Ofučaný manžel
Ahojte žienky, velmi ma vzala táto situácia. Dávnejšie som so svokrou uťala vzťahy na nutné minimum. Nenechala som si po sebe dupať.Je to osoba, ktorá vyžaduje vždy všetkých kontrolovať. Správa sa arogantne a povýšenecky. Muž sa ma vtedy nezastal. Hodne to narušilo vzťahy medzi mnou a mužom ale časom sa dalo to do poriadku.Dohodli sme sa,že nebude vyžadovať aby som k nej chodila a ja som mu s deťmi nebránila ju navštevovať. Nedávno ma skontaktovala rodinná známa od ktorej vyšlo najavo, že svokra o mne šíri lži. Veľmi ma to vzalo. Vždy som k nej bola slušná, nikdy som jej neublížila.Vyžalovala som sa jednej kamarátke, kedže toto nemôžem riešiť s mužom.Dozvedel by sa potom meno tej známej. Komunikáciu mi našiel v telefóne a ofučal sa,že si neželá aby som jeho rodinu riešila s kamoškou. Keď som mu predostrela,že s kým sa môžem o tom poďľa neho baviť, keďže s ním sa nedá. Otočil sa, že on odmieta sa so mnou o tom baviť. Samozrejme ofučaný.baviť
Ps. Keď svokra nebude ohovárať teba, ty nebudeš riešiť svoju psychohygienu s cudzím človekom, lebo muž nevie svojej matke stanoviť hranice.
Mama ticho, moja žena sa o naše deti stará výborne, aj o celú domácnosť, sme šťastní, žijeme si ako my chceme, nemáš dôvod kydať na ňu, lebo tým kydas aj na mňa.
Nerieši kde je pravda, neusadi matku, nebráni jej šíriť klamstvá po šírej rodine, nezastane sa ťa, a teraz sa čuduje že sa chces vykecat a uľaviť si. Haloooo, ak robíš doma zlé veci, má ich riešiť s tebou, je to medzi vami 2, ale čo sa svokra stará a klame !
Akože sorry, ale tvoj muž sa správa ako psychopat. Veď to nie je normálne. Akože to aj inokedy je taký? Alebo len kvôli svokre má také reakcie? Neviem, prečo ťa trápi, že ťa svokra ohovára, mne by to bolo jedno, nech si trepe, čo chce. Skôr by ma trápilo ako sa chová tvoj muž.
Otázka od veci ale ...prečo ti manžel lezie do mobilu???
@aandrea9 nikdy sme si neliezli s mužom do mobilov. Aspoň teda ja som jeho nikdy nepotrebovala kontrolovať. Vidím teraz, že on mňa áno. No čo už, je to ako facka pre mňa. Vytriezvenie!
Včera došiel po dvoch hodinách. Zjavne nerobil blbosti, lebo sa vrátil aspoň s pečivom na raňajky.Čakala som horšie. Ale asi sa uvedomil. Prosila som ho nech to nechá tak, aby sa tá známa nedostala do problémov s jeho matkou. Odbil ma nech mu dám pokoj.
Je samozrejme naďalej ofučaný a obchádzame sa. Ani "dobré ráno & dobrú noc" nie som hodná.Ale je mi to už fuk. Emócie opadli, dostavil sa rozum. Presne ako tu niekto pisal "WTF". Došlo mi,že môj muž má problém s realitou a s hnevom. Je to v podstate desné žiť s s vedomim,že má takú zákernú mater. A v podstate ľutujem aj ju. Lebo jej život je neustále o závisti.Tá nedopraje ani svojim deťom. Neustála kontrola a nariadenia ako žiť.A podľa zásluh zalepenie úst obálkami s peniazmi.Je to typická narcistická harpia, ktorá má svoje tzv." golden child". Kedže ja som jej dala najavo svoje "nie" ,tak to vyzera, že sa mi mstí za moju neposlušnosť Je vo fáze hádzania špiny. Pretože velmi dobre vedela, že keď to povie tej známej, je len otázka času, že sa to dozviem. Ak by som sa rozhodla konfrontovať ju, aj tak by som neuspela. Zažila som ju raz a stačilo. Už nevedela čo, tak si navymýšlala desnú špinu a vyhrážky. A veru to nebolo iba preto, že som nepočúvla nejakú jej dobre mienenú radu (ako to niekto vyššie písal).Všetko šikovne otočila tak,že ešte aj to že sme sa potrebovali presťahovať do vačšieho zvalila na moju neschopnosť. Normálne zíram. Ale už len to že ju mám v paži, ju nesmierne vytáča.
áno, hlavný problém môj muž. Alibista. Nezvláda tému o svojej matke. Je tam viacero divného. Nechce si nič priznať, radšej sa fučí na mňa, lebo veď čo som si to dovolila. Nech si žijú ako chcú, len mne nech dajú pokoj.
Tipujem to, že pánko doķáže byť ofučaný aj do jesene. Možno do konca roka. Kvôli matke😔

Chlapi môžu preberať ženy a svokry s chlapmi v robote počas pauzy alebo na pive , on môže počúvať sprosté reči svojej matky na teba, ale ty nemozes pokecať a vyliať dušu s kamoškou ?!
Keby sa ťa zastal a matke slušne vytmavil že nemá pravdu ani ťa nemá čo ohovárať, tak ona je ticho, nešíri sprosté reči, neohovara ťa, tak sa nikomu a a hlavne k tebe nedostanú a nerozdúchaju vášne.
To už musí byť záplava ohovárania, keď sa to dostalo až k tebe, že už to niekto nevydrzal a ten pretlak lží a ohovárania ti povedal.
Tvoj geroj fakt reagoval divne keď matku tak hnusne pomenoval ale pritom neriešil dovtedy.
Máš právo sa ventilovať aj ty, veď iba s 1 dobrou dušou si pokecáš, nechodíš po šírom svete roznášať reči aká je svokra prijeb.ná, nerobíš ako ona. A že tu ju ohováraš a ako preboha, veď nikto nepoznáme teba ani ju ?!?! Veď takto sa sem príde vykecat tisíce žien, a dokonca majú aj profily s fotkami, v časopisoch sa tiež ženy postazuju, hocikde inde, tak sa netráp s blbymi poznámkami. Veď aj tie ženy sa tu prezentujú ako ťapy, niektoré fakt cez čiaru, tak prečo by si ty mala byť horšia.
Kľudne sa vykecaj, hovoríš pravdu, neklames, tak čo.