On ma vie tak vytočiť
Ahojte zeny dnes uz pretiekol pohár mojej trpezlivosti.Byvam s priatelom je odomna o 6 rokov starší ale mam pocit že byvam s malým deckom behám za nim ako taka slúžka.Ponožky hodi hocikde aj všetky veci. Ale dnes ma už tak nasral tak zajtra ma maju prist pozriet kamaratky včera som vyriadila kupelnu a on sa dnes ide strihať ked ja idem zmyvat. Tak som už vypenila. Ked treba nieco z obchodu ( ja nemam vodičak) tak polku veci nekúpi lebo on to akože nevedel najst ( ale pivo a sladkosti najde vždy). Fakt nic mi nepomôže ani ten sprosty riad umyt.. a najlepsi gól je ked mi ešte fajčí cigarety a potom ja som bez ale ked ide dotoho obchodu tak si ich nekúpi. ( ja chodim do obchodu ale len do cba tu pri panelaku). A ešte ked nehrá playko tak je cely den na pc a už fakt mam sto chuti sa zbalit a ist do riti stadeto.
@mandarinka555 múdrejší ustúpi už kašlite na to. Radsej sa nabuduce poradím s kamaratkou😜🤣
@mandarinka555 Ja nepijem, čiže jediny kto tu chlasta a asi aj nieco berie si ty 😂 taže na tvojom mieste som už ticho a šucham nohami. 😘
@saskia_98 Ja tiež nie som nijaká bordelárka, ale nazvala si ma tak...u mňa z podlahy môžeš aj žrať...takže nohami šúchaj ty...chováš sa ako decko, ktorému vezmú hračku ☹ katastrofa....
@mandarinka555 žrať môžeš tak ty a to, čo je v chlieve pusa 😉 to je nonsens 😂 ty mna oznacis jak prva, pre nic za nic a este sa tu rozdrapuješ že ja sa do teba obuvam 😂 no ja ti neviem ale kompletna isto nebudeš. 😂
Nadpis príspevku "On ma vie tak vytočiť".... 😂 A teraz sa tu vytáčajú prispievateľky navzájom..😂 😂 😂
@mnamko ty nerozumies slovensky? Vyfajcovanie je to, co autorka spomina v uvodnom prispevku. To je ked druhemu beries cigarety bez toho, aby si mu ich vratila. Nehnevaj sa, ale toto povazujem za velmi asocialne spravanie.
@ninusa221 no myslim si, ze s takym, co ani do koca, ani do voza, ani nic, len strata tvojho casu. Ved priatelky mas a snad sa ti podari najst si niekoho ineho, koho by sa dalo aj pochvalit, z koho by si mala radost. Zrejme na zaciatku vztahu to bolo ine.....
@kassandra25 bolo ale tak už som spravila cirkus tak mi už celkom pomaha včera pozmyval aspon riad umyl a zobral ma von tak sa mi vidi že to ide k lepšiemu

@saskia_98 Superbordelárka ? Ty na čom fičíš ? Už prestaň chlastať, preboha 😝