Odutý manžel
Ženy, môj manžel, keď sa o niečo pochytime, sa zduje a nerozpráva sa so mnou. Neviem, ako dlho by bol schopný držať tichu domácnosť, lebo mne vždy dôjde trpezlivosť, idem za ním, otvorím debatu. Potom si to vykomunikujeme, ešte sa doskriepime a normálne sa odvtedy rozprávame. Toto sa stalo cca 5krat v našom vztahu (sme spolu iba 2 roky) . Teraz máme zase tichu domácnosť od nedele vecera. Síce sa tvári akože neexistujem, hlavne ze riad v drese necháva a čaká, že ho umyjem. Chcela som vydržať a skúsiť, dokedy vydrží byt zduty, nech on príde za mnou otvoriť debatu. Mne to príde absurdné, bože, 39rocny chlap sa správa ako pubertiacka. Už mi tečú nervy a rozmýšľam, že to vzdam, zase pôjdem ja za ním, aj keď on začal hádku, nech sa skončí táto pasívna agresia. Otázka - ustúpili by ste (zase), či vydržali ktovie aký dlhý cas? Bonus - mame dvojmesačnu dcérku, ktorú má inak veľmi rád, no od nedele ignoruje aj ju.
Tomuto nerozumiem prečo toto robí čoraz viacej chlapov. Komunikácia je základ a je smutné, že mnohým to stále nedochádza a boli by schopní zostať ofúknutí a ticho aj týždeň.
Tak mu nechaj dieťa doma a ty choď na kávu, aspoň si vyvetras hlavu a možno sa krásavec zobudí z toho sna.
Už som to písala v iných témach môj ex bol taky až som sa jedného dňa zatala a neprišla, po polroku mlčania om prišla na to ze ho vo svojom živote nepotrebujem. Už sú to tri roky a neľutujem. A tiež to zo začiatku bolo občasná výmena názorov ale on nikdy neprišiel, neskôr tie mlčania boli čím ďalej tým častejšie za každú prkotinu ktorá nebola ako on chcel
isla by som a spravila by som mi fajku bez slov😂aj keby sa branil😂 srandujem😂😂😂nepaci sa mi ze to odtrpi aj dieta ked je na teba nahnevany. rozpravali ste sa o tomV
Minule som videla take videl, ako to riešiť, keď sa s tebou chlap nebaví: schovaj mu veci, ktoré používa a bude sa ťa musieť opýtať, kde sú 😅
Tvoja chyba, ze si mu to už 5x stolerovala.prvy krát by dostal výstrahu, druhý koniec.Ja by som s takým manipulativnym pakom, čo sa chová ako decko nebola.Asi preto bol v 37 voľný, to zostávajú často "kazove " kusy.
@0silvia0 on si robil co chcel a ja co bolo treba. Cela konverzácia bola len nevyhnutné minimum nejaké jednoslovna odpoved kvôli dcere. Ako zo začiatku to bolo ťažké keď som aj chcela začať konverzáciu ale bez ospravedlnenia a priznania si viny tak ma od ignoroval lebo moja vina bolo aj to pomaly ze on bol unavený z prace lebo mali 150 obedov ale v podstate som nemala čas sa kedy nad tým zamyslat, dieťa, práca domácnosť. Keď mal on voľno ja som šla do prace, na výlet s dcérou, alebo tak každý v inej izbe... Našťastie sme mali veľký byt
@0silvia0 už sú to tri roky a aj keď nie vždy to bolo ľahké ale neľutujem. Ako otec je ale ôk, dokonca mam občas pocit ze lepší ako predtým lebo prišiel na to ze dieťaťu len nestačí byť ale sa mu treba aj venovať (ako keď bola malá tak aj pre balil aj nakrmil aj okupal ale to bolo všetko, také ze kočíkov at alebo neskor ist von tak to nie) a občas ma svoje manière à potrebu všetko kontrolovať a riadiť aby bolo po jeho... Ale vie ze to mam už v paži. A tls odstupom času už vie ze dohoda nie je to co chce on ale to co vyhovuje obom, inak platí to co je v rozsudku.
moj drahy si toto doniesol ako odpozorovane spravanie s rodiny kym som to pochopila preslo par rokov a par krat ma potrapil...nuz ale potom som sa postavila na zadne a ked som videla ze ide do modu 3 rocneho debilneho decka, ako jeho mater, povedala som mu to, "ides sa odut lebo tvoja mater sa oduvala aby vas vytrestala? mam ja zacat robit psychologicke okluky? inteligenciu na to mam...bude sa ti pacit vztah plny manipulacie, hier? Potom prejdime aj k nevere...preco nie..." Dobre porozmyslaj co spravis...1-2 krat narovinu a mam pokoj, aj minule som povedala proti nosu, videla som ze ma ten vyraz tak mu hovorim "planujes sa zdut? daj mi vediet aby som sa zariadila, hned sa zahanbil 🙂...

Spýtaj sa ho ci nema kramy ked sa ofukuje. Lebo to robia skor zeny ako muži, treba ho poriadne vysmiat . Inak je to diagnoza hovorí sa tomu aj pasívna agresia.