On potrebuje šport a ja nie - kameň úrazu
Nikdy som nebola športový typ a dodnes ma šport nebaví. Chcem niečo robiť pre zdravie a celkovo čiže sa tomu nevyhnem, samozrejme nechcem doma kysnut..ale hovorím o tom že neprináša mi to nejaké uzasne pocity-skôr niečo typu vybaviť si to a hurá koniec. Skúšala som všeličo ale mám to so športom všeobecne, jednoducho som skôr taký pokojnejší kľudnejší typ človeka, nikdy som nevyhladavala dobrodružstva a niečo akčné. Mrzí ma, že za lepšie a zaujimavejsie sa považuje práve presný opak mna a ja teda automaticky pôsobim asi nudne, hoci mimo tohto si tak neprídem. No ale tu prichádza kameň úrazu
Mám dlhee roky partnera a vždy bol opak mna možno sme sa ako protiklady priťahovali. Ale teraz ked sme starší ( rozumej okolo 30) poslednú dobu si strašne lipne práve na športe a takomto vyžití. Akoby nič iné ani neexistovalo. Keď sa mame baviť o nejakých plánoch alebo aktivitách vždy len šport šport. Neberiem mu že chce žiť aktívne a niečo robiť pre zdravie aj dobrý pocit. Nechávam ho nech kľudne chodí s kamaratmi športovať, či už bicykel alebo korčule atd a potom počítam s tým že ked si toto všetko spokojne odbije príde za mnou a bude sa na mna tesir a spolu môžme robiť niečo iné. Lenže on zostal ako posadnuty, ked trebárs chcem niekam ísť dajme tomu na prechadzku do iného mesta, len tak na zmrzlinu kávu atd alebo wellness hneď mi povie že toto ame robili celé roky a že on nebude robiť stále takéto veci ako dôchodca, že to môže potom. Pritom mi príde uplne normálne že dvaja ľudia partneri robia práve takéto veci spolu. Veď s kamaratkou/kamaratom môžem ísť športovať ale asi Sa s ňou nebudem držať za ruky a prechádzať sa aleho lepiť sa na seba vo vírivke..
Naozaj pri všetkom vždy musí spomenúť len šport až si prodem ako nejaká vadná. Pritom som vôbec nepovedala že nepôjdem aj na bocykel len to nepotrebujem každý deň. A on o to viac zvýšil čas ktorý týmto veciam venuje, proste ked nejdem ja ide teda sám s inými ľudmi a stále menej je času pre nás. Kľudne po práci sa vezme a ide hneď športovať ( venuje sa viacerým veciam preto používam toto slovo) a nepovie si trebárs že okej tri dni v týždni sa bude venovať športu a zvyšné strávime spolu. Aj ja sa môžem prekonať a napr jeden deň v týždni pôjdem s nim ale nechcem aby tie zvyšné chodil potom sám a nakoniec zistím že nič iné aji nerobíme.
Už som mu povedala že pokial je u neho toto na prvej priečke dôležitosti a teda každý chceme niečo iné, možno by sme sa nemali trápiť kde jeden z nás vždy bude ukrátený. Ok to prezentuje takým štýlom že ako môžem takto žiť ako vyhasnuta duša bez života a ja si zase myslím, že s niekym iným by som možno nebola pod takýmto tlakom a žili by sme spokojne pretože by nebol takýto.
Toto sa týka aj dovoleniek- on by chcel robiť niečo akčné dobrodružné, ležať na plazí oddychovať ho nebaví hneď by sa šiel potápať, hneď vodný skúter atd no proste kadečo a ja zase nie..čím ďalej tým viac sa normálne hanbím a citom zle že z toľkých veci mám strach a na všetko hovorím nie až uvažujem o rozchode, hoci ho lubim ale neviem či toto prekonám. Chcem aby aj on bol šťastný-možno si nájde niekoho lto bude ako on a budú mat život nabitý kajdy deň aktivitami od vymysli sveta..a ja zase možno nájdem niekoho komu stačí menej, kto pôjde trebárs pár dni do týždňa do fitka alebo s kamošmi na bicykel ale príde za mnou a bude chcieť ísť na víkend na welnes aleho niečo take..pripadne na dovolenku kde nebude mat takéto veľké nároky..
Hoci sa mi páči typ chlapa akým je môj partner, čoraz viac riešim to ako ho ja brzdim, ako pre neho nie som dosť dobrá, ako mu iná môže ponúknuť viac a stráca pri mne roky života keďže deti ešte nemáme a ten čas sq dá naozaj využiť tak ako chceme .. nikdy som nemyslela že toto bude nás problém
@ndrag no a to je presne moja otázka- tým že oni sú takí a ich partnerky nie, sú pre nich stále príťažlivé ? Pretože samozrejme pre ženu bude asi vždy príťažlivý akcny muž no ako je to opačne
Potrebuju muži vyslovene rovnaku partnerku ako sú oni sami alebo to na nich pôsobí skôr tak ,,mužský,,? Ak som sa dobre vyjadrila, hádam chspes ako to myslím
Že možno muž ktorý chce skočiť bungee junpimg nepovažuje za najviac atraktívne ak to chce urobiť aj žena a nevadí mu keď taká nie je
@marcellka32 pretože x rokov som toto neriešila a ani on nebol celkom takýto ( ono na to vplývajú dosť aj financie- keď si človek zarobí a má možnosti jasne že chce viac či už cestovať alebo sa o seba viac starať) takze keď sme mali 20 nebolo možnosti toľko ako teraz keď si už čo to môže aj dovoliť
Sám hovorí že nerobí toľko na to any potom sedel doma
Včera som sa ho opýtala necj mi dá nejaký príklad keho kamarátov čo robia s frajerkamk aké sporty atd
Povedal že jedna sa chodí s ním lyžovať ( okej to je niečo je obdobne cez zimu) druha na bicykel
Opýtala som sa ako často chodia na tém bocykel ? Chodievajú alebo idu? Lebo tp je rozdiel. Či chodievajú pravidelne alebo s ním ide občas. Pretože o tom občas sa môžme baviť aj my dvaja keďže občas idem. Odpovedať mi na to nevedel
Proste bojujem len a len s tým či budem spĺňať nejakú jeho predstavu o žene ktorá bude pre neho atraktívna, pretože je to určite dolezite- aj ja chcem mat vedľa seba človeka ktorý mi vyhovuje ktorého lubim a je pre mna atraktívny
Koľko rokov, si myslíš, že ťa bude baviť prispôsobovať sa jeho tempu?
@unicornlady asi áno .. ako veď aj ten môj vieme si veder pozrieť spolu tv a napchávať sa- aj to mi včera povedal že nemôžeme len pred tv sedieť a napchávať sa ale samozrejme včera vyjedol pól chladničky pred tv 🙂 má rad aj oddych ale vždy by uprednostnil pohyb a čaká odo mna asi take nadšenie - povie mi kedy ideme na bicykel a ja povoem veď pokdeme, on čaká že budem nadšená a povoem razantne ideme cez víkend a cjce asi vidket tu radosť
Ktorú ja nejak neviem zo seba dať
A bol taky vzdy, ci je to nejaka nova prehnana aktivita? Ak taky hyperkativny zo zaciatku nebol, a prislo to az teraz, mozno tym nieco kompenzuje, alebo zahana pocit nejakeho stereotypu a unavy zo vztahu. A cim viac to hroti, tym silnejsi je ten dovod, ktory ho k tomu vedie.
@melanta takto, keď muž odíde do prace ráno o 8 a vráti sa trebárs o 9-10 večer nebudem ešte doma ho čakať s vysávačom aby povysaval lebo ja som vyniesla kos, oprala a navarila
Keď vudem mat prácu ako on rovnalo náročnú či časovo a celkovo potom si môžme rovnocenne niečo podeliť
Vie všetko opraviť, ufobit, navarit, on sa nestratí. Ale popri tom všetkom čo robí nebudem od nrho vyžadovať ešte tieto veci keď ja budem doma trebárs už o 15tej
autorka, podla mna to je o osobnosti. Ja vidim vela parov, ked muz chodi po sutiaziach a zena ho tam caka s detmi v cieli a potom vyobimaju spoteneho tatka, alebo naopak mamu. Cloveka v prvom rade pritahuje ina osobnost ako taka. Ale v mojom pripade ma ten moj ex dost obmedzoval, lebo sa mu moc nepacilo, ze ja idem niekde sama behat (ved on nechcel) a nie som s nim doma. Za mna vyhoda takehoto partnera je, ze vie, ze ten druhy sa potrebuje tiez vyzit a bude to chapat aj pri detoch, ze konicky treba k zivotu nie len jemu, ale aj partnerke.
Ty sa cítiš menejcenna a bojíš sa či budeš preňho príťažlivá?Koľko rokov ste spolu? Strašne sa podceňujes a potrebuješ byť taká, aby si sa mi páčila, bavilo ho to s tebou o tom nie je vzťah.
Možno to je tak ako píšeš veľa rokov sa prispôsoboval a už nechce.
Tak jeden deň robte cez víkend to, čo baví teba a druhý čo chce on.Cez týždeň nech ide s chalanmi.
Máte iné nastavenie, temperament jeho to nabudi teba unaví.je úplne jedno ako jeho kamaráti beru svoje priateľky...vy ste vy 2.
Aký rozdiel je,či sa protiklady dopĺňajú,či sa partneri navzájom uvedomia a ustúpia zo svojich požiadaviek a nájdu spoločnú cestu?
Neviem,ale každý sme iný. Neznamená,že automaticky horší,či lepší.
Keď raz niekto má rád umenie a istým spôsobom núti partnera,aby zdieľaj jeho nadšenie,trávil všetok čas s ním a tým umením,aké je to ťahanie k lepšiemu ja?
Ok,naučím sa niečo o umení,ale partnerstvo je o Tom,aby som robil to,čo má vnútorné nenapĺňa?
Ty sa cítiš byť horšia ako priateľ tým,že nezdieľa s nadšenie a vášeň pre šport?ako ho tým tahas dole?alebo ako seba pozdvihnes na tú lepšiu métu,že odrazu zapries v sebe svoje túžby a budeš športovať s ním?
Veď partnerstvo je symbióza.
Dopĺňanie sa. Never tomu,že dvaja ľudia môžu plnohodnotné fungovať v pokojnom a spokojnosti m vzťahu,keď robia každý sám,čo ho napĺňa a dávajú si pomyselnu bezbrehu voľnosť. Voľnosť vo vzťahu predsa nie je o Tom,že každý si robí čo chce a ako dlho chcem večer sa stretneme a každý šťastný sám zo seba si opäť v samostatných izbách užíva večer. Potom sa stretneme v posteli,ráno ideme do práce a spoločne poplatime šeky.
Keď chcete byť obohatením jeden pre druhého,tak komunikujte,povedzte si,čo komu prináša radosť,čo už nie. Povedzte si úprimne,čo pre koho znamená spoločne strávený čas. A či chcete spolu vôbec ten čas tráviť.
Nemôžete fungovať diametrálne odlišne. Ale ani nasilu jeden od druhého žiadať,aby sa plne prispôsobil.
A buď ten stred nájdete a budete fungovať alebo aj nie.
On si nájde priateľku na adrenalín,ty priateľa na spoločenské vyžitie,prechádzky v kľude,atď.
Aj môj ma bicykel za 6 tis a chodí sa voziť po svetle nepotrebuje čakať kým bude tma.
obavas sa, ci moze byt menej aktivna zena atraktivna pre takehoto muza. a on splna tvoje predstavy o partnerovi? je dlho v robote, sice dobre zarobi, ale potom z tych penazi dokaze financovat svoje konicky. ty si s tym ok, ze tvoj partner je cely den v dobre platenej praci, pride vecer, ide sportovat a ty si vlastne sama? potom on co ma z vasho vztahu? ze ma vsetko doma nachystane, ze ho tam caka milujuci clovek a dalej?
ty od vztahu nic necakas? ked budu deti chore, budes vyzmykana, nebudes sa mat o koho opriet, lebo vsak dobry plat = chlap prec cele dni? je to tvoje rozhodnutie, ci chces muza, ktory je taky vsestranny a obdivuhodny, ale v podstate z neho nemas nic, mozes ho obdivovat, mozes sa snazit byt pre neho atraktivna, mozes sa snazit prekonavat a prebudzat v sebe sportovca, ale v podstate dokedy si ochotna takto zit a snazit sa byt len dost dobra pre niekoho, kto ten cas s tebou nechce travit inak ako po svojom?
@kvetinka75 s tými nocami som nemyslela teba ale autorka píše ze príde chlap o polnoci a to je rozdiel 5 hodín podvecee alebo v noci
Môj je športovec, ráno ide do práce 50 km na bicykli, hodí sprchu, pracuje a aj domov na bicykli, vyzije sa teda dosť ..cez víkend ide s nami našim tempom, nikdy mi nenapadlo sa podceňovať kvôli tomu, že idem pomalšie, robíme spolu aj činnosti ktoré bavia mňa, idem aj s kamoškami a ideme aj spolu, sme spolu 20 rokov takže to funguje...buď to tvojmu mužovi vysvetlis, že máš svoje tempo žitia a prispôsobi sa ti (nech si ide aj sám športovať), a ak nie tak to nebude dobre ...
@vanilkovazmrzka tak sme spolu od 15tich a vždy bol akcny a športovo založený ale samozrejme teraz je to iné ako vtedy, dospeli sme logicky nie sme už ako 15rocni cize veľa veci vypada inak
Za roky so mnou aj dosť pribral 😃nevenoval sa ničomu a teraz asi rok-dva si povedal stačí treba žiť inak cize nemám to za zle
Aj mne sa postava dosť zmenila do horšieho ale keby som mala aspoň polovičný zapal do týchto veci ako on bolo by to jednoduchšie
@janetinka27 tiež rozmýšľam,či naozaj niektorým ženám stačí muža iba obdivovať...
Lebo je to fajn bez rodiny,ale v rodine mať otca,kt.zarobi,zaplatí všetko,ale doma nie je.....a keď príde,tak ho obdivujeme,no neviem. Mne by to nestačilo.
Aj ja sa chcem posúvať ďalej a manžel mi to umožňuje. No zároveň si vieme obaja povedať,že:chceli by sme to a to,ale že prvoradejsie je teraz......
@sense to bolo tak že do vecera v práci a keďže vonku bolo pekne a bicykel má nový asi mesiac a je z neho ešte strašne unesený, povedal že sa pôjde pobicyklovat tak šiel ja neviem o 9 a prišiel okolo 12
Kdezto ja som chcela aby po práci prišiel najedol sa oddychol si.. ale ako hovorím nevadí mi keď si takto vybehne len aby to potom nebolo každý deň a na mna času menej
tak keď si to nepociťovala takto od začiatku je možné že to z jeho strany už prechádza do extrému, keď máte okolo 30 je možné že už rieši vek, starnutie, chcel by byť naveky mladý a vyšportovaný, ste spolu už dosť dlho, takže proste to vyzerá že si hľadá nejaký zmysel, akciu, vzrušenie mimo teba, ja ťa chápem, lebo to je akoby ho nenapĺňalo byť len tak s tebou a teba zasa nenapĺňajú jeho prehnané aktivity, ktoré teda robí radšej aj sám bez teba, pričom ty tiež nie si nejaká lemra. Poznám takého chalana, pekný chlapec, kypí energiou, ale za svojho chlapa by som ho teda nechcela.
Ja som ako ty, rada čítam, píšeš že u chlapa ti to príde neatraktívne, ale ja by som zas nemohla byť s niekým kto by nerád čítal (ako ten vyšportovaný chlapec), čítam fakt každú voľnú chvíľku a asi by ma mrzelo keby môj chlap zatiaľ trávil čas niekde sám či s priateľmi a to stále, nie že raz za čas. Ja mám tiež veľmi rada prírodu, plávanie napríklad ale chápem ťa a nebolo by to nič pre mňa žiť s takým človekom čo je zameraný iba telesne, alebo ako by som to nazvala. Nemala by som sa s ním možno ani o čom rozprávať.
Myslím, že Tvoj partner, hoci ho miluješ, pre Teba z dlhodobého hľadiska vhodný nie je. Pre neho je šport dôležitý, vypĺňa ním svoj voľný čas, motivuje ho k lepším...výsledkom. To, že chce aj Teba ku športu nejako priviesť je síce fajn, ale on sa podľa mňa spolieha na to, že časom sa v Tebe niečo "zlomí" a vytvaruje si Ťa podľa svojich predstáv... A toto v poriadku celkom nie je, pretože Ty takto nastavená nie si - čo je celkom v poriadku. A ak sa uspokojuješ myšlienkou, že bude skvelé, ako deti pritiahne k športu, tak na toto by som sa vôbec nespoliehala. Ešte tie deti nemáte a pokiaľ bude dieťa pre neho partner v športe utečie veľmi veľa rokov - on bude úplne niekde inde. Neviem, či je to naozaj pravda, že "protiklady sa priťahujú" - súhlasím iba čiastočne. Partnerstvo je o neustálom vzájomnom kompromise. Ak tie kompromisy je ochotná urobiť iba jedna strana je to zlé. To, že máš pocit komplexu a menejcennosti je evidentné.. Môj manžel napr. rád bicykluje, ja toto nemusím. Ale obaja máme radi turistiku... Môj manžel rád lyžoval, ja nelyžujem - pokým on bol na svahu, ja som bežkovala. Teraz bežkujeme obaja, pretože kvôli kolenu lyžuje už iba sporadicky. Ja mám rada vylihovanie na pláži, on potrebuje pohyb - aby bol vlk sýty aj ovca celá, dokážeme celé hodiny pinkať raketou na plytčine alebo ísť na celodenný poznávací výlet... Ono všetko sa dá, len netreba na toho druhého robiť nátlak a snažiť sa ho prerobiť na svoj obraz.
@sense tak to áno
Sadnite si spolu a komunikujte. Vtedy a vtedy robí každý svoju aktivitu, vtedy pôjdeme spolu na tvoju a vtedy na moju. Ale neverím, že sa dá dlhodobo fungovať takto.
To si skoro ako ja🙈plávať neviem, lyžovať som sa ako jediná z triedy nenaučila, korčuľovať sa neviem, na bicykli som sedela naposledy v 15tich,pred 25rokmi😁ale baví ma fitko, beh, stacionárny bicykel a prechádzky.. našťastie,moj muz tiež nešportuje😄
@terezka1947 modely rodín sú rôzne už len komu čo vyhovuje.. vieš ako to je, môžu mat obaja podobnú prácu ( aj zárobkom) a potom doma sa podieľajú na domácich prácach atd a žijú si tak akurát že nemôžu si dovoliť hocičo, musia šetriť vedieť sa aj uskromnit .. nemôžu ísť kedy chcú kam chcú alebo si čokoľvek kúpiť
Potlm sú ženy karieristky ktoré majú super prácu ale už menej času na domácnosť a muž sa podujme byt na materskej a starať sa doma.. no a sú muži ktorí sú draví po úspechu, sú úspešní a potrebuju partnerku ktorá im to umožní, nezvládne to každá
Nedá sa mat všetko- aj aby bol partner veľa doma aj aby zarobil viac ako ostatní a potom obdivujeme že tu a ti boli na luxusnej dovolenke alebo si kúpili take a take auto ale nevidime už čo kto pre to obetoval
Ja to neriešim čo ako má byt pretože je to na každom ako to chce a či nájde partnera s ktorým sa to dá
Nás model je asi viacmenej ten posledný, môj chlap je úspešný ( nespoznala som ho takto, vybudoval sa tak a ja som pri ňom bola vždy) má prácu kde nemá ohraničenú pracovnú dobu, na telefone musí byt stále, keď niečo príde treba to urobiť nemôže si povedať teraz vypnem mobil a týždeň o sebe nedam vedieť
Momentálne ešte nemá zamestnancov aby niečo iba na diaľku riadil ale aj to možno raz bude a zase to bude iné
Chce v tomto veku niečo vybudovať a niečo to stojí, preto ja sq snažím urobiť aspoň doma dobre zázemie a netrvam na tom aby doma upratoval
Mna to neobmedzuje a led niečo treba opraviť urobiť podujme sa na to
Samozrejme aj toho času veľa neni a bolo by sebecké aby som vyžadovala že mimo prace bude len a len so mnou, aj on je človek ako každý iny a chce si robiť aj svoje záujmy
Je x mužov ktorí majú takýto život a žene platia za to aby doma bolo navarené upratané pretože je pre nich výhodnejšie dať peniaz ktorý oni vedia urobiť za to aby potom doma mali pokoj a pohodu pre seba ako pár a nke aby prišli a museli ešte niečo robiť .. nehovorím že je to môj prípad nie nie je ale poznám take 😃 preto hovorom ak by som mala prácu ako on zas by to bolo iné, možno by sme sa ešte menej videli lebo aj ja by som potom mala menej času na nejaké koníčky alebo niečo, takto jasne že kým je on v práci a ja už som doma stohjem aj kávu s kamoskou aj hocičo a potom chcem byt s ním lenže on tento čas ako ja nemá tak samozrejme že musí brat len z toho času čo mu zostane
Nechcela by každá žena takéhoto muža rovnako ako by každá nechcela takeho s ktorým by teda mali času viac ale iné nič alebo len niečo obyčajné
Mne to takto vyhovuje lebo nám nechyba nič a v mnohých veciach sa oproti iným mame lepšie ( to nie je chvalenie len chcem poukázať na to že nie je to len tak z neba) a preto mi aj záleží aby o mna ako o partnerku nestratil záujem v dôsledku toho že nie som športovo založená
Ak tuto vec on považuje za atraktívnu, čo nevoem posúdiť lebo keď sq ho spýtam nepovie mi nkc čo by ma utvrdilo v tom že áno keď sa ki chceš páčiť musíš športovať . On má nikdy nijako za roky neurazil aleho nepovedal že sa mu nepacim 😃 len ja ako žena samozrejme veľa uvažujem a riešim či to tak aj je
Ale tak sa s ním musíš porozprávať. Ale teda mňa by neuspokojilo to keby len preto ze ja prídem z prace o tretej a on o siedmej ze ja doma od robím druhu sichtu len preto ze on chce ist do polnoci bicyklovať.
Píšeš ze ste spolu od 15 rokov, čiže ste spolu plus mínus 15rokov a nedokážete spolu komunikovat a nájsť kompromis koľko času a ako strávite spolu ako pár a koľko každý osve podľa seba
Plus mi príde ze sa strašne zhadzuje, ved chod bicyklovať chod na turistiku a nie ze nejdem lebo ma to nebaví a nebudem mu stíhať ale ani si to neskúsila. Sport nie je len bicykel alebo fitko. A v zime lyže. Môžte hrať tenis, badminton, volejbal, alebo chodiť padlovat, lozit , tancovat. Keď nevieš plávať, popros ho nech ta naučí. Môžte objavovať staré zrúcaniny, hrady s tým ze sa nedovezeite pod hradnou bránu ale prejdete kus peso alebo na bicykloch
Mne by napr tiež vadilo kedy chlap so mnou nechce niekam ísť a potom otravuje kedy prídem a ako dlho budem.
@autor mozno by ti mohlo byt motivaciou, ze ked schudne, bude atraktivnejsi pre ine zeny ;) mozno mu o to aj ide tym prehnanym zapalom…
autorka - len aby to neskončilo tak, že si nájde takú, ktorá s ním športovať bude a nakoniec chlapec zistí, že nepotrebuje doma zázemie ale ženu s ktorou bude tráviť svoj voľný čas a nebude mu vadiť, že doma nebude stále upratané, navarené a žena v pozore. On nie je vrcholový športovec aby mu žena vytvárala zázemie, stále sa prispôsobovala a čakala, či bude pre neho atraktívna ak nešportuje. A tu mi napadá otázka - si si istá že chodieva vždy sám? Hlavne v noci - či je celý čas na tom bajku
@manzanillaa jedna z mala čo sa prizná 😃 no ako ja s tým mie som veľmi spokojná lebo naozaj okolo seba vidím že kaudy sa niečomu venuje, ak si takto spokojná je to samozrejme v poriadku problém je keď to človeku prekáža ako teda mne a nevie s tým pohnúť lebo sa cítim pri všetkom neprirodzene a ako drevo ( zaujímavé že postele sa toto netýka 😂) a ono žiaľ je to asi ozaj aj prenesene z detstva, mama so mnou aktivity nerobila lebo sama nijaký šport nerobí a keď ma aj na niečo dala stačilo ue som povedala že to nechcem a proste povedala že na to nie som..nijako vo mne nikto nebudoval vytrvalosť pevnú volí a ja dnes vidím že ju naozaj nemám a síce je dobrý krok že si to uvedomujem, neviem cez tieto prekážky nejako prejsť
Aj sa hanbím pri športe ako ma vidia ini a ze to robím horšie od ostatných, proste bariéry
Preto chcem začať aspoň tým fitkom- niečo pre seba urobom mozo sa do toho dostanem s povoem si že naozaj ten pohyb potrebujem a budem chcieť aj iny
A ak nie aspoň budem mat niečo svoje a aj partner si povie aha robí niečo pre seba
Lebo povalaci pre mna nie sú atraktívni nechcem byt typ ktorý prejde ledva po schodoch 🙂 čiže keď niekomu to vyhovuje je to super, ak nie tam je problém a ja ho teda mám
@kvetinka75 možné je všetko nikdy nehovor nikdy aj keď nikdy sme nemali prpblem s niečom takýmto
On je síce veľmi vyspelý aj viac ako rovesníci možno práve tým ako žije a koľko zodpovednosti má ale na druhu stranu je ako take nevinne dieťa, on sa vyberie do prírody fotí si motylikov chrobacikov pošle mi fotku ako blízko neho ide bocian 😂 miluje prírodu a je v nej rad sám
A tej noci sa rozhodne neobávam, z roboty neprezleceny špinavý sadnecrovno na bajk a ide si, nevoem ktorá by sa ulakomila 😂 toto mám šťastie že on málokedy sa oblečie do niečoho normálneho asi ozaj len keď niekam ideme na výlet inak nerieši
Určite by za nejakou nešiel neodprchovany nenavonany atd
Ani kamarátky nemá- sme spolu proste odjakživa ja mám kamošky on kopec kamosov nerobili sme si počas rokov známosti opačného pohlavia, že trebárs ja teraz sa rozhodnem ísť spoznať nejakého chlapa a bude to môj kamoš a on takisto nie. Bolo by to divne
@vanilkovazmrzka už aj schudol, mne sa páčil aj predtým aj teraz- jedine čo mu narástlo počas tých rokov bolo brucho ale to už je dole a na postsvu sa naozaj nemôžem sťažovať a máš pravdu ke mi to motiváciou už len preto že ja som mala kedysi postavu jak lusk ale nicnerobenie žiadny pohyb a ľúbenie jedla spravilo svoje, už to neni ako kedysi že 18-20 rokov a môžem jesť čo chcem a nevidno tp🙂 čiže určite aj ja budem pre neho atraktívnejšia keď so sebou niečo budem robiť
Necj hovorí kto chce čo chce lubit sa môžme ale každý chce byt ako príťažlivý tak aj mat príťažlivého partnera
Nehovorím že by som sa s ním rozišla keby teraz priberie alebo niečo ale byt s niekym kto sa o seba vôbec nestará ani nič môže viest k odpudeniu

Veď ty sa podcenujes sama, či si pre neho dosť dobrá, či naplnas jeho aktivity??? What?? Čo to máš za myšlienky či ťa za to vymení za lepšiu?