Opačne smeny
Ahojte,asi sa len potrebujem vyrozprávať,lebo mi je smutno.Nenavidim,že robíme s manželom na opačne smeny.
Ako to zvládate tie ktoré tak robíte? S manželom sme spolu 13 rokov,prvé 2 roky som chodila do školy,potom sme sa zamestnali na jednu smenu a robili tak nejakých 5rokov a potom som bola tehotná,bola som doma na rizikovým. Keď zobrali dcéru do škôlky tak som si musela nájsť robotu na opačne smeny,lebo v tom case ako bola dcera v skolke nebolo mozne najst.Po 4mesiacoch sme to s manželom nezvládli a dohodli sme sa na výpovedi. Po februari sme sa presťahovali do mesta,kde by bola možnosť pracovať aj len na jednu smenu,ale zase nezobrali dcéru do škôlky.ide až od septembra.Robim 4mesiace a zase opačne ako manžel aby sme sa pri nej vystriedali,robím ale v obchode kde sa robia aj soboty a nedele,takze nemávam ani víkendy voľné, aby som mohla byť s manzelom. Strašne mi to vadí.
Som divná?Koľkokrát mi je až do plaču keď on príde z roboty a ja musím hneď odist☹️😢
My s muzom tak robime 13r. S výnimkou ked som bola na materskej 10 m. Vyhovuje nam to koli detom. Teraz uz koli malej dcérke. Syn medzitym vyrastol. Hlavne ked prišli choroby, prazdniny. Tu v Uk 6tyzdnov skola a uz prazdniny týždenne, cez veľkú noc 2tyzdne. Víkendy mame ale voľno. A kazdy druhy piatok sme tiez od 13.00 uz spolu. Boli casy keď sme tiez špekulovali ze nam to nevyhovuje. Ale vo finale co s detmi? Okrem toho sme si potom vzacnejsi a mame sa o com bavit. Koli detom by bolo dobre pracovat na smeny ale s tym , ze víkend by ste mali volno. Aby ste spolu travili celá rodina.Skor si najsi taku pracu kde mas vikend volny hoci zas len na smeny.

No len keď pošleš žiadosť, tak na schválenie majú 60 dní, takže kým ti odpisu, tak to dlho trvá. Majú toho teraz veľa, ja som bola OCR cez koronu, tak vyjadrenie mi prišlo asi po mesiaci, ale už som bola doma.