On ma vie tak vytočiť
Ahojte zeny dnes uz pretiekol pohár mojej trpezlivosti.Byvam s priatelom je odomna o 6 rokov starší ale mam pocit že byvam s malým deckom behám za nim ako taka slúžka.Ponožky hodi hocikde aj všetky veci. Ale dnes ma už tak nasral tak zajtra ma maju prist pozriet kamaratky včera som vyriadila kupelnu a on sa dnes ide strihať ked ja idem zmyvat. Tak som už vypenila. Ked treba nieco z obchodu ( ja nemam vodičak) tak polku veci nekúpi lebo on to akože nevedel najst ( ale pivo a sladkosti najde vždy). Fakt nic mi nepomôže ani ten sprosty riad umyt.. a najlepsi gól je ked mi ešte fajčí cigarety a potom ja som bez ale ked ide dotoho obchodu tak si ich nekúpi. ( ja chodim do obchodu ale len do cba tu pri panelaku). A ešte ked nehrá playko tak je cely den na pc a už fakt mam sto chuti sa zbalit a ist do riti stadeto.
@sara005 presne. Naozaj sú vo vzťahu dôležité úplne iné veci, než toto a ženy ktoré tu písali že má hneď odísť a nabádali ju k rozchodu, by mali byť práve tie, co autorku mali povzbudiť, že ,, neboj, to isté sa stáva každému mužovi. Je to bežné.
Nabudúce sa dohodnite kedy sa pôjde predom ostrihat aby si mala čas umyť podlahu. On možno nevedel že chces upratovať, atď... "
Je to o komunikácii.
Ale som názoru, že keď tu autorku podporia v myšlienke rozchodu, tak ona ten rozchod aj docieli. Ktorý chlap by chcel mať doma uštekanú furiu čo ho pucuje ako mamka... 🤷
Ako ľudia zabúdame byť k sebe láskavý a chápavý...
@h2 vies co, ja neviem kto co myslel. Mozno som na taketo reci precitlivela. Lebo som zazila dost vela premudrelych zien, ktore mali naozaj pocit, ze len ich napady su tie najlepsie a ze muz bez nich nezvladne hadam nic. A predpokladam, ze to boli taketo "vychovne typy". Aby raz neboli prekvapene ako sa muz zvladne zariadit v zivote bez nich a este aj stastny bude. Mozno ti to pride ako slovickarenie, ale pojem vychovat si znie skratka v takto napisanej podobe bez blizsieho vysvetlenia dehonestujuco, lebo sa bavime o dospelej osobe, ktora uz ma zauzivane nejake svoje zvyklosti vcelku dlhu cast svojho zivota. Uz mi to nemusis dalej vysvetlovat, ani ja tebe nebudem, myslim, ze sa chapeme. 🙂
Ženy klud ked mi tu polka napiše že sa snim mam rozísť tak to aj tak neurobím tým že som napisala že mam chut sa zbalit a ist prec znamenalo trochu od neho vypadnut zas kvoli ponožkam a nákupu sa snim nebudem rozchádzať pretože je iny ako som mala bývalých. Chcela som len radu ako ho trocha zmenit k lepšiemu🤷🏽♀️
@ninusa221 vsak ja som to aj brala tak, ze si bola "akutne nastvana", tak si sa potrebovala vyventilovat a pokecat o tom. 😝 Napriek tomu slovne spojenie "musis si ho vychovat" nepovazujem za stastne a "utekaj od neho, kym nieste manzelia a nemate deti ci spolocny majetok" mi pride uplne odveci. 🙄
@leuchtturm neznasam,ked niekto komentuje fajciarov,to je snad kazdeho osobna vec,
Vyradila, zmyvat a vypenila😂😂😂😂😂pokapala som od smiechu 😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄Si super zenskaaaaa ser na neho a nájdi si princa, ktorý si zaslúži aby si sa o neho starala!!! A magnetaka nechaj hrať cruch bandi cuuut ci ako sa to vola😂😂😂😄😄😄😄😂😂😂
@mnamko a ja som tu rypala do fajciarov? Citaj poriadne a az potom sa obuvaj do druhych 😉
@mandarinka555 asi hej ked si ma označila v tvojom komente keď maš iny nazor ako ja. 😂
@sissy27 Tebe by sa páčilo, keby muž do teba neustále rýpal ? Umy riad...uprac si ponožky....vypadni nakúpiť a podobne...Ja keď čítam to slovné spojenie "chlapa si musíš prevychovať " , tak ma ide šlahnúť...čo je on nesvojprávny? Kto si ty, aby si prevychovávala dospelého človeka? On je tak spokojný, nevadia mu pantofle na zemi, tak čo? Zrúti sa preto vesmír ?
Dobre asi to ukončíme v podstate som sa nič nedozvedela len sa tu hádate ako malé deti🙂😉
@ninusa221 Nechodíš do práce? To ho celé dni buzeruješ, aby si upratal ponožky? No mám dosť..tak čo robíš doma celé dni, že nemôžeš umyť ani riady?
@mandarinka555 prosim?! Mám školu a momentalne skúškové a keby aj som len doma tak čo? Asi si budem teda pytat od neho peniaze ked mam všetko robit no🤷🏽♀️🤣
@mandarinka555 Tvoj vesmír asi nie, ten jej asi áno.. Podstata je fakt niekde inde.
@mandarinka555 Akože ak ty s radosťou beháš za dospelým chlapom a zbieraš kde mu čo padne, tak fajn. Ak tebe nevadia špinavé ponožky porozhadzované po byte, tak váš humus - váš problém. Ale ak si dvojročné decko zvládne upratať svoj bordel, tak nech sa naučí aj chlap. Alebo nech si platí slúžku, ktorá to bude robiť zaňho. Ja nie som nikoho otrok aby som po ňom upratovala. Mám šťastie na chlapa, ktorý má tieto veci v základnej výbave ale bohužiaľ pre mnohých je normálne nechať spotené ponožky pri posteli alebo neodpratať si po sebe špinavý tanier zo stola, takže takých to treba naučiť, lebo inak to môžu byť fajn chlapi.
Alebo potom nech pán pohodlný lenivý zabezpečí bez rečí a výčitiek taký príjem, že manželka nemusí chodiť do práce a môže sa celý deň krútiť okolo jeho cteného zadku a zároveň bude mať dostatok priestoru na vlastné hobby a sebarealizáciu.
@ninusa221 Urob zoznam, čo urobíš ty a čo urobí on, to je rozumné, nie? Mňa tiež triafa šľak, keď sa mužovi musím doprosovať vkuse..mohol by si toto.. mohol hento..? Po rokoch už len- urob toto..urob hento.. Lebo inak sa nedá. No fúria, čo všetko chce..😀 Kto to nemá doma, ten nepochopí.
@mandarinka555 ja sa ani necudujem tie názory opisuješ presne ten typ ako je moja svokra behat za riťou a všetko robit za neho len potom aby sa ti nevesta neprišla sťažovať alebo sa stretnete na koňovi🤣
@mandarinka555 a ty si čo? Označíš ma tu v týždeň alebo koľko starej diskusii, tak čo sa teraz sťažuješ, že som reagovala na tvoje slová adresované mne? 😂 choď pozbierať spotené ponožky po mužovi (ak teda nejakého máš) a mne daj pokoj.
@ninusa221 Ty si mimo? Kde som napísala, že behám chlapovi za zadkom ? Píšem, že ho nebuzerujem za každú kravinu...u teba viď stupídne ponožky...
@mandarinka555 ta ty mna označiš v komentari jak prva a este povies ci sa na tebe realizujem ? 😂 akoze v poriadku si ? 😂 ty superbordelarka. 💪🏻😎

@sara005 Bože! Tak tretíkrát a naposledy: tým vychovávaním nikto nemyslel nič iné, než to, čo aj Ty tým rozhovorom. To je všetko.