icon

Opili sme sa, hádali sme sa a udrel ma

3. aug 2022

Včera sme boli na návšteve, opili sme sa aj ja aj chlap... no ako sme sli domov sme sa hadali..vela si nepamätám tvrdí , že som mu vynadala a aj ho kopla.. jedine co si pamätám je ze ma schytil a udrel ma..boli ma tvar aj ruky...ako dobre keď som ja zacala , ale teraz ked premýšľam, mi musel riadne dat ked ma tak boli tvar , ruka ani nevravim ...a on neciti ziadnu vinu, je spokojny so svojím konaním ....a ja sa citim , ze ak som ho aj ja kopla tak to muselo byt slabo ledva som zila...a on mi tak nalozi a spokojný... viem ze nie je normálne ani tak sa ozrat, ale asi ani tak udrieť ženu, co si myslite?

Strana
z2
danica2711
4. aug 2022

v osade v pohode...

simdob
4. aug 2022

nič z tohto podľa mňa nie je normálne. Neviem si predstaviť, žeby sme s mužom takto fungovali, žeby sme sa bili alebo čosi, to je čo za vzťah.

laska86
4. aug 2022
0kristina0
4. aug 2022

Keby som chlap, tiez sa nenecham otlkat. Takze neviem co si cakala. Nepi ked to nevies!

marca12
4. aug 2022

Normalne som sa schuti zasmiala pri predstave ako sa dvaja na mol opiti partneri maruju 😀 prepac. Nuz nemate si co vycitat,ak si kopla a on sa branil

dzatka
4. aug 2022

Nepite,u Vás má alkohol nežiadúce účinky

mikadooo
4. aug 2022

Ja by som balila kufre. Zmlátil ťa, lebo sa neovládal a je so sebou spokojný. To nebude úplne že ružová budúcnosť s ním.

Strana
z2