Oplzlé chlapské reči
Ahojte, nie som žiadna naivka, že si myslím, že sa môj muž ani nepozrie na inú ženu, to nie. Ale toto ma úplne rozhodilo, lebo jedna vec je, že o Tom vieš a nepočuješ a ďalšia, že počuješ. Volal mi z práce (sedel v aute) a nasadol k nemu do auta kolega so slovami ,, divaj aká buchta, aha ako to má zarezané" a bla bla.. môj muž mi radšej zložil telefón.. je jasné, že ak by nereagoval nikdy na jeho reči, ani ten kolega by pred ním takto nehovoril, čiže mi je jasné, že zdieľa nadšenie s ním.. je mi z toho zle a neviem sa stále nad tým povzniesť.. ako to spraviť? Až nie som oduta, keď o hodinu príde domov? 🙈🤣 mne to príde hrozne uchylné, ešte keď to rozprávajú ženatí..
Oblec si nieco elasticke a ked pride, ukaz a povedz, ze pozri ake to mam zarezane! Idem takto do obchodu 😃😃😃
To vyzerá, ako keby sa ťa bál, keď to tak rýchlo zložil. Už čaká, že príde domov a budeš zduta
Nuz ja som asi kolega tvojho muza 😀 lebo my presne takto komentujeme a navzajom si ukazujeme zeny a muzov.
Nevadi mi to asi preto, lebo mam dost pozornosti od muza a on odo mna a nepride mi to ani oplzle, lebo ked ma zena pekne proporcie je to zarezane, tak sa proste pozriem. Rovnako u muzov ked je fesak, obdarenejsi a da si napriklad sive teplaky, tak sa takisto pozriem, pretoze to je vidno.
A nema ani jeden z nas komplexy, lebo ved slepotu sme si chvalabohu neslubili a vieme, ze lubime len seba a sme k sebe uprimni. Samozrejme ale chapem, ze nie kazdy je nauceny sa so svojim partnerom rozpravat o vsetkom a vsetkych bez nervovania, sebanasierania a hysterie.
Dalsia vec je, ze pomysliet si, popripade povedat si to v aute medzi sebou mi pride uplne v poriadku. Ale ist za tym clovekom, okato ho/ju ocumovat a mat k tomu nemiestne poznamky je vec ina - to ano, to je oplzle.
My nezvykneme komentovať iných, či ide žena bez podprsenky, alebo sporo odetá, máme za to, že sa tak cíti pohodlne a je to jej vec. Ak je nejaká žena pekná, obaja to zhodnotíme.. negatíva nie, iba toľko, že naše dieťa takto oblečené chodiť nebude ✌️
No vies. Nebude tak chodit oblecene, kym budes moct mat nad nim kontrolu.
Od isteho veku to bude len o dufani, ze vychova padla na urodnu podu.
Poistit sa to ale neda. 🙂
Pred MD som pracovala v stroj firme na oddeleni konstrukcie medzi samymi muzmi - strojnymi inziniermi... taketo reci nie su nic vynimocne
Strašne blbosti dokážete riešiť niektoré.
urcite taki nie su vsetci muzi, iba ti, co maju nejaku zvlastnu kombinaciu nizkeho eq aj intelektu. ci je to vacsina/mensina ma nastastie netrapi. mojho a ani jeho kamosov som v zivote nepocula komentovat zeny.... alebo vobec cudzi vzhlad, nech to je hocikto.
Tak ja neviem, ci som taka konzervativna, ale mne to v poriadku nepride. Jasne ze kazdy chlap sa pozrie, jasne ze sa aj komentuje vyzor zien ci muzov - ale slusne! Nestiham sa divit, kolko zien si tu mysli, ze vulgarne a sexualne narazky ci pripadne "vtipy" su v poriadku, lebo vsak to robi kazdy chlap. Sa potom necudujme ako ta spolocnost vyzera. Este by ma zaujimalo, ci by ste aj s tym boli v pohode, keby vam dojde 8, 10 alebo 13 rocny syn domov s partiou kamaratov a spustia taketo reci na spoluziacky - vsak je to normalne!
@mondolina nech ma tu ukamenuju, ale podstatné vyšší výskyt jednoduchších, primitívnejsich osôb, ktoré vypustia z úst také veci, že človek je až v šoku. Určite sa takí exoti nájdu aj medzi vzdelanymi, to nepopieram. Ja našťastie mám vo svojom okolí skôr tých pricetnych mužov, čiže ani nie som na také správanie zvyknutá.
Chod radšej upiecť kolac ako sa zamýšľať nad takýmito blbostami
@zmrzlinka2021 no robila som s akademikmi a to su niektori ini exoti. A bolo ich veru dost. Najma, ak si myslia, ze su voci zene v nadriadenom postavení. Hnus.
To sú proste chlapi, asponze sa priamo pred ženami tak nerozprávaju...ak sú už veľmi vulgárne, je to pre mna znak že dotycne hovädko je potencionálny nevernik, vôbec sa Ti nedivím že to riešiš...
@lili1313 veď ja to nevylučujem . Za seba môžem povedať, že takí ľudia v mojom živote boli skôr raritou.
Nemala by byť aj chlapom doprianá prezumpcia neviny?
@zmrzlinka2021
by si sa divila 🙈
roboš neznamená ani perverznejší, ani primitívnejší.
no nejak som si ja o tebe teraz spravila mienku a nie najlepšiu.
@mondolina chápem ťa ale asi nečítala s porozumením textu
Ako dlho si vydata?
@zmrzlinka2021
nechaj tak.
Ty musíš byť asi žiarliva stíhačka, keď sa nevieš nad to povzniesť. Takúto blbosť riešiť na fóre. A vtipný je aj výrok, ze tvoj muz sa určite nikdy na nijakú inú ženu nepozrie.😁
neviem čo by si robila keby si počula 5 min rozhovor v chlapskej šatni
ked sa nepridá vylučia ho z kolektívu,
riešiš absolutnu kravinu , podstatné je že sa k tebe tak nespráva a že na tvoju adresu alebo pred tebou nemá tento slovník
váž si chvíle čo máš a neplytvaj to na kraviny tohto typu preboha
nerob si iluzie o chlapoch , nesprávajú sa ako v seriáloch ani náhodou
A co tebe take povedal, ze si sfucana ako balon?? Neries... fakt su niektori chlapi uchylni, a sprosti, s tym nic neurobis. Tvoj muz viditelne ked ste niekde taketo nerobi, tak bud v klude. Ku nam chodi jeden uchylak, chlapov kamos a ten znenazdajky pri pozdravoch obchmata prsia zenam, neustale obcumuje, komentuje prsicka sem a tam... proste na grcanie mi je len ked ho vidim. Co by mi pomohlo sa zduvat na chlapa. Im je vtipne jeho spravanie... Si predstav ze ja som prisla urgentne do ambulancie v nemocnici, lekar figu robil (moja tam nebola) a vital ma slovami no podte, mam vam dat na zadok? co chcete? :D a to mas "vzdelanost nasu"... poslal ma prec len tak, ze to nejde riesit :D Alebo teraz mame chlapsky kolektiv a nahotinkove kalendare povesane vsade.. :D
@kandelabra nie nie je to v poriadku ale to že my si myslíme že to nie v poriadku to neovplyníš, nebudú sa inak správat a to sa toho dosť zmenilo,
@stanulienkat čítaj s porozumením. Ona písala, že nie je naivna a nemyslí si, že sa muž nepozrie na inú zenu.
Myslím, že sa zdúvaš pre hlúposti a tipujem, že tvoj muž nebude mať ani šajnu, prečo si zdutá 😀. On nemôže za to, ako sa správa jeho kolega. Telefón ti zložil asi preto, lebo sa za neho hanbil, nie preto, aby stihol lepšie poobzerať tú "buchtu".
Zdutá môžeš byť akurát tak na mužov s primitívnymi komentármi, nie na niekoho kto je v tom nevinne. Môj muž sa správa slušne, ale má tiež takého kolegu. A keď šli spolu v aute, kolega zapískal na okoloidúcu ženu a môj muž sa išiel prepadnúť od hanby.
Mohlo by ti pomoct keby si si predstavila, ako by tvoja situacia mohla byt horsia.
Napr. nastupujuci kolega povie:
“Pozri Pištík aké ma ten šrác obtiahnuté rifle”
Nemas za co.
Mne je vás tu viacerých dosť ľúto.. to, že akceptujete perverzné vyjadrovanie mužov a mňa označujete za stíhačku a žiarlivú vypovedá skôr o vás.

Ja si o tom všetkom myslím asi len toľko, že máš asi pred kramami alebo si doteraz žila v bubline. Ja s mojím chlapom bežne komentujem ženy (dobre aj zlé vyzerajúce),robí to aj on s kamošmi predo mnou keď sme niekde a nikto z toho kovbojku nerobí. Mám staršieho brata a to som sa teda napocuvala kadecoho počas puberty/postpuberty 😅