Odmlčanie chlapa
Dievčatá moje vysvetlite mi jednu vec čo si o tom myslite vy? Spoznala som sa s jedným chlapom síce sme spolu nechodili ani nechodíme ale dosť to medzi nami iskrilo písali sme si pekne správy skoro ako zaľúbení. A on proste zrazu sa odmlčí a na druhý deň ako nič “chladné” správy az prestane zrazu odpisovať úplne. Dnes mám narodeniny (vie o nich, ale asi sa tvári že zabudol alebo čo) ani mi nezablahozelal ani nič. A takto to spravil už tri krát vždy sme si pekne písali a vždy sa odmlčal na nejakú dobu a potom zas mi napísal. Ja viem moja chyba že mu dám zakaždým šancu a nechám si to ale neviem niečo ma našom priťahuje 😏 len chcem vedieť že prečo ? Prečo to robí ? Zahráva sa somnou a ja vždy skočím (lebo som hlúpa, viem)
A teraz si tu v kúte sedačky sedím a rozmýšľam čo som spravila zle ? A prečo vlastne sa mu dám vždy namotat?
Ach baby ja už asi navždy ostanem sama 🤦🏽♀️
Poznáte sa osobne či len píšete cez nejakú zoznamku alebo soc.siete?Ak áno,vypusti to z hlavy.Inak osobne by som sa spýtala čo a ako,nemáš čo stratiť,aj keď by som s chlapom,čo na mňa evidentne dlabe nestrácala čas a energiu.Zbytocne sa trápiš,je to cítiť z toho ako píšeš,že ťa to dosť žerie.Moj ex bol taký nejaký podobný,ešte keď som bola na škole..A keď som spoznala terajšieho manžela,neprešlo dňa aby sa nezaujímal.Nebol otravný,ale ozval sa sám od seba každý deň ak sme nemali čas osobne.A mne sa to pacilo.Asi som stará škola,myslím si stále,že muž by mal o ženu prejavovať zaujem o trošku viac ako žena o chlapa.Zrejme z toho celého aj tak nemáš dobrý pocit,premyslas prečo,načo,možno je zadaný,možno vo fáze odmlcania máva frajerky,tebe sa ozve keď iná nie je po ruke alebo nuda v práci.
booože, párkrát ste si napísali, no a čo... nerieš, nie je čo riešiť, kašli na to...
Zablokuj si jeho čislo .. .a hotovo....
Zažila som podobné, tiež si ma namotaval jeden kamarát a potom sa tváril že on nič.Mala som byť asi záloha ak nič lepšie nenájde. Našiel, oženil sa. A asi dva roky na to rozviedol 🤪
Mne sa stalo cca pred pol rokom to isté 😄 chlap čo by už si myslím že mal mať rozum, ale to som si len myslela... písali sme si spoznali sa cez sociálnu sieť, začal mi písať prvý a zistili sme že máme toho vela spoločného tak sme sa aj 2x stretli, všetko bolo fajn nazivo sa nám kecalo spolu ešte lepšie, potom sme si stále písali všetko zas ok, ale potom som si našla novú prácu nebol tolko čas písať ale stále sme si napísali dačo cez deň, ale potom zrazu z jeho strany úplné odlmčanie dokonca sme sa dohodli že pojdeme von a v ten deň mi ani nenapísal ja som mu napísala že čo teda a odpoveď ziadna. Tak som sa mu neozvala už až potom on o 2 dni na to že on mal proste zlú náladu ze on to má takto niekedy že nechce nikoho vidieť s nikým sa stretnúť.. aj som mu povedala že nemusí sa vyhovárať že ak sa somnou nechce ďalej kontaktovať alebo stretávať že to stačí normálne napísať a nie sa vyhovárať.. ale on si stál za tým že on taký je a že to není myslené v zlom na mňa len ma proste takú náladu. Tak som si povedala že toto je trošku moc a ako takéto nálady nemajú ani zeny počas menzesu 😄 a odvtedy sme si nenapísali vôbec. Niekedy nepochopíš 😃
Ak chc3s napis ss.
Ak aj napíše, tak ja by som sa mu tiež neponáhľala odpisovať (aby si nezvykal, že už len čakám na správu) alebo mu napísať, že o taký prerušovaný vzťah nemám záujem. Obyčajne takí muži, čo sú vzdialení tak píšu často ak majú vážny záujem. toto vyzerá skoro tak akoby si takto písal aj s viacerými ženami.
pokec - len sa to dnes inak volá 😂 viber, whatsapp... "písali sme si" a ty si z neho už hotová - ženy, za strašne lacno sa dávate (teraz nemyslím prachy za sex, ale vašu hodnotu ako osoby)
@danica2711 pár krát? Si kde toto našla
@gabika0825 nie nepochopím 😅 a vraj my ženy sme komplikovane 😂 dakedy im treba asi po papuli dať aby sa konečne zobudili
@kubkovamama ja mám síce 23 rokov ale v tomto som tiež asi stará škola a čakala by som od neho viac záujmu
Čo už nevadí 😏
Niektorí muži sú fakt ako za trest... najlepšie je že niektorí sa prejavia až neskôr 😀
Nemôže to byť proste tým, že má inú prácu? Napr. reálnu prácu, kedy neodpisuje? Prečo sa nestretávate normálne, ale píšete si? Ste od seba 100km?
@lenkakravcova 200km a hovorím že sme sa už aj stretli čítaj vyššie
Normálne by som sa ho narovinu a nepríjemne opýtala či ho také chovanie baví sa tváriť ako macho a nevšímať si ma keď pred tým bol milý, tak čo tou zmenou sleduje? To, že máš nejakú povahu chápem ale prečo s ním nekomunikujes otvorene? Vždy rob druhým len to, čo chces aby robili tebe.. a keď odpíše nepríjemne? Tým lepšie pre teba aspoň sa od neho odputas a budeš vedieť na čom si..
5x či 20x, to je jedno, skutočný vzťah to nebol, nechovaj sa ako puberťáčka, kašli na virtuálneho "partnera", nájdi si reálneho chlapa
Zazila som nieco podobne. Uplne ta rozumiem. No realita je taka, ze sa ozve stale vtedy, ked momentalne nijoho nema, alebo sa s niekym rozisiel. Cize robis tzv. Nahradnicku. Ked uz nikto nieje, tak aj ty si dobra. Zle sa to pocuva.... No my zeny si asi niektore veci vysvetlime inak ako by sme mali. Co pomoze? No jednoducho ho vsade blokni, aby ta nekontaktoval. Inak to bude zacarovany kruh a teba to bude stale rozladovat. Najdi si niekoho ineho.
jemu je to evidentne jedno, píše ti len keď nemá čo robiť, keď potrebuje rozptýlenie, s tým som sa už aj ja stretla a nestojí za to strácať s takým človekom čas
Joj to je ďaleko. To väčšinou nemá dlhé trvanie takéto vzťahy.

@marca12 áno to si vravím vždy že už neodpisem... aj som na začiatku odmerana a potom zas sa nejako zarozpravame a už je to tam