Odlúčenie od partnera na 3 mesiace
Ahojte ako ste zvladli odlucenie od partnera ak bol prec 3 mesiace. Ten moj ide na sudom nariadene liecenie. Musi ist lebo potom by mu hrozilo vazenie na rok kvoli sprenevere penazi. Ku mne je velmi dobry a kedze som strasne na neho naviazana neviem ako to vydrzim. Sme spolu len 2 mesiace a prave preto uz teraz mi je strasne smutno. Ako to vydrzat. Vdaka
@veronika900
Bol tam uz dvakrat... takze na prvy pokus to ani nevyslo, hm... chapem, ze si zalubena, ale za dva mesiace cloveka nespoznas a zozrat mu vsetko aj s navijakom, to nie je najrozumnejsie. Si este velmi mlada a naivna. Ja by som na neho co.najskor zabudla na tvojom.mieste... najdes si hocikoho ineho a dobre ti bude aj s nim, lebo tak.zaciatky su krasne vzdy...
Toto moze byt realna tema?
@fokuska na druhy krat tam bol dobrovolne vraj sa necitil byt uplne z toho von. A ano ma pracu a k automatom sa ani nepriblizi.
@veronika900
Teraz mozno. Ale pri prvom probleme k nim zacne utekat okamzite. Boze dievca, nenic si zivot s gamblerom, lebo budes velmi plakat...
@veronika900 a to si zistila za 2 mesiace, no dievca, gratulujem, zarabas si na paradne problemy
@veronika900 jasne vydrzite ale any si mala pamiatku na ten vas urbte si babo bude sa ti lepsie cakat 😉
@veronika900 ok ty mas 22 on 27
Ako 21r gembloval....aby sa vyhol base ide na psychiatriu...spreneveril peniaze....jeho mama by ti neklamala? Ale prosim t!! Otvor oci lebo skoncis zle...na to, ze ma len 27r toho prezil viac ako niektori 70r chlapi...ty prezivas obdobie zalubenosti po 2m vztahu
Mne keby toto vsetko povedal chlap dala by som spiatocku a bohuzial by nemal komu volat kazdy vecer z liecenia...
Toto nedopadne dobre...neverim tomu chlapovi nic...ty si mlada a naivna a predpokladam, ze on je tvoj prvy vztah...a on to riadne vyuziva a tlaci ti kaleraby do hlavy
@loginexistuje good point, lebo z vazenia by sa na tom tazsie pracovalo!
@veronika900 dievca zlate ty si tak naivna az mi je ta luto 😞 a to v tvojom veku by som uz cakala viac rozumu 🤔
Baby, nechajte ju. Mladá, hlúpa, naivná, ona musi dostať ranu od života, aby otvorila oci
Toto je zrejme vymyslená tema, neverim, ze niekto dokaze byt reálne tak hlúpy, naivný
22 a 27 a 2 mesiace spolu....dievča zlaté prvý problém a mladý bude opäť pri automate a potom si budeš búchať hlavu o stenu aká si bola sprostá a naivná a ešte Ti aj nejaké to dieťa spraví, aby Ti nebolo smutno. Za 2 mesiace nespoznáš ani samu seba a nie to druhého. Mladý je akože 6 rokov čistí a druhý krát bol na liečení dobrovolné a teraz z ničoho nič má ísť opäť inak pôjde do basy? Prečo? ak je 6 rokov čistí? Len tak pre nič za nič po 6 rokoch by ho nikto neposiela do basy, pokiaľ niečo nevyviedol teraz.
😂😂😂 asi budem za zlú, ale jediný dôvod, kedy sa za blbé 2 mesiace mladá žena takto rýchlo a bezhlavo zamiluje do chlapa je, že je proste škaredá 😂😂 je mi ľúto, ak niekoho týmto urazam, ale väčšina z nás má viaz než len na "vylieceneho gamblera" 😂😂
@alianka33
Trosku za zlu si 😂 ano, moze to byt jeden z dovodov. Ale ver, ze aj ked je to dobre vyzerajuce mlade dievca, staci, ze ma trosku ine komplexy a je rada, ze nasla niekoho, "kto ju miluje", dava jej komplimenty a vyznava lasku, spoj si to s.mladym vekom a istou davkou naivity a vysledok je jasny = zalubena po usi... a co je krajsie ako zamilovanost???
Uplne suhlssim s kazdym nazorom, ktorý tu bol napisany. Teda okrem toho, spravte si dieta, aby ti nebolo smutno. Dufam, ze to bolo ironicke 😊
No a teraz k tebe... Uz teraz ta lutujem. Si zalubena, ale prosim ta, OTVOR OCIIIII. Ja natrafit na takeho chlapa utekaaaam aj cez plot by som skakala. sprenevera, basa na krku, gambling, psychiatria... Uz vazne si na tom tak zle???
Matka na svoje dieta nikdy nepovie nic zle. A toboz, ked ma takeho dobrotnika doma. Je rada, ze si nasiel taku prepac naivku ako si ty, vsetko mu zeries aj s navijakom. Preco ide teraz na liecenie, ked je cisty? A nie, nemas pravdu, ze nemocnice maju za potrebu zbytocne plnit lozka na psychiatrii. Je 21 storocie a ludi s psych. chor. zial pribuda. Vela ludi caka na hospitalizaciu. Takze by som si v takomto kalerabe nefandila.
@vodomilka
No v tom jej pribehu nesedi viac veci, ako uz bolo spominane. On je 6 rokov cisty, druhykrat sa tam vratil dobrovolne pre svoj dobry pocit 😵 zrazu ho dobehla minulost a po tolkom case sa musi vratit na psychiatriu, aj ked psychiatricka mu dala posudok, ze je celkom.zdravy. Ale nemocnice musia vyplnit kapacity 😂 no ten jej natlacil riadne dristy do hlavy, to je uz totalna telenovela. Klame, az sa mu z huby prasi, ale ved co by aj nie, ked ona mu to.cele papa...
@lindusss2016 Hami papi😎
@veronika900 o aku spreneveru ide. Vies? Aky nazor maju tvoji rodicia na tento tvoj vztah? vedia o nom-tvojom priatelovi to, co ty?
@vodomilka ide o spreneveru penazi. Vedia o nom ale nie vsetko
Moja jedno je, ako ho pozná mama a druhé je, ako ho spoznáš ty. Každá mama bude o tom svojom diatati len to najlepšie. Neviem, ako by si sa pozerala na to ty keby že tie peniaze spreneveril tebe. Júj koľko ty máš rokov? A partner? V každom prípade sa opakujem, že dva mesiace je málo na spoznanie. A neboj zvládneš ho počkať no po pravde je nezodpovedný, keď také niečo urobil a hrozí mu basa. Keby máte deti inak sa na to celé pozeráš. Držím prsty
Kedze mam zavislost na automatoch v rodine a teda naozaj zavislost na automatoch sa neda liecit ako zavislost na alkohole to si hlavne musi uvedomit len ta osoba v hlave a dnesnej dobe su automaty na kazdom rohu takze pokial si sam nepovie ze tam nejde teda krcmy bary a pod.tak padne do toho opet.staci trochu alkoholu a dotycny a sak skusim stastie a sak som dlho nehral a skusim opet musi mi to vratit co som tam nahadzal.a ked uz je tam podvod je to silna zavislost ked je kvoli tomuschopny robit take veci.ja by som o takeho chlapa ani nezavadila a je jedno ze je akoze cisty padnut do toho moze raz dva opet a druhy si to ani neuvedomi neuvidi to lebo aj klamat zacnu a pod.
Este napisem moj muz zil 4 roky v izraeli a tiez ako slobodny vedel navstevovat kasina kasina take co ani v blave nie su.vedel aj v baroch hodit moj nazor na automaty poznal takze ked ho chytil ulet tak max 10eur tam hodil aj to raz za 2roky aj viac.no druhy extremny pripad je moja mamka ja som s muzom 13 rokov za chvilu a mamka uz v case mojho chodenia do skoly tomu prepadla.takze zivot vyzeral asi takto mesiac makala chodila do prace vtedy este prisla vyplata samozrejme pivo a sup cela vyplata skoncila v bedbe potom chodila poziciavat a hlavne do zalozne.a tym jej mensim rozumom si to ona obhajila ved ona chce len dobre pre rodinu peniaze a potom sa takto clovek dostane do mega problemov.tu som dala 2 pripady a velmi rozdielne.a este raz opakujem zavislost na automatoch sa neda liecit ako zavislost na automatoch.mamku to ani v dnesnej dobe nepreslo a naposledy co sme poculy stavkovala jedno stlacenie 10eur nuz uz ju palili peniaze medzi prsty.takze porozmyslaj ci chces taky zivot zazivat.
@veronika900 a o akú sumu peňazí ide? Nebude to treba ešte vrátiť?
To co si napisala o lozkach na psychiatrii je riadna kravina... robim v nemocnici a dostat niekoho na psychiatriu je takmer nemozne kvoli preplnenosti oddeleni...
@zenazaba
Tak ale mlady pan jej musel nieco natlacit do hlavy, aby to nevyzeralo, ze nebodaj tam ide opravnene.... a jej to v tej zalubenosti iste dava logiku. Takze ona nepise kraviny schvalne, chuda, veri tomu, to je este horsie.
@zenazaba
@lindusss2016
Dievca je mlade, naivne a asi nevie ako v niektorych veciach funguje tento " svet"
My sme pravidelne od seba na 8-9tyzdnov..zo zaciatku to bolo velmi tazke ale taky je zivot..prve dni su vzdy zle ale potom sa musim postarat o cely dom,deti,vsetko zariadit a mam toho tolko ze to rychlo ubehne..snaz sa zamestnat sa cim viac nech na to tak nemyslis.
@veronika900 a tie peniaze kedy sprenev
Ježiši, už sa trasiem čo navyvádzajú moje dievky keď dorastú, či si nenájdu nejakých takýchto podobných ....
buď rada že ho zavrú a nájdi si poriadneho, slušného, vekovo rovnakého chalana....

@veronika900 Ked bol uz 2x tak po prvom raze sa k tomu asi vratil.
Ak je nariadena takato liecba tak to ma dovod.
Ale ak ako pises ze vedia slusny zivot a je vylieceny, tak nech tie 3 mesiace predsa vydrzi a ukaze kazdemu ze je ok. A este sa aj vyhne vazeniu.
Mozete si volat s navstevovat sa cez vikendy, tak to ber ze je na tyzdnovke.