina tak to nechce pocuvat pretoze jeho mamka mu tlači do hlavy ze oni su rodina. Ja ale nechcem aby na nich zabudol ale ved vy viete o com pisem😊Je toho vela tak ak vam nieco nebude jasne tak sa pýtajte odpoviem😊

Strana
z6
katkami123
Autor odpoveď zmazal
matussara
26. jan 2023

@katkami123 v tom pripade s takym clovekom nebudete-ked uz mozete rozhodovat za seba

Strana
z6