icon

On ma vie tak vytočiť

ninusa221
6. dec 2020

Ahojte zeny dnes uz pretiekol pohár mojej trpezlivosti.Byvam s priatelom je odomna o 6 rokov starší ale mam pocit že byvam s malým deckom behám za nim ako taka slúžka.Ponožky hodi hocikde aj všetky veci. Ale dnes ma už tak nasral tak zajtra ma maju prist pozriet kamaratky včera som vyriadila kupelnu a on sa dnes ide strihať ked ja idem zmyvat. Tak som už vypenila. Ked treba nieco z obchodu ( ja nemam vodičak) tak polku veci nekúpi lebo on to akože nevedel najst ( ale pivo a sladkosti najde vždy). Fakt nic mi nepomôže ani ten sprosty riad umyt.. a najlepsi gól je ked mi ešte fajčí cigarety a potom ja som bez ale ked ide dotoho obchodu tak si ich nekúpi. ( ja chodim do obchodu ale len do cba tu pri panelaku). A ešte ked nehrá playko tak je cely den na pc a už fakt mam sto chuti sa zbalit a ist do riti stadeto.

Strana
z5
denden77
6. dec 2020

@ninusa221 chod 😊 lebo ked ti k takemuto pribudne este aj dieta, tak si v rici 😁

lucka_ke
6. dec 2020

už by som bola zbalená

ninusa221
autor
6. dec 2020

Len to je najhoršie že mame v prenajme byt stale a mam tu školu...😪

sintra
6. dec 2020

A ci si ty jeho vezen, upisala si sa mu krvou? Naco stracas cas s takym mantakom? Len si nicis nervy.

nina255
6. dec 2020

@ninusa221 preboha uz davno by som bola odtial prec, ved naco ti je takyto chlap ?😃 to je ako mat velke decko na krku... bud rada ze s nim nemas vacsie zavazky a utekaj

ivkazba
6. dec 2020

Načo ti je chlap, ktorému robíš slúžku, nevieš sa na neho spoľahnúť ani v tak elementárnej veci ako je nákup v potravinách a svoj voľný čas trávi na počítači. To, že bývate v prenájme a máš tam školu je len výhovorka, nájdi si iný prenájom alebo intrák (ak je možnosť). Choď kým môžeš odísť sama, aby si raz nemusela odchádzať aj s dieťaťom.

ninusa221
autor
6. dec 2020

@ivkazba nieje to výhovorka ale mame tu zmluvu na rok spolu.

ivkazba
6. dec 2020

@ninusa221 máte výpovednú dobu určite, hľadaj možnosť ako si poriešiť bývanie bez neho a daj mu na výber, či dáte výpoveď zo zmluvy alebo si prenechá prenájom sám. Je to riešiteľná situácia. A odísť môžeš aj hneď, aj keď ti prenájom s ním ešte bude bežať. Ak si rozumná, tak budeš chcieť odísť a ak chceš odísť, tak odídeš.

goodidea
6. dec 2020

@ninusa221 tak vydrz rok ..ale silná antikoncepcia je zaklad

h2
6. dec 2020

@ninusa221 Čo máš robiť? Skúsila si toto?: "Zlatko, zdvihni si tie ponožky a odnes ich do koša na prádlo, nech sa tu nepovaľujú, hádam ich nebudem po Tebe zbierať.", "Ideš sa strihať? Daj potom, prosím Ťa, po sebe do poriadku kúpeľňu, práve som ju upratala a zajtra príde návšteva. Díky.", "Hodíš ma do obchodu? Potrebujem nakúpiť. Môžeš ísť so mnou, ukážem Ti, kde čo majú, aby si to nabudúce nehľadal." "Umyješ, prosím Ťa, riad? Ja zatiaľ vyžehlím prádlo (alebo hocičo iné)." "Keď si pôjdeš nabudúce kúpiť cigy, kúp aj mne, nejako rýchlo sa mi míňajú, neviem, čím to je."
Hm? Alebo si to už skúsila a efekt nula? Tak potom by som sa s ním asi rozlúčila.

jaskolka
6. dec 2020

Z prenájmu sa odísť dá vždy. Nie ste manželia, nemáte deti, ani záväzky. Chceš sa trápiť takto ešte dlho? Muž nemá byť dieťa, ale opora pre ženu. Zbláznila by som sa pri takom dacom, ex bol podobný typ, takže za mňa vôbec nie taký chlap

ninusa221
autor
6. dec 2020

@h2 a koľko krat občas spravi on si tu kupelnu aj upratal len ako..

marcellka32
6. dec 2020

Najprv pekne vysvetliť, že bude upratovať PO SEBE, rozdeliť práce ty varíš, on umyje riady, on nakúpi čo chces, ty operies..nezdvihala by som ani jednu ponožku, čo nie je v pradelnom koši ja neperiem, na tvojom mieste by som riady neumyla (raz by čisté v skrini došli), takže musí umyť...musí pochopit, že pokiaľ sa stravuje, býva, musí pomôcť v domácnosti

nyusika
6. dec 2020

Vy ste spolu od jedenástich rokov ?
Obaja ste ešte nezrelí na vzťah.

ninusa221
autor
6. dec 2020

@nyusika prosim ? Začali sme spolu byvat v septembri tak asi si ho musim naučiť. Sme spolu rok a pol cca 😉 tak nemusis komentovať takto.

ninusa221
autor
6. dec 2020

@nyusika a mam zachvilu 21 a on mal teraz
26 😃 ale nie no mame 15 nact

nyusika
6. dec 2020

@ninusa221 nie si jeho matka, ideš na to zle.
Komunikácia je základ, sadnúť si, rozdeliť si povinnosti.
Nakupovať spoločne.
Chlap v domácnosti nemá pomáhať, pomáhajú priatelia... chlap sa podieľa na chode domácnosti.

h2
6. dec 2020

@ninusa221 Jáj, vy ste ešte mladučkí. A bývate spolu krátko. Je to blbé takto napísať, lebo je to dospelý chlap a vychovať ho mali rodičia, ale treba si ho prevychovať, naučiť, že už nie je v mama hoteli. Ja by som tam ešte videla šancu.

marca12
6. dec 2020

To su take malichernosti,rozhadzane veci,chlpy po holeni,ze nenakupi vsetko zo zoznamu. Dolezite je,ci mate rovnaky pohlad na zivot,rovnake hodnoty a podobne. Chlap sa da prevychovat v nedostatkoch,ze ho naucis,aby tie chlpy po sebe odpratal. Nikdy to nebude 100%,ale ciastocne si ho vies v tomto prevychovat. Moj bol tiez nemozny,ale za 11 rokov sa vela naucil. Ta co ho dostane po mne,ak sa nahodou rozideme,mi moze dakovat.

sissy27
6. dec 2020

@ninusa221 prestaň fajčiť, sprav si vodičák a nájdi si nového chlapa 😃 a že ste v podnájme je super - nemusíš riešiť zmenu v hypotéke a vyplácať ho.
Ale ak chceš zabojovať, tak holt budeš musieť zaťať zuby a vysvetliť mu, že nie si jeho mamička ani slúžka, takže k vianociam mu poskytneš kurz upratovania a z obchodu neodíde skôr, ako bude mať všetko zo zoznamu v taške.

tinapa
6. dec 2020

@ninusa221 Hľadaj spôsoby, ako to zmeniť (či už jeho správanie alebo odchod), nie dôvody, prečo to nejde..

ninusa221
autor
6. dec 2020

@h2 no ved to všetci mi vravia že ho treba prevychovať ich mama doma stale odskakuje dokonca aj jej sestru napr ona im naberie a ked dojedla nechajú tak a idu preč a ona skáče ešte aj ta sestra je taka že s nej robia chudiatko a to ma tak ako ja

ninusa221
autor
6. dec 2020

@sissy27 fajcit prestanem asi ked otehotniem vodicak musim pockat uz by som ho mala davno ale nemožem kvoli epi mi nedovollila doktorka takže asi tak.

viestta
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
autor
6. dec 2020

@marca12 aspon nieco pozitivne dakujem❤️

ninusa221
autor
6. dec 2020

@viestta naň ho plati asi krik a ked sa naserem ale mne už asi šibe stoho že je tato korona a ta škola je online a som tu len zavreta...

leuchtturm
6. dec 2020

podla mna to vyfajcovanie je chrapunstvo najvyssieho zrna, uz len na zaklade toho by som nemala ziadnu volu prevychovavat toho chlapa, ak sa to vobec da...

sissy27
6. dec 2020

@ninusa221 prečo až keď otehotnieš? Prestaň už teraz, máš dosť zdravotných problémov, netreba ti ďalšie, plus keď budeš plánovať dieťa tak bude treba upraviť aj lieky (zrejme niečo na epi máš, keď je problém s vodičákom), bude toho veľa naraz. A chlap ti nebude mať aké cigy brať 😃
Ale samozrejme cigy nie sú pointa príspevku, chcela som ti tým povedať, že ak chceš zmenu, tak treba začať od seba.

ifava
6. dec 2020

No toto by som nezvladla, cudujem sa ti, ze si nevypenila skor, nechapem jak takto chlapi mozu fungovat a mysliet si, ze je to uplne normalne

ninusa221
autor
6. dec 2020

@sissy27 tak hadam je moja vec či fajčim či nie ?😃 mam epi a? Ale toto neriesim vobec ako

Strana
z5