Oplatí sa sťahovanie do zahraničia s deťmi?
Manzel sa chce aj kvoli situacii na sk prestahovat do zahranicia.
Mlmentalne pracuje v zahranici ako manazer dobre platene atd. Chodi obcas tam obcas z domu. Byvame v novom dome na sk samozrejme hypo a pod. Mame dve male deti. Ja sa vsak odstahivat zatial nechcem. Je mi tu dobre a som ucitelka momentalne md. Cize ja sa v zahr nezamestnam s mojou kombinaciiou. Ucitelstvo bol
Moj sen.. deti su male ale bojim sa ako to bude v zahr skolke skole. Ja jazyk som popravde uz tiez zavudla dohovlrim sa ale bejake vybavlvacky urad dr skola nehrozi. Som nestastna ... neviem kde im bude lepsie ale slovensko smer rusko... uz fakt neviem
@123profil321 ja viem. Mne to hovoriť nemusíš. Ja sa do GB neplánujem presťahovať. Ako vyslaný expat na pár rokov ok; ale ako našu domovinu by som Anglicko nechcela. Ich zdravotníctvo je fakt hrôza. Čo majú fajn je školstvo.

@123profil321 aj ja poznám Angličana čo tu prišiel žiť so svojou- vtedy ešte priateľkou, už manželkou. Je tu spokojný a vrátiť sa neplánuje veru. Majú deti a sú tu spokojní. Tiež povedal že máme o Anglicku skreslene predstavy.